Nejake moje komentare z rozhovorov:
1.
nikde som si nehladal scenar, rodilo sa to pomaly
mesiace
stale viac a viac
vsetko bolo v hlavach
ale je vzrusujuce podmanit si, ked ta druhy musi pocuvat, ked ho "potrestas", nesmie odvravat a musi prijmut svoj trest :} ked ho poriadne vysukas lebo neposluchal a tak
a hlavne sa ludia asi musia dlho poznat, inac je to neprirodzena hra, musis toho cloveka dlho poznat, s nim chodit, vsetko sa rodi podla nuans teba a toho druheho
skoda tejto promiskuitnej doby, v dlhodobych vztahoch sa rodia take krasne veci
alebo pomale vyzliekanie, to je tak strasne sexy, alebo ked som Luciu prehol cez stol a zozadu som ju silno potrestal >)
2.
ale zazil som aj megaouuuu, taky sen co clovek sniva, ze v cudzom meste stretnes cudzinca a prezijes vasnivu noc, da sa to aj s clovekom ktoreho poznas roky a milujes sa s nim, ako s cudzincom v tu noc, a neviem preco, ci bol spln, je to viac ako len hra predstav (dominantnost), viac ako veci dane predohrami, ale bola to noc ktoru oplati zazit aj keby potom clovek mal hned umriet
ona spala, a ja som sa s nou zacal hrat, behal som jej po celom tele, a potom som zasiel nizsie
a najprv som sa hral na povrchu a potom siel hlbsie, a ona spala a vzrusovalo ma ako je vzrusena a zaroven spi, ale preziva to, telom i myslou
a inak dychala, a pootvorila usta a ja som pritvrdil
a uz to bol len polospanok ale este stale spala a uz bola uplne vlhka a dychala potichucky a ja som ju dorazal prstami
a zacala sa vlnit, ako ked pri milovani a potom sme sa zacali bozkavat
a potom este ked uz spala iba mierne som do nej vnikol a milovali sme sa fajne dlho, a potom som dorazal do nej zozadu a pritom sme sa bozkavali a ouuuuu, to bola naj noc mojho zivota, to bolo take dlhe milovanie