• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    Klub je určen těm, pro které je sex milováním, těm, kteří se rádi vzájemně dotýkají, těm, kteří si předehru užívají více než samotný sex. Nic hrubého, o tom je tu klubů dost. Vášeň, hravost, jemnost, souznění při milování, o tom má být tento klub.
    rozbalit záhlaví
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Já to taky nelámu přes koleno... jen k tomu mluvení prostě moc neinklinuju. Už jsem se setkala i s tím, že partner mluvil dost a očekával odezvy a mě to jakoby rušilo... :-)

    ROUMEN: V tak dlouhém a sehraném vztahu, jaký tu popisuješ, jsem asi ještě nebyla.... :-)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: U nás je to podobný, známe se dost dlouho a dost dobře, takže řeči v podobě instrukcí či navigace jsou zbytečné, stačí náznaky, pohyb, vzdech, často ty signály jsou už podvědomé a automatické. Takže řeči vedeme v rámci té hry či předehry nebo svádění či flirtování nebo škádlení a provokací. Když už pak "jde do tuhýho", tak jsme většinou potichu - žádné hlasité projevy, jen funění a tiché vzdechy (asi pozůstatek z doby, kdy nebylo radno upozorňovat zbytečně hlukem na to co děláme). Přítelkyně tedy během orgasmu občas hlasitěji sténá či úpí (těžko ty zvuky popsat) a mě jako reflex z dřívější doby zůstalo, že když mě uspokojuje rukou či ústy, tak těsně před hlásím "'Úúúúž..." :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Roleplaying je výrazně otázkou cviku, řekla bych ze svých zkušeností... A už jsem hrála nemálo rolí hodně odlišných od toho, jaká jsem, a lidi mi to věřili (někdy až překvapivě hodně).

    Nicméně moje otázka směřuje k samotnému tomu mluvení. Co konkrétně říkáte je spíš nádstavbou na původní otázku.

    Rozvedu, proč se ptám, možná to pak začne víc dávat smysl. Ptám se proto, že toho sama moc neříkám. Přijde mi totiž, že mluvení je mnohdy ten nejméně zajímavý způsob, jak něco vyjádřit. Přijde mi, že komunikace neverbální cestou je mnohem intimnější a že se pak lidi mnohem intenzivněji soustředí jeden na druhého. Opět přirovnám v tanci, kde můžou být kroky dělané na základě nějaké domluvy, nebo na základě naučené rutiny (kde pokud nejste dokonale sehraní, tak to skřípe) a nebo se dá tančit jen tak. Improvizovat a postupně v tom druhého poznávat. Učit se ho s každým dalším pohybem a plně vnímat, jak na to reaguje. To je pro mě tanec nejhezčí a v posteli to vnímám podobně. Jasně, že bych uměla říct, co se mi líbí, a poslechnout si to od partnera, ale je pro mě mnohem zajímavější na to vzájemně přicházet. Postupně. A i lehké přešlapy k tomu patří a svět se kvůli nim nezhroutí. A pro mě jsou navíc do určité míry sbližující i ty...
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MILUCH: U nás to funguje :-) V rámci svádění a milostných her a předeher říkáme věci, které bychom "normálně" neříkali. Je to zábavné, zkoušet a dělat věci jinak. Taky mi zpočátku přišlo divný, když jsem měl z přítelkyně ztrhnout blůzku a říct třeba "Nezakrývej si kozy nebo ti ty ruce zlámu!" (a i ještě horší a drsnější hlášky), protože jsem stydlivej a něžnej romantik, ale když jsme si hráli na znásilnění, tak jí nemůžu opatrně rozepínat knoflíčky a říkat "Promiňte slečno, že vás tak obtěžuji, ale líbí se mi vaše ňadra a rád bych je spatřil v celé jejich kráse, tak si je prosím nezakrývejte rukama. A nemusíte bát, já vám nijak neublížím ..." I když tedy něco podobného jsem jindy při parodické variantě taky říkal jako úchyl slušňák :-) A sedělo mi to asi trochu líp :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Však se ptám na jakékoliv mluvení, ne jen na vyznávání lásky.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: Ty "prasárničky" si říkáme spíš jen v rámci svádění nebo předehry. Podle nálady a situace když nás něco inspiruje nebo v rámci "hraní" si buď říkáme "drsné prasárny" nebo naopak ty "romantické něžnosti", ale oba víme, že je to jen hra, jak ty sprosťárny, tak ty slaďoučké červenoknižní nesmysly a že to není myšleno "smrtelně vážne", ale jen jako hra (podobně jako jsem psal ty termíny v uvozovkách, které ti tak trhaly oči). Když už pak jde do tuhýho, tak toho moc nenakecáme a komunikace je už jen formou signálů, které máme zažité, nebo krátké "instrukce" typu "přitlač, zrychli, jemněji, schovat (to když je žalud nebo klitoris moc citlivý a dotyčný nebo dotyčná chce dráždit už jen přes předkožku, aby se oddálil orgasmus), ... už se známe, tak není nutné mluvit a vysvětlovat, protože to pak odvádí pozornost. Ale v rámci té předehry, když si hrajem, tam si občas hodně povídáme, nebo většinou jen jeden, který je v tu chvíli aktivní, který "režíruje" aktuální hru, tak ten povídá, komentuje, instruuje, naviguje, ...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    PETR_TNT: Neříkám, co je vhodné a co ne. Jen mě napadlo, zda je pro skupinu, která se v tomto klubu schází, nějaký přístup charakteristický.... :-)

    Za sebe mohu říct, že toho moc nenamluvím, ačkoliv (nebo možná právě proto že) mám jinak povolání na mluvení hodně založené.
    QUIP
    QUIP --- ---
    PETR_TNT: ne tak docela. V jednom vztahu, ktery byl zalozeny na lasce a ne jen na nejake fyzicke touze, si partnerka docela potrpela na nejake "drsnejsi" zachazeni a "dirty talk". I kdyz jsme se k sobe jinak chovali naprosto slusne a sproste jsme jinak nemluvili.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    MORGAIN: pokud toho cloveka opravdu milujes, opravdu nemam zadny prasarnicky na jazyku. zenskou fakt spis potesi uprimny vyznani lasky i v takovy situaci.dukaz, ze nejde jen o vysypani pytle, ale o milostnej akt..nebo se pletu?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ROUMEN: Takhle v kontextu to dává smysl, ten kontext k tomu chyběl :-)

    Přivedlo mě to ale na jinou myšlenu: Je pro vás při milování charakteristické mluvení? Říkáte partnerovi, co chcete, vzrušujete ho pomocí "dirty talk" nebo mu naopak šeptáte něžnosti?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: "... a rozesmál mě... :-)" Tak to je vpořádku. Ani jsem nečekal, že by to někdo mohl brát vážně. Já i přítelkyně jsme veselé kopy a tyhle termíny používáme v tom ironizujícím významu, parodujícím červenou knihovnu.
    I když použití různých termínů pro cokoliv je dané především náladou, když má přítelkyně něžnou tulící náladu, tak mě zve "mazlit se do pelíšku lásky", jindy mě zase láká "prznit pelech neřesti".
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: :-) Takže obráceně než bych čekal :-)
    Ty "červenoknihovní termíny" jsem uvedl v uvozovkách jako citaci termínů které používáme "ve víru vášně" pro pobavení, protože je používáme v jistém ironickém smyslu právě jako určitou parodii "červené knihovny". Je celkem zajímavé i to jak jsme k nim došli.
    Ta "štáva vzrušení" jako synonymum pro poševní sekret vznikla jako první v době, kdy jsme se teprve poznávali a jen se hladili a mazlili přes oblečení. když jsem jednou narazil na vlhkou skvrnu v jejích kalhotkách, tak jsem se trochu zarazil (asi jestli jsem nezašel moc daleko) a ona si mé zaváhání vysvětlila trochu jinak a měla potřebu mi vysvětlit o co jde (přestože jsem to věděl). Tak špitla: "To není moč, to je šťáva z mýho vzrušení". No a příště, když jsem zase narazil na její vlhký rozkrok, jsem to s úsměvem okomentoval: "Já vím, šťáva vzrušení" a ono se nám to ujalo :-)
    "Sirup rozkoše" vzniknul později. Už nevím od kdy, ale snad od samého začátku je v našich hovorech slovo "rozkoš" synonymem pro orgasmus (užít si rozkoše, pomůžeš mi k rozkoši, chceš rozkoš ručně nebo jazykem, ...). Jednou přítelkyně koupila na palačinky nějaký sirup (nějaký ovocný) v tubě jako od kečupu. Jednou s ním nějak neobratně manipulovala a po odklapnutí víčka jí z té špičky vychlístlo trochu toho sirupu na ruku, na prsa i na sukni. Začala to ze sebe slízávat a utírat a sakrovala, že zase budou všude fleky, já se šklebil, že to vypadá trochu jako sperma a aby si na to vzpomněla až bude příště brblat že jsou někde nějaké skvrny, že ne všechny musí být od spermatu. Některý příští den (nebo možná ten samý) pak mé sperma skončilo na podobných místech jako ten sirup, no a od té doby jako synonymum pro ejakulát občas používáme slovo "sirup" nebo různá spojení s ním, jako třeba "sirup rozkoše" coby ironizace té červené knihovny, zpřesňující "můj sirup", nebo když přátelé nechápali, proč nám přišel tak k smíchu jejich "banánový sirup".
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KUATO: poloodborný název by byl vaginální nebo lubrikační tekutina. Byť bych tam asi použila celkově jinou formulaci, protože tenhle pojem už je hodně neobvyklý.

    Dál je použitá "šťáva vzrušení", kde se, předpokládám, mluví o ejakulátu. To mi jako adekvátní pojem přijde.

    "Sirup rozkoše" bych použila normálně ejakulát, nebo sperma...

    Jako každého věc, jen mi tím ten příspěvek fakt hrozně asocioval takovou tu červenou knihovnu, co se dá koupit v trafice... a úplně pro mě ten popis ztratil atmosféru a rozesmál mě... :-)

    Ale neberte to zbytečně negativně, jen jsem se nad tím prostě pozastavila a tak to v dobrém komentuji. No offence.
    KUATO
    KUATO --- ---
    MORGAIN: jake jsou alternativni nazvy pro milostne stavy? posevni sekret, hlen? radeji bych take zustal u tech stav :o).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ROUMEN: No právě to, co mě výrazově nesedí, jsou ty "milostné šťávy" a podobně. Je to jak z levné červené knihovny... :-)
    Jsem z doktorské rodiny, vyjadřovala bych se odbornými nebo poloodbornými termíny, nikdy mi nepřišlo, že by to ubíralo na romantice :-).
    Ale v tomhle se obávám, že jsem spíše výjimka....
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: Bojím se používat něžné a romantické výrazy, tak to zlehčuji používáním anatomických či hovorových termínů. Nepsal jsem to proto, abych sbíral plusy, ale proto, že mi zde presentované příspěvky připadají blízké tomu co sám cítím a občerstvily moji vzpomínku na nedávnou situaci, tak jsem trochu zavzpomínal.

    Jen pro zajímavost, ze zvědavosti, které konkrétní výrazy ti trhají oči a jakými bys je nahradila? Asi to nic nezmění, ale třeba mě to inspiruje, protože obecně mám problém s volbou vhodných slov při komunikaci se ženami.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ROUMEN: Byť se mi líbí obsahově to, co popisuješ, tak výrazy, které používáš mi trhají oči tak, že ti + dát nemůžu :-)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    REVAN: Taky už jsme spolu tolik let, že se až bojím to začít počítat :-)
    REVAN
    REVAN --- ---
    ROUMEN: Hodně se mi líbí, jak jste spolu sehraní. Pěkné. To myslím že dělá ohromně moc.
    MORGAIN: Veliký souhlas s intimitou
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    Nedávno jsme se jen tak líně váleli na gauči, čuměli na film a přítelkyně se přitulila. Tak jsem jí jednou rukou obejmul a druhou položil na stehno. Když po chvíli její ruka postupně po mém stehně skončila na trenkách, tak jsem také začal jemnými hladivými pohyby šmejdit po jejích kalhotkách a dlouho jsme se jen tak lehce hladili a škrábali přes to prádlo. Vpodstatě nic romantickýho, jen takový jemný a líný dráždění. Když mi nohavicí vylovila ven bimbase i pytlík, tak jsem i jí přesunul ruku pod kalhotky a zase jsme se dál jen tak lehce hladili a škrábali, ale už na holou kůži. Desítky minut, nevím přesně. Máme už vyzkoušený a osvědčený signály a náznaky co jak a kde dráždit a kdy včas přestat, takže ona si hrála s mojí předkožkou, rejdila pod ní prstíkem, brnkala na uzdičku, ... já zas šmejdil kolem klitorisu a přes něj, kolem pysků, různě je natahoval, milostné šťávy rozmazával, a občas dovnitř prstíkem vklouznul a začvachtal. Pak pár minut před koncem filmu přišel signál "ukazovák dovnitř, ale nehýbat", pak pracují její svaly, cítím jak se svírá a povoluje, ... Pak zase pohyby na mém penisu signalizovala přechod do další fáze, kromě ulazováku zasunout i prostředník, případně prsteník a palcem kolem klitorisu - vím co mám dělat, pořád lehce ale mírně zrychlovat, ona vlastně ve stejném rytmu žmoulá můj žalud, dech se jí zrychluje, napíná svaly, škube se, mám co dělat abych v ní udržel prsty a rytmus na klitorisu ... zmítá se, napíná, hejká, ... další signál, že mám přestat pohybovat prsty, svírá mojí ruku svými stehny a zaplavuje ji "šťávou vzrušení", svaly jí pořád škubou, schoulí se mi hlavou do klína, bere můj penis do úst, prsty jemně masíruje varlata a šikovnými pohyby jazyka kolem žaludu a na uzdičce mě přivádí k vrcholu a vysává a ždímá ze mě "sirup rozkoše". Mezitím její sevření stehen povolilo a ještě pár minut v ní čvachtám prstama (na klitoris ale už nesmím, je už moc citlivý), zatímco ona žužlá můj penis. Když pak film skončil, přesunuli jsme se do ložnice na postel a protože je jí povedlo udržet mojí erekci, rovnou si mě tam osedlala a vyskákala si další orgasmus :-) Jo, ze mě se jí taky povedlo ještě něco vyždímat :-)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    Souhlas s tou nezávislostí, oddělitelností i s tím že to lze spojit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam