• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    INUSHKA: nove detske designy ma ted i kakadu fabrics. Jsem zacatecnik a silo se to fakt dobre. Ja teda sila ale z toho tensiho, ne zimniho.
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    INUSHKA: softshell objednavam tady: http://www.unuodesign.cz/Softshell-funkcni-materialy-c7_101_2.htm
    na jaro bych klidne zvolila ten zimni, je jen lehce zatepleny. Jehly postaci normalni a pracuje se s nim velice dobre, nebot se v postate netrepi a ani nijak zvlast nepruzi
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Chtěla bych dceři na jaro ušít kalhoty do školky. Kde kupujete softshell? Po jakém se mám dívat, resp. podle čeho vybírat? A nakonec, je na něj potřeba speciální jehla? Uvítám jakékoli rady, softshell jsem ještě nikdy nešila.
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: no to je snad jasny ze bude !! :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    a já musím, právě jsem to došmrdlala a nemůžu se přestat smát... moje první "kolovka" :-D, jsem zvědavá, co na to dcerunka a jestli bude chtít taky takovou... (už na ní má střiženo...)

VVENDY
    VVENDY --- ---
    Prvni softky pokoreny

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    jedny jarni pro mladsiho... "vyteplene" - podsite upletem. uprimne mu je zavidim :-D

SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Rozpracovaný kostým pro dceru :-)

SOLEI
    SOLEI --- ---
    Kdybych chtěla repasovat softshelku na bundu pro dvouletaka, jak na to?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    :-) tak damy, kdo bude dalsi ;-)?
    Nudila se, a tak začala šít pleny. Dnes jich prodává tisíce měsíčně - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/...va-o-ceske-vyrobe-plen-f6f-/podnikani.aspx?c=A160215_230219_podnikani_mrs
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    Ahoj, nešila tady náhodou některá z vás cestovní sedátko? takové to, co se zavěsí na židli, totseat nebo podobné? Ocením doporučení, či na co dát pozor atd...
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    Ahojte, rozhodla som sa zrusit si svoj sici koutek a venovat sa uz len sperkom... postupne budem pridavat nahromazdene knizky, latky, zipy a podobne veci. Hlavne knihy mam niektore velmi pekne. Napr: [ OFFERINGNABÍZÍM: The Sewing Book: An Encyclopedic Resource of Step-by-Step Techniques / Praha 9 / 499 CZK ] Dufam, ze najdete nieco, co sa Vam zide :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    D_RIM: +super botičky!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    jen mobilem, ale zimni gate obema detem sedi a funguji,coz je fakt radost :-), tak ted pokus pro princeznu a zas uvidime, jak to bude, zanadavala jsem si zase jednou pekne...

D_RIM
    D_RIM --- ---
    s ochlazenim stoupla produktivita, tak si zase dovolim trosku zatapetovat :o)

overalek z teplakoviny

jarne-podzimni softshellova bunda s cepickou

D_RIM
    D_RIM --- ---
    ...a kdyz uz měkouše (rozumej mekke darky), tak site s laskou ;o)

softshellgatata opet s usakem

jeziskovy domaci nasravacky pro oba
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    cha, tak ted mam totalni lama dotaz ja... neodolala jsem a koupila 40cm (110cm sirka, takze nic velkeho...) kordu (ano, jsem krava, neni to vhodne, ale mne se proste libil!) dcerce na sukni... sukne musi byt co nejvic tociva... bude stacit to proste.... rozpulit a zaoblit a sesit, nasit pas s gumou...? kolovku z toho nejspis neudelam, ale priznavam, zatim jsem byla lina cokoli pocitat...
    MORPED
    MORPED --- ---
    KAIRRA: ty blaho moc dobre!
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TRISSIE: hehe k twilightu jsme ještě věkově nedospěli a dost se tohoto období obavám :D
    ty malůvky jsou akrylama přes šablonu, studovala jsem to pěkně dlouho, protože holky si kontrolujou jestli je to přesně. Adeptky na cosplay ;))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIRRA: Bella z Krásky a zvířete, nebo Bella z Twilightu? :-)

Jinak šaty fakt krásné, ten detail taky obdivuju, to prostě neumím...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: já normálně taky, tohle je snad jediná disneyovka kterou nejen snesu ale docela se mi líbí a design šatů mi přijde hezkej.. s nějakou blbou Bellou bych se netento ;) No a taky je to výzva vzhledem k tomu, že pohádku sice beru, ale merchandising mi hrozně vadí, takže nezbývalo než to ušít ;)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: tak parada... obdivuju smysl pro detail, dcera mne lame, ze chce saty nebo aspon plast, ale ja mam 1) odpor k postavickove manii 2) jsem lina 3) jsem lina!!!!
    at slouzi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam