• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    KERB
    KERB --- ---
    Pražští radní dál brojí proti Airbnb, prý obtěžuje sousedy. Inspirací může být Berlín, míní Kolínská | E15.cz
    http://praha.e15.cz/...i-airbnb-pry-obtezuje-sousedy-inspiraci-muze-byt-berlin-mini-kolinska-1336001
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost s agenturami (airbnb), které za Vás nemovitosti spravují a předávají hostům, zajiš´tují úklid atp.? Zajímalo by mě jaké si účtují provize.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    M4DLENKA: neni to tak, ucty pro jednotlive rezervace si muzes menit az do odeslani penez k tobe, tzn do prijezdu hosta.
    LENNI
    LENNI --- ---
    M4DLENKA: dík, zkusíme....
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    LENNI: "platebni preference" se jmenuje ta kolonka, najdes ji v kategorii "ucet". Nevim, jestli je i na mobilni aplikaci, kazdopadne na webu je... pridas novy, das ho jako prioritni, zrusis stary.
    myslim, ze platby uz rezervovanych pobytu pujdou na ucet, ktery byl zadany v dobe rezervace, ale jista si tim nejsem...
    LENNI
    LENNI --- ---
    Potřebuju změnit bankovní účet jako hostitel a nedaří se mi to najít... Jde to nějak?
    TUILE
    TUILE --- ---
    shanim osobu na predani klicu a uklid tento patek. predani klicu v jedenact, uklid mezi jedenactou a treti dle moznosti (klidne hned po predani klicu).

odmena 500,-, uklid max 2 hodiny (lozni pradlo bude pripravene, takze bez zehleni a prani).

praha - prelom nusli/vinohrad.
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    Shanim cloveka na checkiny do konce cervence, pripadne dele. Vinohrady, Zizkov.
    Jedna se o cca 15-20 checkinu. Uklizi uklizecka.
    250,- / kus.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    VICA
    VICA --- ---
    LUUCA: Asi jsem fakt slepý, ale nenašel jsem. Můžeš ho sem pinknout?

A měl bych ještě jeden dotaz - lze smazat vlastní pobyt ? Tento proběhl a je bez hodnocení.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    napoveda - podpora airbnb - a dole pak stale vam nestaci odpovedi kontaktujte nas - a tam uz je i telefonni cislo... (koukala jsem v aplikaci na telefonu)
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    VICA: dneska uz mozna ne.. kdyz to zacinalo, meli ho uverejneny. Dneska stejne funguje facebook. V urgentnich pripadech volaj na podnet pres facebook behem desitek minut.
    VICA
    VICA --- ---
    MYSHA: Volej airbnb - na ně existuje telefon??
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ALESH: jak to dopadlo? V takových případech kontaktuj Airbnb, oni ji buď seženou nebo ti dovolí tu rezervaci zrušit
    ALESH
    ALESH --- ---
    DZEJNY: Hele kdyby 3 dny. Vcera v noci si nejaka zenska rezerovala zitrejsi noc. Ihned jsem ji odepsal, kdy planuje prijet, abych sehnal nekoho na uklid a predani klicu s bez odpovedi. Psal jsem ji pres airbnb 3x, psal sms a volal. Nic. A ja zitra v 8 rano jedu vlakem mimo signal..
    ISHA
    ISHA --- ---
    KERB: ok, díky
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj, shanim emergency checkin s uklidem v nedeli, 11 - 13h, Žižkov
    KERB
    KERB --- ---
    ISHA: ja myslim, ze to je jedno, local payment funguje dobre a dostanes tolik, kolik vidis od nich na webu.
    NEBOZKA
    NEBOZKA --- ---
    Vedete si nějakou knihu hostů nebo fotite ID kvuli povinnosti hlášení na cizineckou policii? Nebo je nějaký "výcuc dat" na airbnb? Nic jsem tam nenašla. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam