• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    kdyz bych si predehru uzivala "vic nez samotny sex", asi bych koumala, proc sex neprozivam jako dostatecne hluboky a co s tim. Mineno, predehra je predehra, sex je sex. Rozvijet (jen) predehru, ponevaadz sex je nuda... skoda :)
    REVAN
    REVAN --- ---
    GAF: jo, ale jemní ve všech věcech teda fakt být nemusí. To můžu říct klidně i za sebe. Citliví určitě ano, ale jemní být nemusí. Mám to tak, že preferuji jemnost a harmonii, ale když na to druhá strana neslyší, nemám problém být pořádně tvrdý a jít do konfliktů. Chtělo to ale tréning z podnikání a z bojových umění :), než jsem se to hladce naučil. Fakt je, že přirozené sklony jsou i u mne k jemnosti.
    REVAN
    REVAN --- ---
    GAF: jo, právěže je spjaté i s psychikou a bohužel vím i jak a kde, což sem nechci psát, protože bych to sám raději nevěděl. Proto taky vím, že když mi ta partnerka tehdy řekla, že z toho vyrostu, že to obecně není zas až takový úplný nesmysl. Akorát že já z toho vyrůst nechci, protože si to ohromně užívám. A naštěstí se zdá, že vývoj psychiky může jít různými směry a že není nijak dané, že by člověk musel jít směrem, při kterém z toho vyroste. Vážně moc rád si čtu příspěvky vás všech, kteří z toho nevyrostli :-)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    a co třeba taková obyčejná masáž chodidel,nebo líbání na šiji atp. fantazii se meze nekladou,důležité je si povídat s partnerkou co se ji líbí a objevovat,předehra je důležitá,můj 56 letý kamarád,který je hodně zkušený,mi říkával předehra je důležitější než celý akt,nesmí být ale moc dlouhá a musí být vystupňovaná,né že budu laskat bradavky pak půjdu dolů a zase se vrátím :D dobrá předehra je nejvyšší předpoklad a pak ten akt samotný nemusí trvat dlouho, na co se milovat 3 hodiny bez efektu..i to jsem několikrát zažil ale čím sem starší je to lepší (imho se nehoním za orgasmem ani netlačím pánevní oblastí,ale záleží jak kdy,živočišný sex je také super a záleží na rozpoložení partnerky,někdy to je fakt divočina,střídání poloh,jemné tahání za vlasy zezadu a šeptání do ucha,nebudu zde vypisovat co,to asi nikoho nezajímá,ale žena na toto slyší víc než si chlapi myslí:)
    někde když jsem se svým partnerem mezi lidma,třebas nenápadně se ho dotýkat nohou pod stolem,nebo obyčejné flirtování ruku na srdce kolik z vás flirtuje se svým partnerem.to je také důležité,když neumím flirtovat se svým partnerem nebo mi to nic nedává,proč s ním teda jsem?:D
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    GAF: ja sem presvedcenej ze je mezi tim spojitost. + souhlasim se Sagemou, ze to prichazi s vekem - prvoplanova zivocisnost dolu, hlubsi prozitek nahoru. Prazdny placani masa je neco co se casem nevyhnutelne omrzi.
    GAF
    GAF --- ---
    Myslíte si, že je mazlení úzce spjaté i s psychikou? Respektive myslíte, že lidi co se rádi mazlí musí být jemní a citliví i v ostatních věcech života? Nebo dokonce znáte jiné příklady?
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    XCHAOS: a to zas jo, to ja jsem mazel obrovsky, ale ne pokazde no :) nejradeji hraju na schovku (stulim se do naruce a tvarim se ze mne nikdo nevidi, ale to uz je jina kategorie) :))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DAPHNEE: no ale někdo má prostě pudovou potřebu přitulit se, pomazlit se... občas :-)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    REVAN: mně je přes 30 a mazlení miluju. Naopak, čím jsem starší, tím bych si to víc vychutnávala, kdyby ovšem v mém případě to dost nevázlo na té druhé straně :( nicméně za sebe potvrzuju, že po třicítce nežnosti a mazlení víc než vítám.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    prosím pohladit!
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ANICKAJEDNICKA: podle mne jednou za cas je potreba nechat zivocisne pudy prevzit vladu :) padz vseho moc skodi vzdy :)
    GAF
    GAF --- ---
    ANICKAJEDNICKA: já myslim, že důležitý je, když se ohledně čehokoliv člověk vyjadřuje autenticky. Pak je to svoboda a pohoda... Ty tak zníš.
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    ..ale normalne vomrdat, jakoze jen tak narychlovku se taky necham..nezene...nevadi?
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ANICKAJEDNICKA: nejsi sama :) i ja to mam podobne :) tak z 90% :)
    REVAN
    REVAN --- ---
    ANICKAJEDNICKA: Super, to mě moc těší. Ještě pár takových odpovědí a začnu zapomínat na svoje osobní, ne tak dobré, zkušennosti :-)
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    :) cim jsem starsi, tim jsem vetsi mazlitko:) 30 mi bude za pulroku:) takze ja jsem pro mazleni, dotykani se, libani, nezneni a pak vasen:)
    REVAN
    REVAN --- ---
    MORGAIN: tanec je úžasný :-)

    Díky všem za ty krásné momentky. Jsou pro mne osvěžující vzpomínkou jak to bývalo řekněme v 25ti. Tak nějak po třicítce těch případů, kdy by dotek nahých těl, mazlení a polibky byly partnerkami přijímány výrazně ubývá. Moje zkušenost. Možná mám prostě smůlu na partnerky. Jedna mi dokonce řekla, že to mazlení ji už nebere, že z toho vyrostu až budu vyspělejší, že ona to tak dřív taky měla. !!! No větší blbost mi ani říct nemohla. Nezměnilo se to ani trochu, snad jen v tom, že je mi více a více jasné, že "ostrý sex natvrdo" není nic pro mne.

    Moc by mne k tomuhle zajímala zkušenost žen po třicítce (vím že se nesluší prozrazovat věk..) jestli u sebe zaznamenaly nějaký úbytek chuti na hravé a něžné dotýkání, hlazení, líbání ?
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    ja mam treba strasne rada, kdyz jsem naha a dotykam se svym telem, tela muze...jakoze me bradavky jemne o jeho hrud apod:-* a hodne velmi rada se jemne a dlouze libam. sem tam kousnu do rtu a pak ho oliznu a podobny blbinky:-)
    YUUKI_23
    YUUKI_23 --- ---
    miluji jemné milování. jen není s kým.
    GAF
    GAF --- ---
    Mívám nutkání se vybouřit, ale jsem mazlivý. Tohle hravé milování mám víceméně jako příjemnou terapii s námahou, která není těžká a stojí za to. Terapii v takovém tom obecném smyslu "vrátit se tam, kde to fungovalo přirozeně než se to celý zvrtnulo do dnešní podoby"

    Docela mi to jde. A navíc mám pocit, že je takovej sex poctivej, což ocení i partnerka. A dál je tu plus, že u tý soustředěný / jemný / hravý formy sexu se člověk může zřejmě docela dobře naučit vášeň / souznění nechat vznikat nebo umět rozdmýchávat a už se asi do konce života nemusí bát rutiny. Mám za to, že rutina v sexu vzniká potom, co lidi už všechno objevili. Což se dřív nebo později stane každýmu, jenže když ty emoce umíte nechat vznikat, máte vystaráno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam