• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Chce to hrát všechny classy, naučit se je, pak víš, co uměj a co ne a můžeš být plnohodnotné CV.
    CV byly fakt OP před těma cca 4 rokama, kdy vyšly, taky mě to dost bavilo, ale pak je nerfli... tough shit... teď jsou support role, ne hlavní decimátor.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    WASPER: DD a CV jsou vždy prioritní cíle. :D
    WASPER
    WASPER --- ---
    Tak v zasade kazdy hrac co streamuje nema problem s zadnym classem protoze vi co na kohonplati a jak to hrat :) Myslim ze tvoje rozxarovani prameni z toho ze za pet let cos to nehral se to hodne zmenilo. Veril bych tomu ze pred 5 lety byly ty CV hodne OP. Kdyz obcas hraju dd a naskytne se mi moznost torpedovat CV tak do toho vzdycky jdu protoze vim ze tim tymu opravdu pomuzu. Capnout se da vzdycky ale ten zvuk kdyz krupne cv je navykovej. :) Kdyz hraju bitevku a nahodou nekdo spotne cv tak i na tech 25km okamzite poslu plnou salvu. Uz kvuli tomu ze se najde plno trotlu co si reknou aha tak north carolina po me strili pujdu ji potopit a ja mam pak 30 sestrelu. :)
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    tady dostanes 20x stejnou odpoved, ale ne, furt si musis mlit svoje, i kdyz je zjevny ze v podstate neumis zakladni principy. ohledne toho od koho je to video - neni to snad doprdele jedno? jinak muj posledni komentar k tematu chaindler
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: tak nevim, mě se nezdá že by měl problem trefit lod, zas tak moc spolecnyho nemate. A i nazev ukazuje jak moc trpi a nechce hrat CA
    Midway: Farming Simulator
    http://www.youtube.com/watch?v=dQmZbYjemac

    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Problém je frustrace hráčů, kteří hrajou proti letadlovkám. Názor hráče letadlovek je s tím úplně mimoběžnej - letadlovky můžou bejt slabý a nezábavný a přesto stále frustrovat hráče, kteří proti nim hrajou.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Na T6 se daj s letadlovkama jezdit scénárka.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Jako CV kurví hru, to je fakt, naštěstí už je jen málo lodí, co si s nima neporadí - typicky třeba Colorado, to třeba nemáš šanci proti torpédům uhnout, jak je pomalý a líný a CV tě udolá, když chce.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    CHA1NDLER: hele a proč myslíš že právě hrají jediný DD který mají AA? Protože proti všem ostatním DD je CV ultimátní counter ;)

    Ale v pohodě, jak jsem psal, je to zábava se kouknout do hlavy toho nejlepšího co má tahle hráčská základna k dispozici :D

    Já jen doufám že tě prostě nikdy ve svém týmu mít nebudu.
    SALO
    SALO --- ---
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    + zároveň jasné, že tobě CV nepřijdou OP :)

    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    CHA1NDLER: hele kouknul jsem na tvůj profil a upřímně... místo toho kňučení by si měl ještě nějaký čas zůstat v nižších až středních tierech. A to nejen v CV ale ve všech třídách lodí. Zní to škaredě, ale je to tak. Očividně ti chybí prostě základní věci, které přijdou s víc hrama.
    Koukej na videa, čti články a naber si základy hry kolem toho T6 a teprve potom postupuj dál. Není nic moc dalšího co ti poradit.



    Aktuálně jsi prostě přítěž pro kterýkoliv tým, který si tě bohužel vylosuje. Ale alespoň mi to dalo náhled do hlavy některých lidí co v Ranked člověk potká a vůbec netuší co tam dělají.

    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    CHA1NDLER: to vypada, jako celkem dobrej vysledek. Budto jsi mohl udelat treba jeste neco lepe (treba vice se soustredit na lov DD) a nebo proste nekdy se muzes snazit sebevic, ale proste tym nepotahas. V tom pripade jedina rada je hrat v divizi (i kdyz ani to neni samospasitelne)


    CHA1NDLER: mas link? Se mi nezda, ze by Bl4ck myslel zrovna tohle.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Pokud nejsi potopený, tak časem ban, za to že jsi bot. Jako v každý online hře.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Ja nechapu co si stezujes, hrat v osmicce cv proti osmickam je bozi vec. Protoze jakmile joinnu random, hraju DYCKY proti desitkam.. A to je teprve curbes, s bidou das dycky jeden nalet.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    _OZZY_: Obzvlášť v bodě: "nejezdit shitovy lode" s tebou naprosto souhlasím. Nevím, proč bych neměl jezdit s nějakou lodí jen proto, že má nějaký nedostatek.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    CHA1NDLER: nenadelas nic... Maximalne muzes zkusit napsat do chatu, co se deje a co by meli delat, ale pocitej s tim, ze v 99% pripadu te budou ignorovat :( V takove bitve to vetsinou vzdavam a hraju uz jen abych mel co nejvic bodu/dmg a mel z te bitvy aspon nejake XP a kredity.

    THEODORT: to ale WG oznamoval, ze na zelenou kampan musis napred udelat tu modrou (a nebo si ho koupit).

    ad rankedy: ty jsem vzdal - prvni bitva: nas tym dokazal zahodit vyhranou bitvu, protoze se najednou vsichni rozhodli spachat sebevrazdu a ve druhe bitvepo sobezacali nase bitevky strilet navzajem, protoze se nemohly dohodnout, jestli pojedou doleva nebo doprava... Fakt jak ze zvlastni skoly :/

    CHA1NDLER: jestli v T8 bitve s T8 letadlovkou prijdes o vsechna letadla jeste driv, nez odhodis, tak delas neco spatne ty... To by nemelo byt.

    CHA1NDLER: obcas musis tomu tymu pripomenout, at strili po DD (F3 a nebo napsat do chatu). Ale treba ne vsechny lode maji to DD zrovna v palebnem poli (daleko, za ostrovem, etc), nemai nabito, trva jim, nez pretoci veze...
    "nejezdit shitovy lode" - kazda lod ma neco do sebe a to, ze ti CV zredukuje vyber lodi na polovinu, protoze zrovna tvoje oblibena lod nema nejlepsi AA ve hre je dost velkej problem. Navic hlavni sila CV je v tom, ze dokaze pokryt pomernerychle jakekoliv misto na mape. To prakticky zadna jina trida nedokaze.
    WASPER
    WASPER --- ---
    rada nejen pro cv. kdyz to nejde v randomu musi se hrat v coopu kdy to nejde ani tam tak se musi hrat na nizsim tieru tak dlouho dokud se to clovek nenauci...
    pripojuju se k pfku se slovy i letadlovkou se da taranovat :)
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: unsuccessful troll is unsuccessful.
    Trololo Sing Along!
    http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CHA1NDLER: hele ono nejde o to nepritele sundat, v prvni rade, ono jde o to vyhrat. cehoz se v pripade CV dosahuje primarne tim ze nekdo nekam nepojede aniz by si ho nikdo nevsiml, a celkove je to o feelingu "jak ja s pomoci ostatnich lodi dosahnu vitezstvi" a ne o tom jak co nejlip sejmout tu ci onu lodicku..
    ted hraju Klebera, ten jak je rychlej tak ma spoustu vlastnosti podobnych CV co se tyce tvorby hry - muzes snadno donutit nepritele aby se nejak zachoval a pak toho vyuzit.. jinak myslim samozrejme klasicke rozdel a panuj...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam