• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANMilostné hry, erotické doteky, jemné milování.
    GAF
    GAF --- ---
    Mam ted takovou zkusenost, ze uplne poprvy a dokonce jsme se znali jenom hodinu to bylo nejlepsi vubec za nevim jakou dobu nevim s kym.

    A ta osoba, co ji mam rad mi pak rekla, ze se bala, abychom se uz jenom naporad nesnazili dosahovat tu vysoko stanovenou pricku, ze to snad lepsi uz nejde.

    Ale bylo to a porad jeste i byva srovnatelne. Znova a znova. Jakmile posloucham neco jako instinkt... nevim... takovou muzu co me nabada co a jak delat a vetsinou me nabada k zvlastnimu zpusobu neznosti, tak nechybim a je to znova a znova pekne.

    Ale je to takovy... jakobych se vzdy dohral k nejakemu vrcholu moznosti. Nejde s tim manipulovat jako celym. Je to jakobych mohl udelat jenom "zase to dobre" a nebo to zhorsit. Kdyz se sex "zhorsi" protoze jsem dost neposlouchal onu muzu a byl z toho takovy nepoctivy (vuci tomu instinktu) mismas... tak to muzu priste zase nahodit. Ale zase jenom tak tak.

    Je to hrozne zvlastni pocit a rad bych v tom mel svobodu, takze i moznost to ovladat uplne. Teda ne ze by mi nestacilo uz tohle :D ale tak bavi me veci zlepsovat, kdyz to jde, zejo... Treba by tohle mohlo jit i pres tu pomyslnou hranici nebo aby naopak stacilo jenom trochu "protentokrat"...

    Nevim jestli se to da pochopit. Mozna to zni moc intelektualne, ale mluvim tady teda o realnych pusobenich a fenomenech, ktery sam zazivam / delam, takze to neni ta prazdna intelektualita. Rad si o tom promluvim s nekym, treba jeste vic pochopim i ja, nejenom dotycny.

    Chci tim hlavne rict, ze jestli budu ten instinkt pouzivat, defakto se nemuze to milovani ohrat. A taky se rok neohralo. Jen teda ...jde taky jit jeste "vys"? Wow, to by uz byla asi sexnirvana :D

    A rikam to, protoze

    a] moc dobre znam casty fenomen: zamilovanost vydrzi par tydnu a mesicu a pak se vsechno postupne sesune na urcite zabehane minimum az nudu. Nikdy jsem na nej neveril, vsichni rikali jak to jinak nejde, s usmevem realisticky ze se mam trochu probudit... znate to. Tak docela vitezoslavne mohu po roce prijit a konfrontovat prave tyhle lidi s tim, ze to jde. A ze to jde jinak a lip. I kdyz vy tady asi jste vsichni spis chapajici, podobne zkuseni a v pohode. ...sakra, paradox :D

    b] se dost pohybuju a taky uz docela orientuju po ruznych duchovnich a psychologickych tematech a nametech. A tohle, co se mi s moji holkou deje, se temer urcite tyka nektereho z nich. Namatkou ta tantra treba. Ale jako ja nejsem zadnej tantrik, jestli neco, tak jsem proste sam od sebe a inspiraci prave z tehle uvedenych kruhu dosel k nejakym zvlastnim ...moznostem a schopnostem.
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    Nejake moje komentare z rozhovorov:

    1.
    nikde som si nehladal scenar, rodilo sa to pomaly
    mesiace
    stale viac a viac
    vsetko bolo v hlavach
    ale je vzrusujuce podmanit si, ked ta druhy musi pocuvat, ked ho "potrestas", nesmie odvravat a musi prijmut svoj trest :} ked ho poriadne vysukas lebo neposluchal a tak
    a hlavne sa ludia asi musia dlho poznat, inac je to neprirodzena hra, musis toho cloveka dlho poznat, s nim chodit, vsetko sa rodi podla nuans teba a toho druheho
    skoda tejto promiskuitnej doby, v dlhodobych vztahoch sa rodia take krasne veci
    alebo pomale vyzliekanie, to je tak strasne sexy, alebo ked som Luciu prehol cez stol a zozadu som ju silno potrestal >)

