• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    REALLK
    REALLK --- ---
    ZARZAROSA:do Mráze ve Vršovicích.) moc se nikam nedostanu a dokavaď si nešáhnu tak přes internet nekoupím :)) ty berušky byl výprodej s 50% slevou tak nevím jestli je ještě budou mít /110 šíře po slevě 150,- / a střihy? měla bych zvládnout vykonstruovat vlastní,ale jelikož se k šití vracím po velmi dlouhé době tak obkresluji přiložené vel. oblečení co mám doma od dítěte .) zatím to vždycky vyšlo

ZARZAROSA: děkujuuu,ty fotky jsou teda strašidelně nekvalitní:) lišáci mají jinak 40 cm na výšku,kombinace fleece a filcu,výplň duté vlákno .)
    /kdyby jste někdo chtěl nakouknout třeba pro inspiraci tak https://www.facebook.com/endtoendy ,kdyby to někomu vadilo tak napište,není problém,smažu, :) /
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    REALLK: a na zvířátka bych dala víc palců kdyby to šlo
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    REALLK: super. Kam chodíš na látky? Ty berušky jsou nádherný. a střihy poradíš?
    REALLK
    REALLK --- ---
    hračky
    66527340474647958580.jpg
    12758260359469426516.jpg
    REALLK
    REALLK --- ---
    tak já taky něco z poslední doby :) můžu ?
    IMG24.EU
    img24.eu - obrázkový hosting
    IMG24.EU
    img24.eu - obrázkový hosting

SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    se taky pochlubám, můžu? ale bez dítěte, dítě v nich bude až k narozkám za cca měsíc :-) (v plánu je ještě ze zbytku látky šátek). Variace na walkaway dress.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: diky... tyhle mely byt naostro, na prani kovarovy kobyly... chtela kazdou nohavici jinou, kostkovany a zadek taky "kazdej jinej"... tak to ma :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: jsou krásný teda! i modelka.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HABRENKA: muhehe, tak jsou ;-), zustanou "doma"...
    MORPED: jinak tedy stoffmarkt docela kruta zalezitost... ceny jak u ceho, vesmes podobne tomu, za co se da dana latka sehnat tady, neco drazsi, neco levnejsi, ale vyber neuveritelny... vzala jsem "jen" par upletu na tricka detem, ale muzu doporucit... jestli se povede vykrast banku aniz by nas chytli, tak v rijnu jedem zas...
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: neser me...jela bych hned,ale nejde!Pristi rok jo,pristi rok!!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    lehce OT - v sobotu jedeme do drazdan, je tam stoffmarkt holland (!), rano tam, navecer zpet, z Prahy, mame volna mista v aute za podil na benzinu, program volny ;-)... kdyby nekdo nahodou...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    uf, to je tak, kdyz chci udelat pokusny obycejny trenyrky ze zbytku materialu, abych vedela, jak strih a velikost... drzte palce, at nekomu jsou :-)

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    uprimne nemam problem objednavku zaridit, pokud budete ochotne zaplatit predem s objednavkou, protoze zas extra velky objem penez v tom litat ani nemuzu nechat, a pak to bud poslat, nebo predat osobne... nahodila bych kdo vlastne co chce a udelala nejakou tabulku, pokud byste chtely... ze se nenudim, krava blba :D, minuly tyden jsem brala lemovaci gumicky a nadavala vecer jak spacek... ale mame je :D
    JANICA
    JANICA --- ---
    HABRENKA:
    TULENI: Diky moc, rada bych se pripojila nebo nabidla spolecnou objednavku, ale z Prahy nejsem. :( Jedine to objednat k vam a z Prahy bych si zajistila odvoz.. :) Kdyztak se muzem domluvit v poste, nejsem urco proti, spis aby to nebylo zbytecne komplikovane! :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    balerina ma dobre ceny, lec bacha na to, z jakesi hromadne objednavky na netu jsem vzala dva metry a byl to konec role, coz nikoho nezajimalo.. pul metru kazoveho a jeste sem tam flek, ale mozna jsem mela jen "stesti"... a mozna bych se pridala taky, chybi mi do zasoby nejaka normalni barva a kamaradka taky sije, cim vic metru tim pry lehce nizsi cena a vse po petimetrech...
    TULENI
    TULENI --- ---
    : u prokupka :
    http://www.balerina.cz/ jen pozor, chteji myslim ze stovku nebo stopade tzv. strizny..kdyz chces prave min nez roli, tzn tech treba 5 metru...ale kdyz jsem brala 3x5 metru uz jsem myslim neplatila postovne....kdyztak mi dej vedet, jestli jsi z prahy, mozna bych se pridala s objednavkou, moje zasoby jsou vycerpany :)

MEDOULKA: je skvelej, zitra to prijde , uz se nemuzu dockat :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    JANICA: nic krom softshellu jsem nebrala.Ja s ekoukala na vic eshopu a ono ty ceny jsou docel apodobne,tak mozna je lepsi pro tebe objednat z toho velkoobchodu jak pise TULENI.
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    po delsi dobe jsem se dostala k fotkam v pocitaci, tak nahodim jeste nejake "starsi" kousky

sovicky+ikea krakris

univerzalni zavinovacka mysak
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    JANICA: Běžné. Ale já jsem barbar, nevím, jak se to děla "správně":)
    JANICA
    JANICA --- ---
    MEDOULKA: Používáš na to nějaké spešl nitě nebo úplně běžné jako když šiješ třeba s bavlnou?
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    JANICA: bambusovej uplet jsem okusila z tkadexy (viz. TULENI) a pozor, vzbuzuje zavislost, prijde mi naprosto skvelej:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam