• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: Mam ale nakej divnej :D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: mas ten screenshot z dneska, jak si jedeme pro vitezstvi? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska to celkem slo misty. Jednoznacne moje nejoblibenejsi kocabka posledni doby. Imo takovej americkej petrošavlos
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Taky mate broken mm dneska? Jen 10 hracu.2x za sebou, k tomu dve fail divize pokazdy. Jednou dokonce meli enemaci o jedno dd vic.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    NYXALLAH: Furt lepší jak ban.
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    Vážně musim vodehrát vosum bitev proti botum jen proto, že mi spoluhráč přijel přímo před děla? Fok!
    YORK
    YORK --- ---
    _OZZY_: No však to přesně řikam - i ti nejlepší hráči občas dostanou nalosovaný spoluhráče, se kterejma to prostě nejde vyhrát ;)

    Ad divize - jak říkáš, když si do vezmeš dva dobrý hráče, tak šance na výhru brutálně vzroste.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    YORK: neni to 12:12? Kdy se to zvedlo na 15:15?
    Jasne, super unicum obcas dokazou utahnout neskutecnou haluz, ale muzes byt super unikum, ale bandu retardovanych rybicek proti aspon prumernym hracum neutahnes (i super-unicum hraci maji prohry - ne, ze by jim chybel skill, ale proste sami to za cely tym neutahnou).
    ...btw: nejsou super-unicum tak uspesni prave proto, ze dost casto hraji v divizi s nekym aspon podobne uspesnym nebo alespon ochotnym poslouchat, co se ma delat a ze neni dobry napad zaparkovat na A1 nebo J10?

    Btw: Ze se tym chova jako tym a ne jako banda indiviadualistu, kteri nekomunikuji, zenou se za svym killem (cert vem vyhru, ja chci svuj kill...), jen aby o par vterin pozdeji umreli (a prohrai bitvu), protoze najeli doprostred nepratel, etc je udalost tak vyjimecna, ze o ni dokonce jeden youtuber pred mesicem natocil video:
    How to Play like a Team in WoWS
    https://www.youtube.com/watch?v=W_SDyWbYFLg

    YORK
    YORK --- ---
    _OZZY_: I beg to differ.

    Zaprvé, pořád jsem nad průměrem. A kdybych nebyl, tak máš větší šanci, že budeš hrát proti mě než se mnou, protože v enemy týmu je 15 míst, zatímco ve tvym jen 14.

    Winrate není o tom, jak hrajou ostatní, fakt ne. Super unicum hráči hrajou s úplně stejnejma spoluhráčema (a protihráčema) jako všichni ostatní. Rozdíl je jen v jejich skillu.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    XLACHTAN: odkud mas ten graf za celou dobu? Taky by me zajimal ten muj... Ja na https://wows-numbers.com/ vidim jen posledni obdobi, kde muj WR jede dlo, az mi v prdeli zustavaji trsky... (ackoliv vsechny ostatni staty stoupaji :/)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    YORK: jo, obcas mam pocit, ze mijo spoluhraci u toho taky delaji neco uplne jineho... :( Jenze tim kurvi hru dalsim 11 hracum (pokud vsech 12 u toho nedela neco jineho a jen nechce protivnikovi doprat snadnou vyhru).
    Jako ano, je to hra... Ale mnozi do toho davaji realne penize, pripadne vlajky/kamuflaze/cas, coz ma svuj ekvivalent v realnych penezich... A tam sranda konci :/
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Já mám třeba WR jen lehce nad 50%, je to ale dost na to, aby mě to bavilo hrát. Tanky jsem hrál podstatně hůř a souhlasím, že moc často prohrávat fakt není zábava. A taky si říkám, že vzhledem k tomu, že lodě typicky pouštim někdy pozdě večer, kdy už na to pořádně nevidím a často u toho dělám něco jinýho, to vlastně není vůbec špatný ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Ale chapes to, ze se to kurwa neda? :D xvm nepouzivam, ale je to stejna mrdka jak wotko. Situace stejna = prestal sem hrat a byl sem stastny :D Takze je jasny co bude nasledovat :D
    Ale jinak jo, v posledni dobe mne to zas chytlo celkem, a jak to neresim tydle kraviny tak to jde asi tak o 1000% lip ofc. Chce to neresit o tom zadna. Je to f2p, neda se cekat nic uzasnyho, clovek si musi proste vytipat co ho bavi.
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Doporučuju smazat xvm a přestat to řešit. Prostě hraj, jak nejlíp umíš a řeš spíš to, jak jsi to zahrál a co můžeš příště zlepšit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Jasny. Ale ja si fakt to xvm nahodim a uvidis sam :) Co mam delat s hraci, co maj staty jak sem postoval nize, ja je mam v tymu, a hraju bezne jenom proti 55+wr,5-20k bitev. Vzdyt sam mam 2200 bitev a sem lopata jak noha.
    XLACHTAN: Jo slusny, vypada to jinak, a konecne vidim whole period. Tak teda cajk.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: hele klidně ti ho tady teda vytapetuju :)) ale je to pořád úplně stejnej graf

    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Hele to be fair - pokud Wargaming nějakej "vyrovnávací" algoritmus má, tak to, co říkám, samozřejmě neplatí. Mluvím o hře, kde se opravdu náhodně losujou dva týmy a win rating je prostě poměr tvejch výher a proher. Což je to, jak se Wargaming tváří, že to je.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: To vis, spuds vi dycky secko nejlip. A ten graf je od zacatku hrani, ne nekdy od 5k bitev :D
    HONZA_1980: nevim, asi je tam nejaky zlom.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: confirmation bias, stejný graf u mě za stejné období. Ten trend vyrovnávání nevidím, protože prostě neexistuje.

    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: jak to, že těm fialkám z enemy team WG staty nekurví? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam