inu... mlade mi tu rve vedle hlavy, ze chce spat, ale nechce spat, idealni cas na historku, kterak jsem zacala sit... je strucna a jednoducha, nebojte... koupila jsem prijemny uplet smetanove barvy... jemnounky fleece... a doprostred ze dam vatelin, aby mela betka prijemnou deku, pod sebe na navstevy, na sebe do kocarku, proste paradu, ktera bude prijemna a hezka, na tom prece neni co zkazit ne (myslela si naivni zacatecnice, nehledajic rady u zkusenejsich...)
inu, nacrtla jsem obdelniky, vystrihla... licem k sobe sespendlila a mezi latka vlozila vatelin, ze to jako sesiju, obratim naruby a bude videt jen 5-10cm svu... pocitam, ze modri uz vedi :-D... jojo... ja si libovala, ze i pres typ materialu a "vysku" se mi to krasne sije, jaky rovny steh... no jasne... sesila jsem to cely a chtela obratit a kdo by to byl rekl, vatelin zustal tim padem na povrchu... chvili jsem si nadavala do krav, jak tohle muze nekdo... no, pak jsem to ostrihala, sespendlila znovu a "normalne" s tim, ze holt svy budou videt... jenze tim to nekoncilo, blbe jsem to na sebe polozila, takze tu neco prebyvalo, tu chybelo, plus co je to za debilni napad, na normalnim stroji sesivat k sobe dva uplety a mezi nima vatelin navic, svine klouzavy... no vylezl z toho naprosto krivy paskvil a velke pouceni, ze nemam spolehat na svuj driv dobry logicky usudek a nebyt tak silene lina (kdybych nebyla, takova blbost by mne nenapadla a normalne bych si to sespendlila a zlozila dovnitr a sesila... ale ne, tohle prece bylo rychlejsi a chytrejsi ;)... tak deka neni na paradu, ale je z ni dost prijemna perinka...
myslim, ze nejlepsi fotka by byl muj vyraz, kdyz jsem nadsene zacala obracet po tom prvnim sesiti a doslo mi, jak priserne jsem blba :-D
tedy,
BLANCHE1: obavam se, ze i kdybys sila poslepu a jednou rukou, horsi to nebude :-D, jen do toho!...
ted je cilem dat gumu kalhot a dal uvidim... jsem nedisciplinovana a to je bohuzel u siti dost problem... mam tu pekny uplet a fleece, ehm, na "jarni" fusak do kocarku...