• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    Airbnb je nová komunita velmi podobna couchsurfingu - zde ale nenechavate bydlet lidi u sebe zadarmo a nemusíte se jim tolik věnovat, ale pronajimate jim na kratkodobe bazi byt, dum, chatu, zkratka cokoliv, kde se dá přespat. Můžete i vy cestovat po celém světe, vyhnout se unilním hotelům a přespat u někoho doma v útulním bytě za menší peníze. O čem bude tento klub? Už jste někdo vzyužil služeb AirBNB? Jaké to bylo? Co doporučujete? Co se sejít? Chcete pronajmout svůj byt, ale nejste zrovna v ČR, aby se o váš pronájem někdo staral a chcete se zpaojit? Najdě te si zde někoho, kdo se o váš byt postará! http://www.airbnb.com/
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KERB: "zacali danit" - tak ono to jako dani z prijmu (v CR) podleha.. jen to ne vsichni hlasi, ze.. :)
    KERB
    KERB --- ---
    ANDR3_I: ale tak berlin je jedinej kde radnice zakazala pronajmout CELOU nemovitost. jinde v nemecku to jede furt, jiny mesta to zacly danit apod. nekde to neresej atd., rekl bych ze jestli budou na magistratu komanci a socani v dobe kdy se to bude resit (jestli vubec) tak by mohl byt problem delat si se svym bytem co chces -)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KERB: no já právě zvažovala koupi bytu na pronájem airbnb tak nevim jestli nedělám blbost :/
    KERB
    KERB --- ---
    ANDR3_I: ceny nemovitosti rostou bez ohledu na airbnb, mj. taky proto, ze hypoteky jsou na minimu, u nas se podle me cena najmu rozhodne nehejbe kvuli airbnb, chapal bych zdaneni, ale k zakazu doufam nedojde, ono i v berline to jede dal, jen to nemuze byt cela nemovitost ale jen pokoj. naopak treba londyn nebo amsterdam jde airbnb s dohodou na ruku

stejne si myslim, ze to lidi budou obchazet, pokud se da pronajmout jeden pokoj, bude se to jmenovat ja nevim "room" jakoze pronajimaj jeden pokoj a zbytek bytu bude prazdnej. nebo podobne,
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    CROME: super, díky za tip
    CROME
    CROME --- ---
    DUBPRINCESS: Lokal?
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    Jakou českou restauraci v Praze byste doporučili hostům, kteří by rádi české jídlo? Nevím, jako nemasožrout se v tom moc nevyznám. Nějaké tipy? Díky.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Berlin stops Airbnb renting apartments to tourists to protect affordable housing | Europe | News | The Independent
    http://www.independent.co.uk/...st-ban-fines-restricting-to-protect-affordable-housing-a7008891.html
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    WANTED: someone to welcome guests + get the flats ready for them. Looking for a fluent English speaker, experienced in working with tourists, who knows Prague well and is time flexible (unemployed). This work is offered for at least 3 months, any shorter period would be not fitting my needs, sorry.
    BABBA
    BABBA --- ---
    DZEJNY: ja uz mam 4 hodnoceni takze je zobrazeny :)
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    BABBA: Já ho mám, aby se lidi u mě nebáli ubytovat, hlavně si myslím, že je to důležité když nemáš žádné reference, hodnocení se zobrazuje až po tom co tě ohodnotí několik lidí, takže si myslím, že je to ku prospěchu věci. Ale je to jen názor.
    BABBA
    BABBA --- ---
    DZEJNY: me spiz zajima jako hostitele jestli si mam udelat overeni totoznosti
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    BABBA: Hosty bez ověřené totožnosti, nebo bez hodnocení od jiných ubytovatelů odmítám. Určitě to zvyšuje důvěryhodnost hosta/ubytovatele. Ale do jaké míry se to dá obelstít například naskenováním falešného průkazu, nebo falešným účtem na soc sítích to je otázka.
    BABBA
    BABBA --- ---
    co si myslite o overeni totoznosti? je to k necemu?
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    ZYAN: Mám to podobně, standardně dostávám 4 hvězdy - většinou za úklid, nebo za blbiny, že neni v koupelně dost velké zrcadlo, nebo nebo nejsou dost velké polštáře... Přitom vše je na fotkách... uklidit tam víc už nejde, tak nevím...
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Narážím na to, že mi hosté napíšou v textu dobré hodnocení, ale dají 4 hvězdičky = špatné hodnocení.
    Když se jich ptám při odchodu osobně, tak jsou spokojení a na mail po hodnocení nereagují. Máte na to nějaké triky? Propadlo se mi hodnocení na 4,5 * a už mi to ukazuje vykřičník v statistice..
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    DZEJNY: navic, kdyz napises hodnoceni ty, tak jim system pripomene, aby to udelali taky. ale semtam se proste stane, ze se na to lidi vykaslou, s tim neudelas nic ... mam to tak 10%
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    HAWLIS: zkusim
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DZEJNY: normálně napiš zprávu a popros je o hodnocení. nejsem sice hostitel, ale když sem poprvé bydlel přes airbnb, tak bych sám asi taky hodnocení neudělil, ale týpek mi napsal a poprosil o něj, tak proč ne.
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    Máte někdo zkušenosti s tím (pouze hostitelé), že Vám neudělí host žádné hodnocení? Měla jsme na bytě na silvestra páreček frantíků, očividně byli přes airbnb poprvé pže se ptali jestli si mají přivézt svoje povlečení.... Nevíte někdo jestli se dají přes Airbnb ještě nějak vyzvat k udělení hodnocení dodatečně? Když mi tohle bude dělat každej host, nikdo se u mě nebude chtít ubytovat kvůli menšímu počtu hodnocení.
    FEMMEFATALE
    FEMMEFATALE --- ---
    Ahoj všem, nemáte někdo zkušenosti s ubytováním skrze Airbnb na Palau? Či obecně s ubytovánm jakéhokoliv druhu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam