• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak, ehm, konecne po nejaky dobe jsem zase znasilnila stroj... ma to chyb vic nez dost, ale snad to ucel splni
    tedy podlozka do golfek, prave dosito...:
    HC_
    HC_ --- ---
    ZARZAROSA: Vojta je zatim malej /8m/, takze si ji nesundava, my klasickou bezplenkovku nedelame, delali sme ji na zacatku, jenze to bych nedelala nic jinyho, davam ho po zkusenostech na zachod hned po jidle a pred spanim (mezitim ma rychloplenu - a to hlavne, aby mel volnost v pohybu a kdyz zacne tlacit (tlaci hlasite nahlas), tak ho capnu, odklopim a dam na nocnik
    to, ze si to nekdy deti samy odklopi, je nekdy vyhoda (ze to umi samy), nebo nevyhoda, ze si to sundavaj :)), to se musi zkusit no, kazdy dite je jiny
    tady na fotce je to pekne videt, jen to proste stahnes dolu.
    http://i.fler.cz/dd1/p/f/1/9/194206/3255805/o_eklrkwcdbgoatg.jpg

jinak mam klub primo i o bezplenkovce, kde je vic informaci, prip. maminek, co to zkousi..
    [ Bezplenková komunikační metoda ]
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HC_: ahoj, mám na Tebe prosím dotaz, ohledně rychloplenek. Ty s Vojtou trénuješ bezplenkovku? A jak vám to jde (pokud je tu prostor to řešit...)? Myslim, že moje holky jsou starší, tak mne zajímá, jaké signály mám pozorovat, jestli už by byl taky čas učit na nočník.
    A tahle rychloplena, ta je předpokládám na to, že když zaznamenám signál, rychle se dá odklopit? A nesundává si ji sám? Děkuju moc za názor :)
    HC_
    HC_ --- ---
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    HC_: ta je :) moc se na ni tesim :)
    HC_
    HC_ --- ---
    už to dlouho nebyly žádný pleny, rychloplena:)

HC_
    HC_ --- ---
    holky otevírám obchůdek s látkama a minigalanterií, zatím jsem nestihla více vložit, no prostě, už to nemám kam dávat (do skříně se to nevejde, na fler ještě jo:) http://www.fler.cz/petit-lulu-latky-a-galanterie
    (na nyxu za lepší ceny)
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: no my Vojtu v jeho skoro osmi měsících furt balíme do pleny a do deky jako housenku, zatím se z toho nedostal:), ale díky za strih
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    HC_: diky, jo, je to hodne podobny. ale delala jsem to podle strihu - http://blog.makezine.com/craft/craft_pattern_podcast_snuggler/
    jen pozor, pripadne opravdu zvetsit. roze je mesic a uz ji dlouho nebude..
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: tyjo sikulka! ta zavinovačka je něco na způsob swaddleMe?
    kolotoč super, také sem ho chtěla zkusit udělat, ale nějak nevyšel čas
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    Moje detske tvoreni
    tahle zavinka je super, krasne se v tom zklidni, jen ji bude asi brzy mala...

kolotoc nad postylku

a fusak - zkopirovanej a rozhodne diky cenam ve flex-texu vysel krasne levne
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jj tak nejak, ale bylo to na prani zakaznice, jinak je nedelam, abych nekopirovala..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HC_: jestli tomu spravne rozumim, jediny rozdil jsou patentky vs suchy zip
    HC_
    HC_ --- ---
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SELLIGAN: Jedny mám a jsem s nima moc spokojená. Další budou určitě brzo následovat. Ale chtěla bych i ty haipa daipa.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DALEEN: doporučuju!! fakt! mame už dvoje a další objednané, je to kvalitně zpracované, ještě nikdy neproteklo kolem nožiček a dokonce i manžel říkal že chce další, že se mu líbí a ten tyhle věci neřeší
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Je to velké lákadlo, zrovna se dostávám do fáze, kdy Radík má šest a třičtvrtě kila a přijde mi že Haipa Daipa svrchňáčky už mu budou brzo malé....bude to chtít nové :)
    HC_
    HC_ --- ---
    DALEEN: jj to jsem jen tak mimochodem nepoznamenala, ze vcera prisly nove latky,)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Etiketka pěkná, ale musím se přiznat, že mě nadchla autíčka :)
    HC_
    HC_ --- ---
    musím se pochlubit novou etiketou, tentokrát tkanou /zespodu jsou ještě ošetřující symboly/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam