• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Hmmm koupit Flinta bez slevy nebo počkat do července a koupit s kuponem Blacka :D To je dilema.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    THEODORT: já bych i šel, ale to by zase zůstal ochuzen o přehledový radar maddog :-)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ja si to uz nastesti zvladl precist v anglictine.. jdi mi do zadni diry s prehledovym radarem
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    Aktualizovaná mechanika pro zaplavení a spotřební doplněk „Přehledový radar“ | World of Warships
    https://worldofwarships.eu/cs/news/game-updates/flooding-and-radar-changes/

    Asi to nechápu, takže když dám radar, tak se mně osobně cíl objeví na minimapě i ve hře okamžitě, ale ostatní ho uvidí jen na minimapě a po 6s i ve hře? Tvl, vidím to na další patch týden po tomhle až se zjistí, že to nefunguje jak by mělo :-)

    Počínaje aktualizací 0.8.1 bude spotřební doplněk „Přehledový radar“ fungovat následovně: odhalená loď se okamžitě objeví na minimapě, ale pro nepřátelský tým se zviditelní teprve po 6sekundové prodlevě, a to za předpokladu, že po celou dobu zůstane v zóně dosahu radaru.

    Torpédoborce a křižníky vybavené tak, aby se musely spoléhat na své maskování a kouřové clony, dostanou příležitost k manévrování, což jim dá šanci vyhnout se palbě od většiny nepřátel a snížit tím množství obdrženého poškození. Interakce lodí používajících spotřební doplněk „Přehledový radar“ a jejich cíle zůstává beze změny: cíl se na minimapě i v prostředí hry zviditelní okamžitě.
    YORK
    YORK --- ---
    SALO: Taky ti to dá +20% spotting distance na torpéda. Pro většinu bitevek to ale určitě smysl nemá, o tom žádná.
    SALO
    SALO --- ---
    YORK: nikto nerozporuje, že je to situačne užitočné. pointa je v tom, že ten 1km extra spotting vzdialenosť na dd v dyme je extrémne výnimočná udalosť vs. 10% extra concealment. proste objektívne nevýhodný trade-off.
    YORK
    YORK --- ---
    SALO: Já teď zkouším vozit Target Acquisition modul na Jean Bart - dost často naháním ddčka na to se docela hodí...
    SALO
    SALO --- ---
    BLUMIR: v principe sa da povedat, ze lepsi Concealment nikdy nie je zly (zabudnime na aktualnu broken CV meta), na akejkolvek lodi, bez rozdielu.
    vsetky dalsie skilly (a moduly), ktorymi by si ho nahradil, su potom trade-off a zalezi, ci si ochotny to obetovat, pretoze dostanes nieco, co sa ti hodi viac do stylu hry/lode/meta.

    je to "jednoducha" matematika, spocitaj si (alebo skor predstav...), o kolko km viac ta je vidiet a kolko extra dmg za tu dobu potencialne dostanes. a potom si to predstav v situacii,
    ked si jediny, ktory v tyme svieti a dostavas focus celeho nepriatelskeho tymu... (preto je napr. Target Acquisition Mod vs. Concealment Mod (aj na BB) v 99% pripadoch totalne
    nezmyselna volba. pripady, ked vyuzijes ten prvy su uplne zanedbatelne vs. to, ze stratis 10%(?) concealmentu, ktory je uzitocny prakticky v 100% pripadoch...)
    YORK
    YORK --- ---
    BLUMIR: Nikdy nemůžeš vědět, jestli loď, která zrovna zmizla, znova vystřelí. Pokud ne, tak do prostoru míříš zbytečně...
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    YORK: Kvůli pěti vteřinám že by měnil cíl? Pokud mu to alespoň trochu myslí tak si počká. Navíc může zrovna v tu chvíli nabíjet. No nevím, budu to ještě chvíli zkoušet, jestli to něco přinese.

    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    mě fakt baví ta motivace na shopu... sere vás CV abuse/spam, kupte si naše speciální AA lodě :D tento týden kidd, příští zase atlanta :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: to sem ja woe :D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: ale třeba to hraje srdíčkem ^_^
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: Kidd je dobrej AA DD, ale prootoze je T8, dostava se to TX bitev - takze nejenom TX DD, ale i TX CV.
    Imho je daleko lepsi Sims. Je to T7, takze proti T6 CV je v pohode, s T8 CV si nejak take poradi. T8 Kidd si sice z T6 CV udela svacinu, ale proti TX nema sanci...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: Mno ja do nej asi nepudu, se mi zda, i castecne kvuli aktualnimu stavu, ze tech 700 je moc. Dal bych tak petikouli, vic asi ne. A taky proto ze dd bitev mam tak 200 na obou uctech dohromady :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: já bych to s DD aktuálně moc nepřeháněl. Je teda pravda že Kidd je jeden z těch vhodnějších, ale i tak to chce mít něco nahráno v DD aby jsi aktuální metu přežil :) ale už se to lepší.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hmm, Kidd v akci, ze by?
    Prémiový obchod v únoru: Torpédoborec Kidd | World of Warships
    https://worldofwarships.eu/cs/news/sales-and-deals/premium-shop-february-2019/
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    No, v posledni dobe - zejmena teda po nerfu concealment perku na BB (aktualne uz jen 10% pro vsechny) - si myslim, ze je na BB lepsi mit Manual AA nebo AFT (protoze CV, AFT vyuzijou i sekundarky, takze ten asi hlavne pro nemecke a francouzske bitevky) a k tomu Fire Prevention (protoze HE spam)
    YORK
    YORK --- ---
    BLUMIR: Zhasínání po výstřelu trvá vždycky přesně 20 vteřin. Ovšem i těch 5 vteřin může mít velkej efekt - pokud je protivník netrpělivej a jak zhasneš, tak přemíří jinam, tak než se na tebe zase vrátí, ztratí dost času. Concealment je ale taky důležitej, když se chceš odpoutat a odjet z blbý situace (respektive ideálně ještě před tím, než se z ní blbá situace stane).

    Škoda 4 bodů to teda určitě není, ale zas na druhou stranu je otázka, co si tam dáš místo nich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam