a co třeba taková obyčejná masáž chodidel,nebo líbání na šiji atp. fantazii se meze nekladou,důležité je si povídat s partnerkou co se ji líbí a objevovat,předehra je důležitá,můj 56 letý kamarád,který je hodně zkušený,mi říkával předehra je důležitější než celý akt,nesmí být ale moc dlouhá a musí být vystupňovaná,né že budu laskat bradavky pak půjdu dolů a zase se vrátím :D dobrá předehra je nejvyšší předpoklad a pak ten akt samotný nemusí trvat dlouho, na co se milovat 3 hodiny bez efektu..i to jsem několikrát zažil ale čím sem starší je to lepší (imho se nehoním za orgasmem ani netlačím pánevní oblastí,ale záleží jak kdy,živočišný sex je také super a záleží na rozpoložení partnerky,někdy to je fakt divočina,střídání poloh,jemné tahání za vlasy zezadu a šeptání do ucha,nebudu zde vypisovat co,to asi nikoho nezajímá,ale žena na toto slyší víc než si chlapi myslí:)
někde když jsem se svým partnerem mezi lidma,třebas nenápadně se ho dotýkat nohou pod stolem,nebo obyčejné flirtování ruku na srdce kolik z vás flirtuje se svým partnerem.to je také důležité,když neumím flirtovat se svým partnerem nebo mi to nic nedává,proč s ním teda jsem?:D