• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZEGA: ne v bille ale v bile labuti
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZRK: ha, tak v lidlu v bille jsem byla prave ted a mam kompletne vse a jeste rukavice navrh (rolaky, mikiny, boty, bundy, teply kalhoty)
    vse velikost 25-27 boty
    98-104, 110-116
    holky/kluci
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    ZRK: jo tohle:) to je por mě tepláková souprava, panelákovém bytě, kde všichni sousedé topí jako šílení, by se mi v tom děti usmažily ve spánku :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: ale jsou z nabídky tuším od pondělí, ne?
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZORBOVA: jj ta teplá froté pyžama. Ještě jich tam měli docela dost ;)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    ZRK: oni mají teď v nabídce pyžama nebo to jsou ta, co měli v nabídce asi před 14-ti dny?
    ZRK
    ZRK --- ---
    Hlásím, že jsem se tedy prvně taky účastnila boje o hadry v Lídlu. Vzala jsem to dle místních informací do Bílé labutě a asi ty informace měly i jiné matky, páč se to tam docela hemžilo ještě v deset, když jsem tam byla. Klučičí boty posledních několik párů, kombinézy probrané uplně, zbyly jen vel. 62/68 :(
    No urvala jsem aspoň ta pyžama, pro které jsem tam taky šla. A rukavice no :)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    TORUVIEL: já vůbecnetuším, kam přesně bude směřovat, ale tak nějak tuším, že jeho mise bude neúspěšná :) Díky
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ZORBOVA: U nás na Hornoměcholupské (taky ještě Hostivař, ale ty možná myslíš ten Lidl dole u zastávky Na Groši?) je docela dost oblečení, roláky, mikiny, ale třeba rukavice žádné, čepice taky ne, boty pouze posledních 5 párů holčičích, klučičí žádné (mluvím jen o té kategorii pro menší děti, pro větší tam toho bylo víc, i nějaké rukavice, mikiny, boty, ale toho jsem si podrobněji nevšímala). Byla jsem tam teď před hodinou.
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    Nevite nekdo nahodou, jak to vypada v Lidlu v Hostivari? Synator je nemocnej a ja s nim musim byt doma. Muz tam stihne zajet az misto obeda...
    LENNI
    LENNI --- ---
    tak ja byla v lidlu na proseku a v letnanech kolem pul9 a boty klucici mensi vubec nemeli, jen asi dvoje ty vetsi, cepice zadny, rukavic jen par, ale dost oteplovacek, bund a rolaku...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    LAURA: souhlasim. nektery veci z Lidlu jsou v cenovy relaci tak, jak kdyz je koupis v sekaci. do skolky idealni. mikina za 150 a 2 tricka po 130kc je super cena.
    a tez jsem dneska koupila, co jsem potrebovala.
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    JELLYBEAN: ano, pripadam si tak, ale poradis co muzu delat jineho? Burza je sice pekny napad, ale kdyz mas tri deti a dve to maji zdedit po tom prvnim, je lepsi si to koupit nove. A nove znamena nekde jinde nez v lidlu dost penez. I ten rozidl mezi lidlem a tchibem je dost markantni - lidl nepromokava bunda 300 tchibo 600. Nekteri z nas proste nemaji takove prijmy, aby si mohli dovolit kupovat drahe vecia lidl ma proste bezkonkurencni ceny. A myslim, ze s temi prijmi se i k duchodcum muzeme prirovnavat. To prehrabovani se tam a cekani od sedmi rano je trosku ponizujici, ale myslim, ze taky neni od veci se trochu vcitit do kuze duchodcu, kteri tohle podstupuji dnes a denne kvuli vecem denni potreby. Jsem rada, ze si to musim "vytrepet" asi jen tak petkrat do roka.
    LAURA
    LAURA --- ---
    ja tam byla ted, sla jsem jen pro rolaky puvodne, myslela jsem, ze na vsechno ostatni bude pozde. ale meli vseho dost, takze i oteplovaky, boty a mikinu jsem poridila.. naval nebyl (lidl vrsovicka). ja lidl veci beru hlavne kvuli skolce, jsou to levne veci v dobre kvalite, kterych mi nebude lito, kdyz se ztrati nebo znici...
    KRKA
    KRKA --- ---
    JELLYBEAN: ano pripadam si jako debil :))) ale musim uznat (ac jsem tam nikdy nenakupovala nez jsem mela dite), ze ty veci jsou fakt kvalitni a hlavne za par supu.. mama mi loni koupila pro malyho chlupatou mikinu, oukej ta bude na jedno vyprani jsem si rikala, stala 120kc, tu mikinu nosil pres rok a byla netknuta a od te doby si hlidam co tam maji, protoze to je dost jednoduche zajet autem 3km k nejblizsimu lidlu a koupit to tam, vse na jednom miste nez obrazet obchodni centra s ditetem, nejhorsi co muzu bejt..takhle mam za 15 minut nakoupeno a cau

    jinak u nas na zahradaku docela dobry, meli vsechno snad krome klucicich cepic.. mozna holcicich bot zase vic nez klucicich samozrejme ..
    .. no ale tech matek, tam se nedalo ani projit!
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    JELLYBEAN: ano díky bohu, že jsme každý jiný :o)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    VERONIKA22: no, jasne, tak je to v podstate tak jak pises, kazdy ma naturu na neco jineho. Ja nemam zadneho podnikatelskeho ducha a pri vidine boje v obchode o cokoliv se otacim na podpadku uz u dveri odchazim a v klidu si ten vlak necham ujet. Mam pocit, ze v teto dobe je mraky moznosti kde a jakym zpusobem nakoupit. Takze jsem zase na zacatku....kazdemu to vyhovuje jinak.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    JELLYBEAN: ale stejně je řeč o věcech z druhé ruky? ty sháním též ale jen jako 50% šatníku ( dnes tedy už jen přes facebook neb tam mám zase k dispozici fotogalerii )
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SEVERINE: aha díky za vysvětlení. bohužel moje nátura nedokáže nakupovat v klasických obchodech. potřebuju eshop či nějakou fotogalerii předem. což lidl je. kamenné obchody klasického stylu v podstatě ani nenavštěvuju a trhy už vůbec ne.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    VERONIKA22: jarní + letní burza a podzimní + zimní burza
    V kazdem meste se jich na podzim a na jare vyroji nekolik. Poradaji vetsinou Materska centra, ruzne kluby pro deti, Farní charity a tak. Prodava se jak sezonni obleceni, tak napr sezonni sportovni potreby. Muzes prodat svoje veci a muzes si i vyhodne nakoupit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam