• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CHA1NDLER: na T6 stoji CV dost za hovno, ale jestli te maji naucit par veci, jsou to jmenovite:
    - cross torping pomoci dvou po sobe jdoucich naletech v kolmych smerech - jeden tak aby se bitevka natocila a nemohla manevrovat, druhy na zasah.
    - okousavani AA pomoci naletu HE raketama, posleze udolani nepritele konvencne

    jinak rychle pryc na vyssi tier jestli ma clovek rad CV, T8 je celkem hratelny, T10 uz clovek fakt musi umet (zde bych rekl ze je balancing pomerne podobny tomu co v beznych vetvich)
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    Amagi sype

    YORK
    YORK --- ---
    XLACHTAN: Nejhorší na tom je, že má ve všem pravdu. Ten koncept je tak dementní, že kurví hru i přes to, že lodě viděj dřív letadla než naopak, že hráč, kterej kouká kolem sebe a reaguje včas, vždycky vymanévruje letadla, nebo že když potkáš loď se slušnou AA o 2 tiery vejš, tak neuděláš ani jeden nálet. Ve výsledku to frustruje jak hráče, kteří si chtěj jen pohodově zahrát letadlovku a nekurvit hru ostatním, tak ostatní, kterým to kurví hru. A fakt nevim, co by se s tim dalo udělat jinýho, než letadlovky prostě zrušit.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Wow očividně totální lopata brečí že letadlovky jsou slabé a rozhodně nejsou nejvíc nevybalancovaná třída lodi ve hře :) Díky kámo, skvěle jsi pobavil.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHA1NDLER: ano, je to šokující, že i kapitáni BBček občas použijí kormidlo. Já bych jim to preventivně zakázal, prostě jenom dopředu a dozadu.

    Btw, zkus co-op, tam jsou boti a tohle ti většinou dělat nebudou a budeš spokojený.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Jo to mas pravdu, za mě bych CV zrušil. Mám zatím jen Colorado a jak je to pamaly, tak zásah často dostanu, pokud nezačnu hned uhybat.
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: hmm, asi máš pravdu, teď když jsi to otestoval, bude třeba ten postoj přehodnotit. Jdu napsat email Flambasovi s Jinglesem, ať si vyndaj hlavu z prdele.
    Wows fixed, díky!
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Tak NC má jednu z nej AA
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHA1NDLER: ještě je tu možnost, že si dřevák a s CVčkama to neumíš a pak ti přijde, že CV za nic nestojí.
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    CHA1NDLER: Hele netrap se, mám to stejně. A s letadlovkou mám udělené DMG asi tak poloviční toho, co bežně dávám v BB a CA. Přijde mi že tu jsou jen aby prudili hráče v japonských DD. :)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    CHA1NDLER: ne, normalni to neni, ale posledni dobou se mi to stava taky :/

    Jinak s CV: ja osobne se jako prvni venuju tomu, abych spotnul co nejvetsi castprotivniku a lovil DD. Jak uz psal Liquid, kdyz spotnes DD, zapamatovat si, kde se nachazi, preletet, otocit a jeste predtim, nez se ti objevi, tak zmacknout odpocet na odpal raket - musis mit odhad, kde to DD bude a pak, kdyz se objevi, tak mas rakety akorat pripravene. Pokud to jde, naletavat na DD zboku. Nekdy pomuze vyhodit stihace, aby ti to DD spotovaly. Ted v jedne z poslednich bitev jsem proste nad DD jen krouzil (mel jsem torpeda a ta imho na lov DD nejsou moc dobra) a spotoval ho, zatimco zbytek tymu to DD ostreloval. Pak DD najelo na ostrov a nadesla moje chvile s torpedy :D
    Nektere lode (DD a mozna nektere krizniky) maji delsi dosah AA, nez je jejich spot ze vzduchu - ale to je naopak tvoje vyhoda, pokud se prozradi palbou. Vetsina hracu DD si AA vypina (a pak ji treba zas zapomenou zapnout). Opravdu doporucuji projetsi i jine linie a naucit se, jake je to z te druhe strany, jako cil CV. Ono to vyhybani se bitevek torpedum take neni tak snadne - musis sledovat, jestli BB uz nekam netoci a posat ji torpeda tam, kam toci (pomaha skill na vyssi rychlost torped a mensi detekci letadel).
    U Americanu jsou torpeda spis doplnkova vyzbroj (rozhodne ne primarni zbran, jako u Japoncu). Musis se s raketakama a bombarderama naucit lod zapalit a pak, kdyz uhasi, ji zapalit znova (to funguje i u Britu).
    Nekdy je taky dobre odhodit stihace nekde bokem, aby spotoval nepritele, ale zaroven byl mimo jeho AA - tvoje letka za chvilku padne nebo dokonci nalet a zmizi, ale tvuj stihac zustane na miste a bude nepritele spotovat pro tvuj tym pomerne dlouho...
    Doporucuji YT kanal TopTier.
    CABA
    CABA --- ---
    CHA1NDLER: američani
    CABA
    CABA --- ---
    CHA1NDLER: Němci, ale musíten križník být v ideální pozici tzn bokem, ale zase DD neuděláš nic.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Nemusíš ho potápět sám. Když nad ním budeš kroužit a držet ho spotnutýho, většinou do něj pár spoluhráčů začne střílet. Taky nad nim můžeš nechat fightera.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHA1NDLER: sleduj minimapu a posouvej CV se zbytkem lodí, kde máš aspoň nějaké krytí. Víc pro to asi udělat nemůžeš.
    YORK
    YORK --- ---
    KURE: Když někdo ukáže 10 bitev, tak je to naprosto nevypovídající vzorek. Takovejhle řetěz proher může mít kdokoliv.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: nic jako normální winrate neexistuje. jestli myslíš průměrný, tak ten je pod 50. a pokud je chaindlerum winrate třeba 40, tak fakt nebude mít 50:50
    KURE
    KURE --- ---
    HONZA_1980: a jaký je teda normalni winrate?
    (když někdo ukáže 10 bitev, z toho 1 vyhru, tak se asi pta na winrate, ne?)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: co to je za demenci? chaindler se ptal jestli je to normální, ty napíšeš že 50:50 a na můj winrate odpovíš, že to jsou moje výsledky a ne normální. To se ti moc nepovedlo. Normální skutečně není 50:50, ať už tím chaindler myslel cokoliv
    KURE
    KURE --- ---
    HONZA_1980: a jak moc se to liší od 50:50? ;)
    a to jsou tvoje výsledky, ne "normální".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam