TOMASZ: A tady to máme, Tomouši. ;) Cílem AP tedy - podle tvých vlastních slov - je dát lidem přes čumák. Pomoct lidem kritikou, kdepak! Dát přes čumák je přece mnohem zábavnější!
Neříkám, že celá AP je prolezlá zmrdy jako ty. Ale jejich přítomnost kazí celou atmosféru. AP smrdí. Byli byste schopní konstruktivní kritiky. Ale nechcete.
Tak si zvykněte, že od nyní dostanete přes čumák i vy, kdo si o sobě myslíte, že jste bůhvíjaká básnická elita, protože jste extra sečtělí, strašně prožíváte poezii, milujete jazyk český včetně gramatiky (kterou nikdo z vás pořádně nečetl, jenom umíte papouškovat její pravidla a nejste schopni hlubší reflexe o ní).
A pokud bys nebyl takový srab, tak bys ode mě dostal už dávnou šinaiem přes hubu. V reálu, hochu. Prý měříš přes dva metry, ale to je mi úplně jedno. Dal bych ti s chutí pořádnou ránu do ksychtu.
Ačkoli nepostrádáš určitou zlomyslnou inteligenci, která by se mi líbila, pokud bys s ní uměl zacházet odpovědně, jseš hroznej zmrd, protože svou jedovatou kritiku pereš nejen do svých přátel (což je OK), ale i do slabších. To já nedělám. Proto tě mám za zmrda, Tomouši.
O tobě vím, že jsi psychicky poměrně odolný: sám říkáš, že jsi za posledních 7 let nic nezměnil na svém názoru, což je na druhou stranu fakt ubohé. Sneseš to, takže si krásně na tobě můžu vybít své literární agrese. Zasloužíš si to.