• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: já normálně taky, tohle je snad jediná disneyovka kterou nejen snesu ale docela se mi líbí a design šatů mi přijde hezkej.. s nějakou blbou Bellou bych se netento ;) No a taky je to výzva vzhledem k tomu, že pohádku sice beru, ale merchandising mi hrozně vadí, takže nezbývalo než to ušít ;)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: tak parada... obdivuju smysl pro detail, dcera mne lame, ze chce saty nebo aspon plast, ale ja mam 1) odpor k postavickove manii 2) jsem lina 3) jsem lina!!!!
    at slouzi :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ten výstřih ještě doladím..
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    plášť už jede rok a půl v permanenci :))
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    tak mi nakonec pomohla máma (sice s obvyklým výrazem Je to hrozný problém ale já to pro tebe udělám, ale ten jsem se rozhodla ignorovat) a šaty slavily obrovský úspěch - překonám v tomhle minoritním klubu své paranoidní já a dám sem fotku (omluvte bordel v pozadí)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: ok, budu si pamatovat :) tady byla největší práce pomalovat tu látku. No a původně to mělo bejt k narozeninám v listopadu no...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: kdyztak dej vedet sos ;-), moje saty princezne zustaly ve forme nenastrihane latky v tasce a koupene uplne obycejne s tim, ze princeznu snad nekdy nejak... no... ehm... :D, takze rada pomuzu aspon nekomu jinemu pripadne
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: to já tě nemůžu honit :) navíc na tom nemám ještě lemy a nic, ale večer bych to mohla dát, ono to asi nebude na dlouho touhle metodou. díky :) (nebo to dostane polonedodělaný, ono to vypadá docela efektně už teď)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: jo, trikrokej cikcak, nebo se ti pro to stavim a prejedu overem...a budes to mit narasene a pripadne ten cip vepredu pak nejak nasit jen tak ruco?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: a našít pak cikcakem? (overlock nevlastním) a tu špičku vepředu prostě vynechat jooo to by šlo!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: a co nasit latku na sukni na napnutou gumu a to pak nasit na zivutek?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    což mi připomíná, mám tu pro čtyřletou už dlouho předlouho rozdělané šaty pro Annu (černý živůtek = pomalované tričko, a dva díly pomalované modré látky na sukni) a nevím jak to k sobě sešít tak, aby a) to pružilo v pase (látka na sukni je nepružná) b) živůtek byl vepředu do špičky. Přinejhorším jen dám tu sukni normálně do gumy a bude to nosit dvoudílné. Ale kdyby vás napadalo jak to spojit...? (prosím bez komentářů situace znalých že se na to mám radši vykašlat ;))
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: u nás teda nejvíc zabodovala nová Popelka, ale Elsa má taky nějaké ty plusové body, uvidíme, co mi na to holče řekne :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: tak modrá a bílá barevná kombinace, a Elsa momentálně u holčiček letí úplně nejvíc (u nás ne, ale mám pětiletou neteř...)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: Taky jsem většinu udělala během víkendu, kdy byly děti u babičky, dnes jsem dodělávala jen tu sponu, co drží na předku stuhu. Do mojí skříně se naštěstí cácorka nedostane...
    Jinak generická princezna, ale už jsi druhá, kdo zmiňuje Elsu :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: jsi dobrá! Já si šít na vánoce netroufám, bojím se, že bych prostě něco neuklidila dost dobře a děti by to našly a spojily si to... ale k narozeninám princeznovské šaty taky zvažuju.
    To je Elsa, nebo generická princezna?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: ano prosím :-) nebo aspoň jeho větší část, ještě k tomu budou korálky a doufám, že se muži podaří korunka
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: vánoční dárek? :-)
    jsou fakt krásné!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam