• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    TUILE
    TUILE --- ---
    HHANULKA: dost zalezi jakym smerem to vedes, jakej mas byt a tudiz jaka sorta lidi ti tam jezdi.
    ja mam jeden hipster byt a hosti, ktery si ten byt vybiraj tak nejak odpovidaj tomu, jak ten byt vypada na fotkach. do karlovekl bych je teda neposlala.

nicmene doporucuju janka rubese a jeho honestguide na streaminternational kanalu na youtubu. je tak ohledne meneni penez, ohledne pouzivani mhd a jiny zakladni veci.
    i nejaky ty tipy na pamatky.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    + bary kolem staromáku jako JD, Harleys. Pak Cross.
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    HHANULKA: Haha pozor si dat na taxikare.;) jinak zajit na party do Karlovych lazni protoze je to pro ne nejvetsi zazitek a kazdej cizinec si je pamatuje.;) pak takovy ty turisticky veci a kam na nej pivo v praze.. Takze asi nejakej Lokal bych doporucila..
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    nenasdilel byste nekdo svuj manual ci doporuceni pro hosty, na co si dat v Praze pozor, kam zajit atd?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Je tu někdo s přímou zkušeností s http://www.sevenkeys.cz/ (případně jinou podobnou firmou)? Budu odjíždět na delší dobu z ČR a hledám někoho kdo by za mě řešil airbnb pronájem. Díky.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hodně jsem hostila pres couchsurfing a hospitality club. Ted bychom chteli zkusit airbnb, mame volny nepruchozi obyvak, ktery prakticky v dennim provozu nepouzivame.
    Nevytizenosti se nebojime, nepotrebujeme na tom vydelat, jestli nam to trochu pomuze s hypotekou, tak to bude cajk.
    Chtela jsem se zeptat vas, hostitelu se zkusenosti, co vas prekvapilo / co jste necekali, kdyz jste se do toho pousteli?
    Zajistujete nejak svoje osobni veci, v druhem pokoji / kuchyni?
    za vase zkusenosti budu rada :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ZYAN: chytry zamek je blbej, na dvere od cinzaku ho nepridelam :)
    u ty mrtvy schranky se bojim pripadnejch bezdaku, ale asi to casem zkusim.
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    TUILE: Zatím jsem nenašel řešení.
    Ale viděl jsem dvě řešení:
    A) Jeden hostel v centru prahy má z venku přidělaný trezor s zámkem na kód. V něm asi budou klíče.
    B) Chytrý zámek například:
    Kevo Smart Lock - A Bluetooth Electronic Deadbolt from Kwikset
    http://www.kwikset.com/kevo/default.aspx#.V1_cvuSoFBI
    Zámek jde odemknout pomocí apky v telefonu. Každému hostu jí předem pošleš a vygeneruješ klíč s platností.
    Výhodou je, že si nemůže okopírovat klíče a vrátit se později.
    KERB
    KERB --- ---
    TUILE: pronajmuse.cz to by me taky zajimalo, a jeste snad se tim zabejva chcipronajmout.cz
    TUILE
    TUILE --- ---
    A jeste jeden dotaz. mate nekdo zkusenost se sluzbou
    Probajmuse.cz
    ?
    TUILE
    TUILE --- ---
    jak resite nedochvilnost hostu? V tomhle tydnu se mi trikrat stalo, ze prijeli o tri hodiny pozdeji, nez slibili a pak nereagovali na SMS ani na telefon (popr se ozvali z jineho cisla, nez maji v profilu).

clovek tomu prizpusobi svuj program a pak musi znacne improvizovat.

Premyslim o nejake mrtve schrance, nicmene me nenapada nejake prijemne reseni.
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Další platební metody si nemohu přidat :-/
    Po kliknutí na tlačítko další mě to má přesměrovat na zadání bankovních údajů a nepřesměruje.
    Řešili jste to nějak?
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Díky moc za rady!
    Upravím si to na tu kartu. PayPal mě vyjde tak na 100-200 za platbu.
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ZYAN: převodem na český účet a přes tu jejich airbnb platební kartu. prachy tam máš hned po uvolnění z airbnb, za výběr 2USD všude ve světě
    BABBA
    BABBA --- ---
    ZYAN: prevodem
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Jak vybíráte peníze z Airbnb?
    Paypal má docela špatné konverzní poměry.
    Máte dolarový účet u banky?
    KERB
    KERB --- ---
    Evropská komise brání Uber, BlaBlaCar, Airbnb i další "narušitele" zavedených pořádků. Česko přikyvuje |
    http://archiv.ihned.cz/c1-65313640-evropska-komise-jde-s-dobou-brani-sluzby-uber-airbnb-ci-homeaway
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    SHANIM: zkušeného hostitele, který má zájem a kapacitu na správu (koordinaci lidí a vlastní participaci) na checkinech a řešení nastalých situací
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    DUBPRINCESS: presne tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam