• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    s ochlazenim stoupla produktivita, tak si zase dovolim trosku zatapetovat :o)

overalek z teplakoviny

jarne-podzimni softshellova bunda s cepickou

D_RIM
    D_RIM --- ---
    ...a kdyz uz měkouše (rozumej mekke darky), tak site s laskou ;o)

softshellgatata opet s usakem

jeziskovy domaci nasravacky pro oba
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    cha, tak ted mam totalni lama dotaz ja... neodolala jsem a koupila 40cm (110cm sirka, takze nic velkeho...) kordu (ano, jsem krava, neni to vhodne, ale mne se proste libil!) dcerce na sukni... sukne musi byt co nejvic tociva... bude stacit to proste.... rozpulit a zaoblit a sesit, nasit pas s gumou...? kolovku z toho nejspis neudelam, ale priznavam, zatim jsem byla lina cokoli pocitat...
    MORPED
    MORPED --- ---
    KAIRRA: ty blaho moc dobre!
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TRISSIE: hehe k twilightu jsme ještě věkově nedospěli a dost se tohoto období obavám :D
    ty malůvky jsou akrylama přes šablonu, studovala jsem to pěkně dlouho, protože holky si kontrolujou jestli je to přesně. Adeptky na cosplay ;))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIRRA: Bella z Krásky a zvířete, nebo Bella z Twilightu? :-)

Jinak šaty fakt krásné, ten detail taky obdivuju, to prostě neumím...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: já normálně taky, tohle je snad jediná disneyovka kterou nejen snesu ale docela se mi líbí a design šatů mi přijde hezkej.. s nějakou blbou Bellou bych se netento ;) No a taky je to výzva vzhledem k tomu, že pohádku sice beru, ale merchandising mi hrozně vadí, takže nezbývalo než to ušít ;)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: tak parada... obdivuju smysl pro detail, dcera mne lame, ze chce saty nebo aspon plast, ale ja mam 1) odpor k postavickove manii 2) jsem lina 3) jsem lina!!!!
    at slouzi :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ten výstřih ještě doladím..
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    plášť už jede rok a půl v permanenci :))
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    tak mi nakonec pomohla máma (sice s obvyklým výrazem Je to hrozný problém ale já to pro tebe udělám, ale ten jsem se rozhodla ignorovat) a šaty slavily obrovský úspěch - překonám v tomhle minoritním klubu své paranoidní já a dám sem fotku (omluvte bordel v pozadí)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: ok, budu si pamatovat :) tady byla největší práce pomalovat tu látku. No a původně to mělo bejt k narozeninám v listopadu no...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: kdyztak dej vedet sos ;-), moje saty princezne zustaly ve forme nenastrihane latky v tasce a koupene uplne obycejne s tim, ze princeznu snad nekdy nejak... no... ehm... :D, takze rada pomuzu aspon nekomu jinemu pripadne
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: to já tě nemůžu honit :) navíc na tom nemám ještě lemy a nic, ale večer bych to mohla dát, ono to asi nebude na dlouho touhle metodou. díky :) (nebo to dostane polonedodělaný, ono to vypadá docela efektně už teď)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: jo, trikrokej cikcak, nebo se ti pro to stavim a prejedu overem...a budes to mit narasene a pripadne ten cip vepredu pak nejak nasit jen tak ruco?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: a našít pak cikcakem? (overlock nevlastním) a tu špičku vepředu prostě vynechat jooo to by šlo!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: a co nasit latku na sukni na napnutou gumu a to pak nasit na zivutek?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    což mi připomíná, mám tu pro čtyřletou už dlouho předlouho rozdělané šaty pro Annu (černý živůtek = pomalované tričko, a dva díly pomalované modré látky na sukni) a nevím jak to k sobě sešít tak, aby a) to pružilo v pase (látka na sukni je nepružná) b) živůtek byl vepředu do špičky. Přinejhorším jen dám tu sukni normálně do gumy a bude to nosit dvoudílné. Ale kdyby vás napadalo jak to spojit...? (prosím bez komentářů situace znalých že se na to mám radši vykašlat ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam