• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    Hrací deka a dort k půlroku:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: tak to mam ;-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: aha, koukam, ze uz jsi to popsala. Hezky. Ja jen zvazuju ten fleece. napadlo mne udelat to z druhe strany jen bavlnene, kdyz bude uz pak teplo, tak aby se to dalo otocit. zda se vam to jako blbost?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: sama, byl to takovy pionyrsky zaskub, vetsina je "by oko" :-D... az v praxi se uvidi, jestli je to ok, ale na pohled dobry :D... diky :-)...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: tohle presne mam v planu! Vymyslela jsi strih a vsechno sama, nebo ses nekde inspirovala? mas to moc dobre vymysleny. a hezky!
    TWENY
    TWENY --- ---
    Ahoj, ráda bych vás pozvala na super akci, která se bude konat v květnu v Brně. Jde o umělecký jarmark, kde můžete poznat zajímavé lidi, kteří také rádi tvoří, inspirovat se a v neposlední řadě prodat spoustu svých výrobků.

Všechny informace najdete zde: http://www.gabart.cz/gabatiq/dokumenty/jarmart_info.pdf
    Facebook zde: https://www.facebook.com/pages/JARMart/532824533406282?ref=hl

Přijít může samozřejmě i ten, kdo sice nic netvoří, ale rád nakupuje pěkné věci :)

TULENI
    TULENI --- ---
    jiank uz jsem dlouho nic nedavala, tohle je teda uz lonska jarni a podzimni tvorba...oba cepicky a Maxik bundicku :)

TULENI
    TULENI --- ---
    PISTULE: my mame velkou houpajdu teda koupenou pro nas a pro starsi deti a jsem hrozne rada ze ji mame, na usiti nevypada slozite ale asi bych se tam bala vic ty nosnosti...
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    TULENI: no, pruzina byla vazne nejhorsi, ale nakonec jsem ji sehnala i s jisticim lankem od evy titerovy, co vlastne ten navod dala na web. latku jsem mela doma, takze mi vlastne cela vysla jen na tu pruzinu - 300,-
    jinak z fleecu musi byt paradni!
    premyslim, jak neco podobneho udelat pro dospelaky. zavidime ji to :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    PISTULE: krasna, uz se tesim az vytahnu tu co jsem sila ja na druhyho prcka a bude se v ni houpat ten treti :) jak ti slo shaneni pruziny? to byl jediny orisek na cele akci hacka co jsem mela...dokonce jsem uzovala ze si usiju jeste jednu pac mladej v ni travil hlavne podzim/zimu takze jsem ji zevnitr udelala s fleecu a tohle treti tam bude travit spis jaro/leto tak at neni moooc tepla..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PISTULE: ta je krasna!
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: parádní
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    tak jeste jednou:
    plna hacka

a prazdna
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: dej tu fotku hlavně o dost větší :) a pak nafot i tu zavinovacku
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    jo, navod je hodne peknej, zkusim to podle nej ;)
    hacku jsem delala, zkusim znovu lepe vyfotit pozdeji, ale vzhledem ke vzoru latky to asi o moc lepsi nebude..
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: to vypadá na opravdu pěknej návod, jak pro blbý, takový mám ráda :))
    ta hacka je tvoje vyroba? neni moc vidět
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    PISTULE: chystam se na novou zavinovacku, uz fakt pomalu dosluhuje a nasla jsem jeste tento navod http://prudentbaby.com/2010/05/baby-kid/new-improved-diy-swaddle-blanket-2/
    a konecne nam visi hacka! je tam opravdu spokojena :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ALDETRUDA: krom toho, ze se to fakt blbe sije dohromady, tak moc problem nebyl... ja mam obyc shit stroj, takze mel trochu problem s transportem, jinak fakt prekvapive v pohode siti... ale jsem prase a sila jsem to jako polstar, takze po vatelinu zvrchu, takze trochu naslepo (to byl fakt blbej napad, ale zase jsem to pak nechtela cely prosivat, vypadalo by to blbe, tak at to "drzi"...
    jo a u nozicek doporucuju promyslet uchyceni, ty "origos" zadne nemaji, ale jsou kratsi, ja chtela delsi, at kryje cele, takze mam nahode a dole vsita poutka :-)
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    HABRENKA: Přesně na tohle se teď chystám. Máš nějaký tipy, na co si dát pozor? :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HC_: no ono bylo nejhorsi to prosit, je to fleece, dve vrstvy nejakyho low cost vatelinu (mistama ma takovy slaby mista, ze tam neni NIC, takze musely jit dve...) a bavlna. nahore je vste poutko, drzi to za druk strisky, pod nohama je guma a zepredu jeste poutko na druk... chtela jsem ji delsi naschval, aby mela nohy na "prijemnym" (a pratelnym :D), tak s oteplenim vyrazim a proverime... uf...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam