• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    BABBA
    BABBA --- ---
    DZEJNY: ja uz mam 4 hodnoceni takze je zobrazeny :)
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    BABBA: Já ho mám, aby se lidi u mě nebáli ubytovat, hlavně si myslím, že je to důležité když nemáš žádné reference, hodnocení se zobrazuje až po tom co tě ohodnotí několik lidí, takže si myslím, že je to ku prospěchu věci. Ale je to jen názor.
    BABBA
    BABBA --- ---
    DZEJNY: me spiz zajima jako hostitele jestli si mam udelat overeni totoznosti
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    BABBA: Hosty bez ověřené totožnosti, nebo bez hodnocení od jiných ubytovatelů odmítám. Určitě to zvyšuje důvěryhodnost hosta/ubytovatele. Ale do jaké míry se to dá obelstít například naskenováním falešného průkazu, nebo falešným účtem na soc sítích to je otázka.
    BABBA
    BABBA --- ---
    co si myslite o overeni totoznosti? je to k necemu?
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    ZYAN: Mám to podobně, standardně dostávám 4 hvězdy - většinou za úklid, nebo za blbiny, že neni v koupelně dost velké zrcadlo, nebo nebo nejsou dost velké polštáře... Přitom vše je na fotkách... uklidit tam víc už nejde, tak nevím...
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Narážím na to, že mi hosté napíšou v textu dobré hodnocení, ale dají 4 hvězdičky = špatné hodnocení.
    Když se jich ptám při odchodu osobně, tak jsou spokojení a na mail po hodnocení nereagují. Máte na to nějaké triky? Propadlo se mi hodnocení na 4,5 * a už mi to ukazuje vykřičník v statistice..
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    DZEJNY: navic, kdyz napises hodnoceni ty, tak jim system pripomene, aby to udelali taky. ale semtam se proste stane, ze se na to lidi vykaslou, s tim neudelas nic ... mam to tak 10%
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    HAWLIS: zkusim
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DZEJNY: normálně napiš zprávu a popros je o hodnocení. nejsem sice hostitel, ale když sem poprvé bydlel přes airbnb, tak bych sám asi taky hodnocení neudělil, ale týpek mi napsal a poprosil o něj, tak proč ne.
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    Máte někdo zkušenosti s tím (pouze hostitelé), že Vám neudělí host žádné hodnocení? Měla jsme na bytě na silvestra páreček frantíků, očividně byli přes airbnb poprvé pže se ptali jestli si mají přivézt svoje povlečení.... Nevíte někdo jestli se dají přes Airbnb ještě nějak vyzvat k udělení hodnocení dodatečně? Když mi tohle bude dělat každej host, nikdo se u mě nebude chtít ubytovat kvůli menšímu počtu hodnocení.
    FEMMEFATALE
    FEMMEFATALE --- ---
    Ahoj všem, nemáte někdo zkušenosti s ubytováním skrze Airbnb na Palau? Či obecně s ubytovánm jakéhokoliv druhu?
    ISHA
    ISHA --- ---
    DEPKAR_GOBLIN: Ok, díky za info :)
    DEPKAR_GOBLIN
    DEPKAR_GOBLIN --- ---
    Behem peknych (+- letnich) mesicu v podstate nepretrzite (Zizkov). Na podzim uz nevim, protoze s jednou navstevnici jsme se domluvili na dlouhodoby pobyt. Ale uz zkraje podzimu chodily rezervace do okoli vanoc a silvestra, podobne aktivni jsou velikonoce. Kazdopadne, ve vsech obdobich to zavisi z velke casti na cene a hodnocenich, da se vychazet z toho, co doporucuje airbnb a podle toho ji upravit (moc rezervaci = zdrazit, malo rezervaci = zlevnit).
    ISHA
    ISHA --- ---
    Kdo delate hostitele v Praze, jak casto tak dostavate rezervace?
    ROGUE
    ROGUE --- ---
    KERB: jo, to je ona :)
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    KERB: ...dělám hostitele v Nuslích/Michli
    KERB
    KERB --- ---
    ROGUE: nekde kolem delnicky myslis nebo kde?
    ROGUE
    ROGUE --- ---
    KERB: nope, ale planuju zacit v levnejsich Holesovicich cca v breznu
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    M4DLENKA: DZEJNY: dekuju za info
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam