• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    FIFI: Však já vím. Tu jsem ale nikdy nedostala. Dětská křivda :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    BEBERA: tak ale ono se opravdu zcela bezne nejprve uci na zobcovku a az pak se ze zobcovky prechazi na pricku, klarinet, saxofon nebo trubku..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BEBERA: A to jsem si vždycky malovala, jak budeme jako rodina spolu hrát a zpívat, to mi vždycky přišlo úžasné...:(
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MEDVED007: Nojo, jenže je flétna a FLÉTNA. To bych snad i poslouchala ráda, když by dítě denně cvičilo na příčnou fétnu, zatímco zvuk zobcové je mi nepříjemný. U nás bohužel nejspíš nehrozí ani jedno, starší syn je úplně hudebně hluchý, o hudbu neprojevuje zájem a navíc muž nechápe, proč by prý měl hrát na hudební nástroj, když to cvičení je taková otrava. A to zas nechápu já, jak někdo může nechtít umět hrát na nějaký nástroj. A nějak se v tom neshodneme. Já sluch nemám, naši na nic nehráli, já chodila nejdřív ze zdravotních důvodů na zobcovou flétnu (a přitom jsem chtěla příčnou), pak jsem si vydyndala piáno a až do dospělosti jsem cítila jako velkou křivdu, že mi naši nepořídili normální pianino, ale elektrickou yamahu - bez pedálů, bez kontroly síly úderu,prostě jen takovou hračku. Tehdy mi tvrdili, že by piáno neměli kam dát - zpětně vidím, že měli půl obýváku zastavěno prosklenými skříněmi s několika sadami lepšího porcelánu, různými vinnými a broušenými sklenkami apod. - všechno věci, které se vytahovaly možná jednou za rok, některé z nich NIKDY. Muž naopak sluch má, má vynikající sluchovou paměť, hudba ho baví, má sakra všechny předpoklady pro to, na něco hrát, ale vrozená lenost všechno přebíjí :(
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    holky jak tu byly ty slevy na tchibo... tak nevím zda o tom víte, ale v DM je možnost si za body vytisknout slevu. není omezenou částkou pro uplatnění, ale čím víc toho koupíte, tím větší máte slevu http://www.dm-drogeriemarkt.cz/...ve_beauty_aktualni_vyhody_aktualne_na_terminalu/669418/tchibo.html
    FIFI
    FIFI --- ---
    MEDVED007: no financne to plati tak pro zobcove a pripadne altove fletny.
    Kdyz po nekolika letech prejde dite na pricnou, tak pak za nastroj plati. U nas to jeste bylo tak, ze ZUS pricky pujcuje, aby rodic platit nemusel. Prvni roky melo tedy dite pujcenou. Pak si dite udelalo uraz koncetiny, 6 mesicu nemohlo hrat. Ze ZUS ho tak vykopli. Uraz melo dite v lednu, nehralo az do cervna, pricku muselo dite vratit. V zari pak dite nastoupilo ke stejne ucitelce, chodi do stejne tridy, ale soukrome. Cili jsme museli pricku zakoupit.
    Takhle si u te ucky hraje uz sestym rokem.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    FIFI: uf....a já si zrovna říkala, jaká je pohoda mít dítě na flétně, která stojí pár stovek proti drahému klavíru......
    FIFI
    FIFI --- ---
    BONEMINA: jedno me dite na pricku hraje, ucitelka doporucuje pouze Amati. Stala kolem 11 tisic a ucitelka sla do prodejny hudebnich nastr., nekolik nastroju vyzkousel, jjednu pro nase dite vybrala, my ji tam sli vyzvednout a zaplatit.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    FIFI: Já uvažuju o ukulele pro syna. Závidí tátovi kytaru, ale ještě není dost rozumný na to, aby mu byl do ruky svěřený opravdový hudební nástroj. (metalofon, triangl nebo tamburínu nepočítám) Na návštěvě u kamarádů ho zaujala i foukací harmonika. Tak kdyby pod stromečkem něco z toho našel, bude mít radost a já nebudu trpět, když to do jara nevydrží.
    Ale na klarinet a příčku jsem taky koukala nevěřícně.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    ZRK: Piatnik hlásí, že "Slevový kupón" nebere. Není to nějak jinak? Každopádně jako tip na vánoční dárky to zapůsobilo, asi vybrané hry pořídím, i pokud by sleva nefungovala :)
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    QUAACA: poslední jsem použila, dík!
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    Přišly mi slevové kódy do Tchiba,
    tyto čtyři jsou zatím volné a nepoužité, tak je posílám sem. Třeba je někdo využije :)

    SLEVOVÝ KÓD NA 300 KČ: G9Y98S7C7JAXWH
    K nákupu nad 1200 Kč v e-shopu Tchibo.cz. Platí do 6.12.2015.

    SLEVOVÝ KÓD NA 300 KČ: 3RDN3HJPMXAXWH
    K nákupu nad 1200 Kč v e-shopu Tchibo.cz. Platí do 6.12.2015.

    SLEVOVÝ KÓD NA 300 KČ: Y85ZT7A7XRAXWH
    K nákupu nad 1200 Kč v e-shopu Tchibo.cz. Platí do 6.12.2015.

    SLEVOVÝ KÓD NA 300 KČ: MSBCR386JBAXWH
    K nákupu nad 1200 Kč v e-shopu Tchibo.cz. Platí do 6.12.2015.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ZRK: +
    ZRK: +
    ZRK: +prima, dík!
    ZRK
    ZRK --- ---
    www.mojeberuska.cz (hračkářství) - po zadání kódu DP2015 15% sleva na vše, platí do konce roku, zrovna tak i ta sleva na piatnik o příspěvek níže platí do konce roku;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    eshop-piatnik.cz - po zadání kódu "Slevový kupón" získáte 25% slevu na vše ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nakladatelství albatros (albatrosmedia.cz), 25% sleva na dětské knihy a poštovné zdarma - zadejte OM15AM - uplatnit lze od 150 Kč objednávky ;) Platí do konce roku
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ZARZAROSA: Jak jsem tak koukala, tak pro Lidl to vyrábí firma Woody, tak hledej na jejich stránkách. Mají to samé, jen barvy jsou občas trošku jiné (jako že mašinka není žlutá, ale červená)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FIFI: já chvilku uvažovala o tom, že bych koupila tu zobcovou (protože co chodí starší ve školce na flétničku, pravidelně každou neděli probíhá bojovka na téma "neviděl někdo tu zatracenou flétnu???" - mít dvě... no, dobře, probíhala by bojovka na téma "máme kurva dvě flétny, jaktože tu není ani jedna?"), ale má Yamahu z hudební speciálky za 250, takže no-name (i když se zpěvníkem) za 450 za dobrý kauf nepovažuju.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    FIFI: no, triangl a ozvučná dřívka by se snad i v lidlu koupit daly...
    FIFI
    FIFI --- ---
    V Lidlu maji mit od ctvrtka hudebni nastroje :-0 Tak to se tam snad zabehnu podivat na ty zoufalce, co tam koupej diteti klarinet/pricku/kytaru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam