asi to dám sem....včera jsme byli na veřejném bruslení na nově postaveném zimním stadionu v Říčanech....nic tak otřesného jsem už léta nezažila. ač se tam bruslí 2x denně každý víkend, tak masakr lidí a nulová organizace. prostor pro malé děti nikdo nerespektoval, ve finále tam s kužely na hlavě jezdili puberťáci, xy lidí se tam couralo v botech, čímž ničili už tak hrozný led a byli samozřejmě překážkou v plynulém provozu, nikdo neřešil směr jízdy tj. oficiálně se jezdilo jen jedním, ale plno harantů se vesele prodíralo opačně....dost se divím, že se tam nestal nějaký úraz. neorganizovala to tam ani noha, byl tam jen pomalý kluk u prodeje lístků.
Stěžovala jsem si jim vzkazem přes FB a napsali mi, že veřejné bruslení je na vlastní nebezpečí a když se mi něco nelíbí, tak jim nemám psát, ale řešit to na místě (s kým asi, když tam nikdo nebyl).
Tfuj, už mě tam nikdo neuvidí....tak kdybyste měl někdo jako já tak debilní radost, že je nová plocha, kde se dá s dětma bruslit, tak si tenhle pocit strčte za klobouk, protože nedá.....