• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: Bylo to bezva. Příští rok jdem určitě zase. Rodiče seděli a o děti se starali princové a princezny... hráli se hry, tančilo se... a pak byla dvě kola soutěžení... mezi nimi tanec a vystoupení... Organizace mě vyloženě příjemně překvapila... :-)

    [ NIENNA @ mimča, mimina, batolata, kojenci a fotky těchto malých mrňousů a dětí vůbec*** ]
    DJOULSSS
    DJOULSSS --- ---
    Prokopovo - aktuality
    http://prokopovo.cz/mas17.html


    Hlubocepsky Masopust 18 UNOR 2017!
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    https://www.mlp.cz/cz/akce/e19401-lego-batman-film/
    Vstup zdarma do naplnění kapacity sálu, místenky v pokladně od 12 hod.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    Obrázková soutěž pro základní školy | Zemědělství žije
    http://www.zemedelstvizije.cz/aktuality/obrazkova-soutez-pro-zakladni-skoly-165



    Výzkumný ústav živočisné výroby, v.v.i - Aktuality
    http://www.vuzv.cz/index.php?p=aktuality&site=default&article_id=590
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Ušlechtilí princové, spanilé princezny, jste srdečně zváni na každoroční královský bál.

    Královský hrad se zahalil do černého sukna. Kouzelné zrcadlo se rozbilo na 12 střípků a ty se zakutálely. Každé ráno ptala se královna Kouzelného zrcadla, kdo v království je nejhodnější a když zrcadlo ukázalo všechny poddané, byla spokojená, protože věděla, že mezi lidmi panuje laskavost a dobrá nálada.

    Ale co teď když zrcadlo nefunguje? Co když se i v jejich království najdou zlobidla, která budou chtít lidem v království škodit? Jeho veličenstva zvou šlechtice z blízkého i dalekého okolí, aby pomohli najít všechny poztrácené dílky a složili Kouzelné zrcadlo. Ušlechtilí princové, spanilé princezny nebojte se obléknout si své nejhezčí plesové šaty a přijít soutěžit a tančit.

    Vstup: 40 Kč

    Vstup do KD Kyje bude umožněn již od 15:30, pro případné zdobení a načančání mladých princů a spanilých princezen.

    Akce je vhodná pro děti od tří let.

    Rezervace a prodej vstupenek na pokladně KD, ONLINE a v pracovní dny také telefonicky: + 420 724 099 889, + 420 226 220 533.
    Rezervované vstupenky si vyzvedněte do týdne, nejpozději poslední pokladní den předcházející vybranému představení.
    Pokladna je otevřena každou středu od 15:00 do 18:00 hod. a vždy hodinu před akcí. Lze platit platební kartou. Nevyzvednuté rezervace se následně ruší. Děkujeme.

    PETATA
    PETATA --- ---
    Sokol Podolí váz zve na sobotní karneval (večer se pak koná i taneční zábava pro dospělé)

    https://www.facebook.com/events/1164522933661396/


    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Tak já za sebe nesnáším tohle ježdění dokolečka v mraku lidí, takže pro mě nejlepší Gutovka, děti na ledu, já v blízké restauraci:) a když někoho nebaví bruslení, může pobíhat po areálu. My zase sázíme na obědový čas 12:30-14:30 hod, to tam na začátku je poloprázdno a plní se to až ke konci.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MEDVED007: já to zas myslela tak, že je super program spaní. to se u nás po ránu o víkendu nedaří.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    MEDVED007: No to víš, u nás ve městě žádná jiná bruslařská plocha není, takže holt když chceme bruslit, tak musíme jít v takový čas, kdy se to tam dá :-) Takže jsem jen chtěla sdílet tuto zkušenost :-) Myslím, že je spousta lidí, co by řekla aha, díky, tam my si přivstanem! Ale kdo chce spát, tak ať samozřejmě spí! Nemyslím to zle, každý podle sebe :-) A už jsem asi off topic :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    TORUVIEL:
    SEVERINE: podstatou příspěvku dole není hodnocení toho, kdy naše rodina vstává ani toho, kolik tam bylo lidí....i při velkém množství lidí se dá zorganizovat kvalitní a hlavně bezpečné bruslení.....důkazem toho je x pražských stadionů.....nicméně tohle stadion v Říčanech zjevně nezvládá, třeba je to jen z neznalosti, začátečnické problémy...mně osobně je to ale jedno, nenechám sebe ani svou rodinu takovým amatérismem ohrožovat
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MEDVED007: v 9 vstáváte jen vy, nebo i děti?
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    MEDVED007: No právě, ono to je totálně nemožné dopoledne pro spoustu lidí :-) Proto je jich tam méně :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    TORUVIEL: dopoledne mají 9-11 (pro nás totálně nemožné, v devět tak vstáváme), tohle bylo 17-19, což mi taky nepřijde jako top čas....ale jako jo, kdo je schopen vstát, tak možná dopoledne je lepší
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    MEDVED007: A co tam jít v jiný čas? My takhle chodíme (u nás) třeba jen dopoledne o víkendech, protože po obědě se tam všichni nahrnou a to už se nedá. Ale v čase po 10h, kdy se ledová plocha otvírá, je to tam mnohem lepší.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    asi to dám sem....včera jsme byli na veřejném bruslení na nově postaveném zimním stadionu v Říčanech....nic tak otřesného jsem už léta nezažila. ač se tam bruslí 2x denně každý víkend, tak masakr lidí a nulová organizace. prostor pro malé děti nikdo nerespektoval, ve finále tam s kužely na hlavě jezdili puberťáci, xy lidí se tam couralo v botech, čímž ničili už tak hrozný led a byli samozřejmě překážkou v plynulém provozu, nikdo neřešil směr jízdy tj. oficiálně se jezdilo jen jedním, ale plno harantů se vesele prodíralo opačně....dost se divím, že se tam nestal nějaký úraz. neorganizovala to tam ani noha, byl tam jen pomalý kluk u prodeje lístků.

    Stěžovala jsem si jim vzkazem přes FB a napsali mi, že veřejné bruslení je na vlastní nebezpečí a když se mi něco nelíbí, tak jim nemám psát, ale řešit to na místě (s kým asi, když tam nikdo nebyl).

    Tfuj, už mě tam nikdo neuvidí....tak kdybyste měl někdo jako já tak debilní radost, že je nová plocha, kde se dá s dětma bruslit, tak si tenhle pocit strčte za klobouk, protože nedá.....
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    RENFRI: ja se rikala, kolik zenskejch muze mit takovyhle vlasy:) ale nechtela jsem se ptat a ani nebyl moc prostor. Akce super, zpetne dik
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    RENFRI: My jsme to letos diky rymicce nezvladli, ale vloni se nam to libilo. :) Pokud bude jen trochu prilezitost, tak zase za rok. Je to moc hezka akce.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    VANUSHE:
    GIOMIKY: Je, no vida, tak to jsme se asi videli, ja byla sv. Lucie. :-) Akorat pernicku mohlo byt vic, nektere deti mi malem vlezly az do kosiku :-D
    JAFMAN
    JAFMAN --- ---
    Doporučení do divadla s 2 a 3/4 letou holcickou, ktera rada pisnicky, tancovani... proste klasika co bezi na netu?
    Díky
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Hlásím, že Louskáček v Hybernii se čtyřletou byl super! Seděly jsme ve druhé řadě, před dcerou volné místo, pod zadkem ze šatny půjčený podsedák. 90 minut čistého času vydržela v klidu, o přestávce se ani nechtěla zvednout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam