• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    LINY: tohle je prostě nádhera!!!! Já už se těším až to mé škvrně taky začne běhat
    LINY
    LINY --- ---
    Tak se pomalu blíží bitevní sezona, tak zatím jeden kostým... model nechtěl chvíly postát:-)
    halena:

svrchní šaty:

ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    HC_: To bylo jenom aranžmá na fotku, jakmile se k tomu dortu přiblížil, rychle jsme ho odstranili z dosahu:)
    HC_
    HC_ --- ---
    ALDETRUDA: pěkný a nemáš ještě fotku, jak ten dort po tý dece rozpatlal?:)
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    Hrací deka a dort k půlroku:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: tak to mam ;-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: aha, koukam, ze uz jsi to popsala. Hezky. Ja jen zvazuju ten fleece. napadlo mne udelat to z druhe strany jen bavlnene, kdyz bude uz pak teplo, tak aby se to dalo otocit. zda se vam to jako blbost?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: sama, byl to takovy pionyrsky zaskub, vetsina je "by oko" :-D... az v praxi se uvidi, jestli je to ok, ale na pohled dobry :D... diky :-)...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: tohle presne mam v planu! Vymyslela jsi strih a vsechno sama, nebo ses nekde inspirovala? mas to moc dobre vymysleny. a hezky!
    TWENY
    TWENY --- ---
    Ahoj, ráda bych vás pozvala na super akci, která se bude konat v květnu v Brně. Jde o umělecký jarmark, kde můžete poznat zajímavé lidi, kteří také rádi tvoří, inspirovat se a v neposlední řadě prodat spoustu svých výrobků.

Všechny informace najdete zde: http://www.gabart.cz/gabatiq/dokumenty/jarmart_info.pdf
    Facebook zde: https://www.facebook.com/pages/JARMart/532824533406282?ref=hl

Přijít může samozřejmě i ten, kdo sice nic netvoří, ale rád nakupuje pěkné věci :)

TULENI
    TULENI --- ---
    jiank uz jsem dlouho nic nedavala, tohle je teda uz lonska jarni a podzimni tvorba...oba cepicky a Maxik bundicku :)

TULENI
    TULENI --- ---
    PISTULE: my mame velkou houpajdu teda koupenou pro nas a pro starsi deti a jsem hrozne rada ze ji mame, na usiti nevypada slozite ale asi bych se tam bala vic ty nosnosti...
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    TULENI: no, pruzina byla vazne nejhorsi, ale nakonec jsem ji sehnala i s jisticim lankem od evy titerovy, co vlastne ten navod dala na web. latku jsem mela doma, takze mi vlastne cela vysla jen na tu pruzinu - 300,-
    jinak z fleecu musi byt paradni!
    premyslim, jak neco podobneho udelat pro dospelaky. zavidime ji to :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    PISTULE: krasna, uz se tesim az vytahnu tu co jsem sila ja na druhyho prcka a bude se v ni houpat ten treti :) jak ti slo shaneni pruziny? to byl jediny orisek na cele akci hacka co jsem mela...dokonce jsem uzovala ze si usiju jeste jednu pac mladej v ni travil hlavne podzim/zimu takze jsem ji zevnitr udelala s fleecu a tohle treti tam bude travit spis jaro/leto tak at neni moooc tepla..
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PISTULE: ta je krasna!
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: parádní
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    tak jeste jednou:
    plna hacka

a prazdna
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: dej tu fotku hlavně o dost větší :) a pak nafot i tu zavinovacku
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    jo, navod je hodne peknej, zkusim to podle nej ;)
    hacku jsem delala, zkusim znovu lepe vyfotit pozdeji, ale vzhledem ke vzoru latky to asi o moc lepsi nebude..
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: to vypadá na opravdu pěknej návod, jak pro blbý, takový mám ráda :))
    ta hacka je tvoje vyroba? neni moc vidět
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam