• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    Tak loď je strašnej šrot, ale ve full HE modu je to aspoň někdy sranda :-)

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    KURE: Asi tak nějak.
    KURE
    KURE --- ---
    MADDOGCZ: jestli jsem tu kauzu dobře pochopil, tak duvodem že vraci prachy je, že primárně ti padaj lodě z shit-seznamu, a teprve když takovou loď máš v přístavu, máš alespoň šanci na lepší.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    btw dneska jsem vybral posledni uhli z vanocnich free odmen, kdy budou hvezdy? asi to do ty doby ani nemusim zapinat
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    super, predelaj ranked na dalsi neustale dostupnej grind s mrzkejma odmenama.. a to se vyplati
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    _OZZY_: no to je jasny :)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    ELDOUGO: no právě to je ten důvod, že za ty prachy dostaneš spoustu píčovin :-)

jinak myslím že to na refund máš jenom jeden pokus a pokud už si něco z toho utratil, třeba goldy, tak dostaneš rollback účtu k datu, kdy jsi to kupoval
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    ELDOUGO: :-) jednorázová akce, která myslím skončila včera :-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    MADDOGCZ: no dobře no,missouri mi zatim nepadla ale za ty prachy dostaneš spoustu píčovin takže si myslím že není důvod k nějaký histerii.
    ale pokud jde vrátit každej kontejner kterej se mi nelíbí a z kterýho nepadne loď kterou chci tak se má wg na co těšit :) . budu je solit dokud mi tu missku nedaj ...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    ELDOUGO: Já to pochopil tak, že WG pod tlakem přiznalo, že šance na jednotlivé položky jsou ve značné nerovnováze. :-)
    Takže platící zákazníci jsou lákáni na takřka nedosažitelné lodě, místo kterých dostávají shit.
    A proto se zcela neobvykle rozhodlo vracet prachy ....
    O čemž samozřejmě jaksi informovala velmi sporadicky.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    MADDOGCZ: může mi to někdo vysvětlit ? nějak nechápu na co konkrétně si lidi stěžujou ...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ZABIAS: prakticky vsichni hrajeme na TS... Zkus to. Mit vetsinu lidi tam a jednoho na Discordu nedava moc smysl.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    _OZZY_: aha no zkuste mi dát vědět :) sem na discord např. nebo tam zase už nejste TS instalovat se mi moc nechec :)
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    _OZZY_: jj, byl to ten BF set, pardon
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Asi nějaký ojeb s kontejnery :-)

PSA: Ježíškovy kontejnery - Novinky a důležité informace - World of Warships official forum
    https://forum.worldofwarships.eu/topic/144379-psa-je%C5%BE%C3%AD%C5%A1kovy-kontejnery/
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    NYXALLAH: jses si jistej, ze ti "black" lod vypadla z vanocniho kontejneru a ne z Black Friday? Z tech vanocnich by black lode padat nemely
    YORK
    YORK --- ---
    SALO: Protože tohle nemáš moc potřebu řešit, dokut ti nějaká black ship nepadne.
    SALO
    SALO --- ---
    NYXALLAH: dobre rano. uz treti rok po sebe to iste a ludia sa stale divia. :D
    YORK
    YORK --- ---
    NYXALLAH: Je to myšlený jako motivace pro lidi, který maj tu obyčejnou variantu, aby zacálovali za černou. To, že to nasírá lidi, který tu základní variantu nemají, Wargamint jako obvykle netrápí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam