• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    HABRENKA: nic se neděje, já bych to stejně neřešila teď hned (ale fajn o nich vědět)

mimochodem - ono to teda není tak docela pro děti jako spíš pro rodiče, ale došila jsem dnes onbag a je to supr vychytávka. Inspirovala jsem se tady http://backontrees.blogspot.cz/2015/04/onbag-genialni-batohotaska.html
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HABRENKA: tak bohuzel, uz expedovali... ale maji uchazejici postovne i ceny...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: http://www.engross.cz/ ted jsem tam objednavala, pokud to jeste neposlali, muzu rozsirit objednavku za jedno postovny...
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    HABRENKA: hele, prosím tě, kde kupuješ ty reflexní výseky? Takový hezký výběr jsem v kamenných obchodech neviděla
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: ja naplet nechtela, chyta to vodu strasne... do zimnich pak mozna vsiju dovnitr kousek vys, aby nefoukalo a zaroven aby nesaklo... tady jsem chtela puvodne gumicku, ale jak jsem si prekombinovala strih (proc nemuzu usit obycejny????), tak by to nebylo hezky... ale tunel to ma pristupny, kdyby bylo potreba :-), tak snad ji do skolky vydrzej...
    FKA82
    FKA82 --- ---
    HABRENKA: Na jedny jsem dala dolu úplet a druhé jsem jen olemovala lemovací gumičkou.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: ja nechavam delsi, takhle zakoncene, jak to mas. ale mam uzke, takze to stejne pres botu nepada. ID Tuleni dává dolu náplet, je to moc hezký a prý praktický.
    A za sebe musim říct, že se stejně gatě ošoupaly a "okoukaly" a když holky poporostly, byla jsem ráda, že jim můžu ušít nový ;) úchylka. a teď budu muset jít někam koupit ten letní softshell, když jsou ty bouřky.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak jsem je proste zalozila a nechala jsem tam dirku na pripadne vlozeni gumicky... jeden fail jsem udelala, ale to je holt to moje (ne)mereni a pak se divim, ze pul cm staci :D... (jen jsem prosila jedno bocni poutko, neb je niz, nez na druhe strane... co uz...)
    a muzeme na "dovolenou"
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    malý spam - upotřebíte někdo 10% slevák k Mrázovi s platností do konce června? Já ho mám a nevyužiju, tak posílám dál...
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    a tohle by sem pripadne taky mohlo patrit [ D_RIM @ PŘED A PO ]
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    u nas ted frci puntiky ;o)

letni tenky spacacek

a jedna jarni cepicka
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    takovy dotaz... jak zakoncujete nohavice z toho "jarniho" softshellu? udelala jsem je naschval dlouhe, ze dam dolu do tunelu gumicku a vydrzi dlouho... ale zase jsem si krava udelala zbytecny strih, takze to neni "ono"... tak resim, zda zalozit a casem vyparat a proseky presit treba pruhem, nebo reflexkou, ale tezko rict, jak budou ohlodane spodni okraje, co... nebo zda to ustrihnout (uz to mam zacistene, tunelove verze jsem se vzdala az na konci...)
    jsou to teprve me druhe a to rozhodovani o cemkoli mne znici, nastesti si dcerka opet rekla, co chce, tak aspon ze tak...
    REALLK
    REALLK --- ---
    ZARZAROSA:do Mráze ve Vršovicích.) moc se nikam nedostanu a dokavaď si nešáhnu tak přes internet nekoupím :)) ty berušky byl výprodej s 50% slevou tak nevím jestli je ještě budou mít /110 šíře po slevě 150,- / a střihy? měla bych zvládnout vykonstruovat vlastní,ale jelikož se k šití vracím po velmi dlouhé době tak obkresluji přiložené vel. oblečení co mám doma od dítěte .) zatím to vždycky vyšlo

ZARZAROSA: děkujuuu,ty fotky jsou teda strašidelně nekvalitní:) lišáci mají jinak 40 cm na výšku,kombinace fleece a filcu,výplň duté vlákno .)
    /kdyby jste někdo chtěl nakouknout třeba pro inspiraci tak https://www.facebook.com/endtoendy ,kdyby to někomu vadilo tak napište,není problém,smažu, :) /
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    REALLK: a na zvířátka bych dala víc palců kdyby to šlo
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    REALLK: super. Kam chodíš na látky? Ty berušky jsou nádherný. a střihy poradíš?
    REALLK
    REALLK --- ---
    hračky
    66527340474647958580.jpg
    12758260359469426516.jpg
    REALLK
    REALLK --- ---
    tak já taky něco z poslední doby :) můžu ?
    IMG24.EU
    img24.eu - obrázkový hosting
    IMG24.EU
    img24.eu - obrázkový hosting

SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    se taky pochlubám, můžu? ale bez dítěte, dítě v nich bude až k narozkám za cca měsíc :-) (v plánu je ještě ze zbytku látky šátek). Variace na walkaway dress.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: diky... tyhle mely byt naostro, na prani kovarovy kobyly... chtela kazdou nohavici jinou, kostkovany a zadek taky "kazdej jinej"... tak to ma :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: jsou krásný teda! i modelka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam