• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    GAF
    GAF --- ---
    Mívám nutkání se vybouřit, ale jsem mazlivý. Tohle hravé milování mám víceméně jako příjemnou terapii s námahou, která není těžká a stojí za to. Terapii v takovém tom obecném smyslu "vrátit se tam, kde to fungovalo přirozeně než se to celý zvrtnulo do dnešní podoby"

    Docela mi to jde. A navíc mám pocit, že je takovej sex poctivej, což ocení i partnerka. A dál je tu plus, že u tý soustředěný / jemný / hravý formy sexu se člověk může zřejmě docela dobře naučit vášeň / souznění nechat vznikat nebo umět rozdmýchávat a už se asi do konce života nemusí bát rutiny. Mám za to, že rutina v sexu vzniká potom, co lidi už všechno objevili. Což se dřív nebo později stane každýmu, jenže když ty emoce umíte nechat vznikat, máte vystaráno...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    REVAN: Předpokládám, že váhavé ticho bylo projevem respektu a prostoru tvůrci diskuse, aby ji otevřel. Což je ostatně mimo jiné i úkolem moderátora diskuse.

    Jinak za mě je to rozpoložení. Jsou situace, kdy mi přímočarý postup nevadí a i situace, kdy mi nevadí, ani když ani nedojde k samotnému styku.... Vlastně je to strašně moc o partnerovi, celkovém vývoji situace a atmosféře. Obecně jsem ale spíš mazlivá....

    PETR_TNT: Moje oblíbená je tanec :-)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    REVAN: jo, tech zen co chtej milovani a ne jen sex ubývá, zdá se, je to škoda. často se bojí odhalit, nechat se hladit po celym těle, hrát si, mazlit. pod peřinou či bez ni. Asi to chce zdravé sebevědomí a trochu fantasie.

    Btw zná nekdo nejakou hru spojenou se sváděním a svlékáním?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    REVAN: proti zalozeni pravdepodobne hlasovali lide, kteri si mysli ze to neni dost nosne tema pro samozstatnou diskuzi, ze by se to veslo jinam. ne nutne odpurci "jemneho milovani"
    REVAN
    REVAN --- ---
    K založení diskuze mne vedl z velké části pocit, že se svoji hravou a jemnou sexuální orientací, která nesexuje pro ukojení, ale pro pocit intimního přiblížení, jsem mezi chlapy naprostá menšina a dokonce i mezi ženami po třicítce se tato jemná a otevřená hravost jakoby začínala vytrácet na úkor prostého sexuálního uspokojení.
    Ani na nyxu takto zaměřená diskuze nebyla, dokonce spousta lidí hlasovalo proti založení, což mne uvádí v úžas.
    Rád bych slyšel nějakou vaši zkušennost, jak se ti z vás, kteří tíhnou k jemnému milování a hravosti cítí oproti skupině preferující sexuální uspokojení? Zažili jste někdy podobný střet s partnerem?
    REVAN
    REVAN --- ---
    Buďme si vědomi toho, že máme před sebou nový klub a co se v něm bude odehrávat se teprve utváří. Možností je spousta. První krok je samozřejmě diskuze, z níž vyplyne, s čím přicházíme. Později mohou následovat i polovedená setkávání na živo, což by se mně osobně líbilo a jejichž náplň opět záleží na tom, co si do nich přineseme. Pro účastníky setkávání by se dala založit neveřejná diskuze k osobnějšímu sdílení. Taková je zatím moje vize. Všichni jste zvaní k tomu, přiložit své kamínky do společné mozaiky a něčím ji upravit či pozměnit.
    REVAN
    REVAN --- ---
    PITBULL:
    TYKVE:
    Spíš dovolená, teď jsem se vrátil. Nicméně klidně sem mohl napsat něco někdo z vás. Naše osudy jsou v našich rukou a neměli bychom čekat, že někdo něco udělá za nás.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    vypadá to tak:)
    PITBULL
    PITBULL --- ---
    nuuuuuuuudaaaaaaaaaaa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam