• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    Amagi sype

    YORK
    YORK --- ---
    XLACHTAN: Nejhorší na tom je, že má ve všem pravdu. Ten koncept je tak dementní, že kurví hru i přes to, že lodě viděj dřív letadla než naopak, že hráč, kterej kouká kolem sebe a reaguje včas, vždycky vymanévruje letadla, nebo že když potkáš loď se slušnou AA o 2 tiery vejš, tak neuděláš ani jeden nálet. Ve výsledku to frustruje jak hráče, kteří si chtěj jen pohodově zahrát letadlovku a nekurvit hru ostatním, tak ostatní, kterým to kurví hru. A fakt nevim, co by se s tim dalo udělat jinýho, než letadlovky prostě zrušit.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Wow očividně totální lopata brečí že letadlovky jsou slabé a rozhodně nejsou nejvíc nevybalancovaná třída lodi ve hře :) Díky kámo, skvěle jsi pobavil.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHA1NDLER: ano, je to šokující, že i kapitáni BBček občas použijí kormidlo. Já bych jim to preventivně zakázal, prostě jenom dopředu a dozadu.

    Btw, zkus co-op, tam jsou boti a tohle ti většinou dělat nebudou a budeš spokojený.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Jo to mas pravdu, za mě bych CV zrušil. Mám zatím jen Colorado a jak je to pamaly, tak zásah často dostanu, pokud nezačnu hned uhybat.
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: hmm, asi máš pravdu, teď když jsi to otestoval, bude třeba ten postoj přehodnotit. Jdu napsat email Flambasovi s Jinglesem, ať si vyndaj hlavu z prdele.
    Wows fixed, díky!
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Tak NC má jednu z nej AA
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHA1NDLER: ještě je tu možnost, že si dřevák a s CVčkama to neumíš a pak ti přijde, že CV za nic nestojí.
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    CHA1NDLER: Hele netrap se, mám to stejně. A s letadlovkou mám udělené DMG asi tak poloviční toho, co bežně dávám v BB a CA. Přijde mi že tu jsou jen aby prudili hráče v japonských DD. :)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    CHA1NDLER: ne, normalni to neni, ale posledni dobou se mi to stava taky :/

    Jinak s CV: ja osobne se jako prvni venuju tomu, abych spotnul co nejvetsi castprotivniku a lovil DD. Jak uz psal Liquid, kdyz spotnes DD, zapamatovat si, kde se nachazi, preletet, otocit a jeste predtim, nez se ti objevi, tak zmacknout odpocet na odpal raket - musis mit odhad, kde to DD bude a pak, kdyz se objevi, tak mas rakety akorat pripravene. Pokud to jde, naletavat na DD zboku. Nekdy pomuze vyhodit stihace, aby ti to DD spotovaly. Ted v jedne z poslednich bitev jsem proste nad DD jen krouzil (mel jsem torpeda a ta imho na lov DD nejsou moc dobra) a spotoval ho, zatimco zbytek tymu to DD ostreloval. Pak DD najelo na ostrov a nadesla moje chvile s torpedy :D
    Nektere lode (DD a mozna nektere krizniky) maji delsi dosah AA, nez je jejich spot ze vzduchu - ale to je naopak tvoje vyhoda, pokud se prozradi palbou. Vetsina hracu DD si AA vypina (a pak ji treba zas zapomenou zapnout). Opravdu doporucuji projetsi i jine linie a naucit se, jake je to z te druhe strany, jako cil CV. Ono to vyhybani se bitevek torpedum take neni tak snadne - musis sledovat, jestli BB uz nekam netoci a posat ji torpeda tam, kam toci (pomaha skill na vyssi rychlost torped a mensi detekci letadel).
    U Americanu jsou torpeda spis doplnkova vyzbroj (rozhodne ne primarni zbran, jako u Japoncu). Musis se s raketakama a bombarderama naucit lod zapalit a pak, kdyz uhasi, ji zapalit znova (to funguje i u Britu).
    Nekdy je taky dobre odhodit stihace nekde bokem, aby spotoval nepritele, ale zaroven byl mimo jeho AA - tvoje letka za chvilku padne nebo dokonci nalet a zmizi, ale tvuj stihac zustane na miste a bude nepritele spotovat pro tvuj tym pomerne dlouho...
    Doporucuji YT kanal TopTier.
    CABA
    CABA --- ---
    CHA1NDLER: američani
    CABA
    CABA --- ---
    CHA1NDLER: Němci, ale musíten križník být v ideální pozici tzn bokem, ale zase DD neuděláš nic.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Nemusíš ho potápět sám. Když nad ním budeš kroužit a držet ho spotnutýho, většinou do něj pár spoluhráčů začne střílet. Taky nad nim můžeš nechat fightera.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHA1NDLER: sleduj minimapu a posouvej CV se zbytkem lodí, kde máš aspoň nějaké krytí. Víc pro to asi udělat nemůžeš.
    YORK
    YORK --- ---
    KURE: Když někdo ukáže 10 bitev, tak je to naprosto nevypovídající vzorek. Takovejhle řetěz proher může mít kdokoliv.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: nic jako normální winrate neexistuje. jestli myslíš průměrný, tak ten je pod 50. a pokud je chaindlerum winrate třeba 40, tak fakt nebude mít 50:50
    KURE
    KURE --- ---
    HONZA_1980: a jaký je teda normalni winrate?
    (když někdo ukáže 10 bitev, z toho 1 vyhru, tak se asi pta na winrate, ne?)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: co to je za demenci? chaindler se ptal jestli je to normální, ty napíšeš že 50:50 a na můj winrate odpovíš, že to jsou moje výsledky a ne normální. To se ti moc nepovedlo. Normální skutečně není 50:50, ať už tím chaindler myslel cokoliv
    KURE
    KURE --- ---
    HONZA_1980: a jak moc se to liší od 50:50? ;)
    a to jsou tvoje výsledky, ne "normální".
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: přes 50
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam