Nedávno jsme se jen tak líně váleli na gauči, čuměli na film a přítelkyně se přitulila. Tak jsem jí jednou rukou obejmul a druhou položil na stehno. Když po chvíli její ruka postupně po mém stehně skončila na trenkách, tak jsem také začal jemnými hladivými pohyby šmejdit po jejích kalhotkách a dlouho jsme se jen tak lehce hladili a škrábali přes to prádlo. Vpodstatě nic romantickýho, jen takový jemný a líný dráždění. Když mi nohavicí vylovila ven bimbase i pytlík, tak jsem i jí přesunul ruku pod kalhotky a zase jsme se dál jen tak lehce hladili a škrábali, ale už na holou kůži. Desítky minut, nevím přesně. Máme už vyzkoušený a osvědčený signály a náznaky co jak a kde dráždit a kdy včas přestat, takže ona si hrála s mojí předkožkou, rejdila pod ní prstíkem, brnkala na uzdičku, ... já zas šmejdil kolem klitorisu a přes něj, kolem pysků, různě je natahoval, milostné šťávy rozmazával, a občas dovnitř prstíkem vklouznul a začvachtal. Pak pár minut před koncem filmu přišel signál "ukazovák dovnitř, ale nehýbat", pak pracují její svaly, cítím jak se svírá a povoluje, ... Pak zase pohyby na mém penisu signalizovala přechod do další fáze, kromě ulazováku zasunout i prostředník, případně prsteník a palcem kolem klitorisu - vím co mám dělat, pořád lehce ale mírně zrychlovat, ona vlastně ve stejném rytmu žmoulá můj žalud, dech se jí zrychluje, napíná svaly, škube se, mám co dělat abych v ní udržel prsty a rytmus na klitorisu ... zmítá se, napíná, hejká, ... další signál, že mám přestat pohybovat prsty, svírá mojí ruku svými stehny a zaplavuje ji "šťávou vzrušení", svaly jí pořád škubou, schoulí se mi hlavou do klína, bere můj penis do úst, prsty jemně masíruje varlata a šikovnými pohyby jazyka kolem žaludu a na uzdičce mě přivádí k vrcholu a vysává a ždímá ze mě "sirup rozkoše". Mezitím její sevření stehen povolilo a ještě pár minut v ní čvachtám prstama (na klitoris ale už nesmím, je už moc citlivý), zatímco ona žužlá můj penis. Když pak film skončil, přesunuli jsme se do ložnice na postel a protože je jí povedlo udržet mojí erekci, rovnou si mě tam osedlala a vyskákala si další orgasmus :-) Jo, ze mě se jí taky povedlo ještě něco vyždímat :-)