    2.
    ale zazil som aj megaouuuu, taky sen co clovek sniva, ze v cudzom meste stretnes cudzinca a prezijes vasnivu noc, da sa to aj s clovekom ktoreho poznas roky a milujes sa s nim, ako s cudzincom v tu noc, a neviem preco, ci bol spln, je to viac ako len hra predstav (dominantnost), viac ako veci dane predohrami, ale bola to noc ktoru oplati zazit aj keby potom clovek mal hned umriet
    ona spala, a ja som sa s nou zacal hrat, behal som jej po celom tele, a potom som zasiel nizsie
    a najprv som sa hral na povrchu a potom siel hlbsie, a ona spala a vzrusovalo ma ako je vzrusena a zaroven spi, ale preziva to, telom i myslou
    a inak dychala, a pootvorila usta a ja som pritvrdil
    a uz to bol len polospanok ale este stale spala a uz bola uplne vlhka a dychala potichucky a ja som ju dorazal prstami
    a zacala sa vlnit, ako ked pri milovani a potom sme sa zacali bozkavat
    a potom este ked uz spala iba mierne som do nej vnikol a milovali sme sa fajne dlho, a potom som dorazal do nej zozadu a pritom sme sa bozkavali a ouuuuu, to bola naj noc mojho zivota, to bolo take dlhe milovanie
    REVAN
    REVAN --- ---
    MILUCH: Chceš říci, že pro ženy je v této pozici vyvrcholení snáze dostupné? Otázka, nevím, o tom jsem nic neslyšel.
    Já ji používám právě kvůli tomu hlubokému kontaktu (myšleno nikoli fyzicky), který je pro mne tak nějak uspokojivější než vyvrcholení. V téhle pozici jsem vlastně snad ani vyvrcholení nikdy nezažil/nezkoušel zažít.
    REVAN
    REVAN --- ---
    DARUMA: a to jsi mi připomněl, že vlastně mám oblíbenou polohu, takový ten tantrický yab-yum kdy žena sedí muži v klíně, nohy obepnuté kolem partnera. Nepoužívám ji zdaleka universálně, protože milování v ní jaksi ztrácí dynamiku. Ale právě když chci užít ten těsný kontakt tělo na tělo, face to face, tak téhle poloze dávám zdaleka přednost před misionářskou.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    A já nemám oblíbenou žádnou...:).
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Díky za odpovědi. Nedávno se mě na to někdo ptal a za boha nemohl pochopit, je nemám jednu oblíbenou polohu, která by byla oblíbená se všemi partnery, ale že mi přijde, že s každým partnerem to k sobě "pasuje" nějak jinak. A je zábavné je měnit a zkoušet a tak....
    Tak proto mě zajímalo, jak to mají ostatní...

    Nicméně klidně upřesňujte, které polohy se vám líbí... :-)
    QUIP
    QUIP --- ---
    MORGAIN: rekl bych, ze s kazdou partnerkou funguje neco jineho nejak jinak. Uz treba proto, ze to ma jinak rada ta partnerka a pro me je dost vzrusujici vnimat jeji vzruseni.
    A neni to jen o polohach a o tom, co se libi ji, ale taky jsem si vsimnul, ze i me samotnemu se s jinyma partnerkama libi jine druhy doteku atd.
    REVAN
    REVAN --- ---
    DARUMA: hele, já to mám rád i s tou trochou poetiky. Básničky už sice nepíšu, ale tohle mi nějak zůstává :-)

    ad misionářská) já mám taky rád těsný kontakt face to face, ale ten může být i v jiných polohách. Což mne přivádí na zjištění, že obecně ty s těsným kontaktem mám raději.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    REVAN: IMHO misionarska poloha je u zen oblibena, protoze zeny maji vetsinou rady primy a tesny kontakt face-to-face. Jakoze toho chlapa chteji citit a to nejenom fyzicky. Navic misionarska poloha nemusi byt vzdy nudna. Chlap ma napriklad dost prostoru pro to ruzne partnerce prehazovat a napinat nohy a tim stimulovat hloubku pronikaji a intenzitu treni.

    btw. ty tvoje poeticke ocasky jsou fakt desny :-))
    REVAN
    REVAN --- ---
    MORGAIN: nějak bych řekl, že všechny partnerky (až na jednu) měly tendenci začínat v té přihlouplé misionářské a já jsem jim tu polohu pořád měnil. Mimochodem, ta co tu tendenci neměla, mi vyhovovala pro milování nejvíc.
    Osobně nějak nejsem schopen říci, že bych měl vůbec oblíbenou polohu. Mám rád jemnou dynamiku a polohy plynule střídám z jedné do druhé. Moc dlouho v jedné nikdy nezůstávám. Mám rád milování, které dynamicky plyne, jako hudba, jako tanec.. :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Opět mě napadla zajímavá otázka: Máte/měli jste někdy oblíbenou polohu, která vám prostě vyhovovala s každým partnerem? Nebo spíš s každým jednotlivým partnerem jste měli po čase oblíbenou polohu, ale s každým jinou?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Však já nemám nic proti poslouchání jako takovému. Naopak, ale prostě ne při sexu.... :-)
    REVAN
    REVAN --- ---
    MILUCH: já se domnívám, že je to opravdu o povaze člověka. Někdo je přirozeně verbální a potom ho to asi bere, a někdo raději třeba doteky s tím, že vnímá každičkou jejich jemnou nuanci. Osobně neznám nikoho, kdo by naplno uměl obojí - možná se to i vzájemně vylučuje, vlastně je to něco jako levá a pravá hemisféra.
    Zmiňovaná slečna byla zcela zřejmě verbální typ, soudě i podle toho, že když jsem chtěl masírovat na bříšku, tak mně tam párkrát pošudlala rovnými tahy nahoru dolu a prý "no co ti tam mám masírovat?". No považte, co masírovat na bříšku?! Vždyť je to pro spoustu lidí velice příjemná erotogenní zóna.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    REVAN: Cítím to stejně. Taky na mě jeden partner moc mluvil, že nikdy žádné "podruhé" už nebylo...
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    REVAN: Mě to vzrušuje hrozně, oboje - něžnosti i sprosťárny, podle toho, na jaký sex mám chuť. Ale proč, to nevím.
    REVAN
    REVAN --- ---
    MORGAIN: Mluvení/nemluvení mi přijde jako výborná otázka na kterou bych také rád znal názory ostatních. Často jsem slyšel, že ženy obecně vzrušuje, když na ně partner při milování/sexu mluví. Někoho něžnosti, někoho sprosťárny, to asi záleží na povaze těch dvou a na situaci. Ale to mluvení obecně! Proč?
    Vždycky mi to vrtá hlavou. Opravdu to ženy vzrušuje? Obecně jsou ženy verbálnější, ale...? Já když něco prožívám, je pro mne obtížné to verbalizovat, nebo i při tom jakkoli mluvit. Nejsem verbální typ a mluvení u mne umenšuje prožitek, ruší mne. Občas něco vhodně prohodit, to jo, ale soustavněji u toho mluvit, to si neumím představit. Resp, umím, jednou jsem to zažil, slečna mluvila pořád, a rušilo mne to tak hrozně moc, že už žádné podruhé nikdy nebylo.
    Zatím jsem od žádné partnerky neslyšel stížnost nebo přání, že bych měl u toho víc mluvit. Já jsem prostě naladěný na prožívání. I komunikaci při tom používám spíše dotekovou, podobně jako v tom tanci.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MILUCH: Však jsou okamžiky vhodné ke konverzaci a okamžiky, kdy mi přijde zbytečně rušivá... to zase jako že bych s lidma vůbec nemluvila, to ne :-)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    MORGAIN: není to divné:) vždyť to je nejvíc sdílet s někým přítomnost..ale znáš to když je někdy ticho s neznámým člověkem nebo kterého ještě moc neznáš? a říkáš si: mám něco říct..? není blbé že nic neříkám..? však kdyby ten druhý chtěl tak něco řekne ne?:))
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ROUMEN: Tak to přesně úplně chápu...
    Vždycky jsem měla pocit, že povídat si jde tak nějak s každým, ale opravdu dobře se cítím ve společnosti lidí, se kterýma můžeme i společně mlčet, aniž by to ticho bylo nepříjemné. (A jsem si vědoma, že to zní divně :-).)
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MORGAIN: Ještě si vzpomínám na začátek našeho vztahu. V rámci té předehry (svádění či flirtu) jsme si tak nějak normálně povídali, říkali si různé věci, a mě vždycky trochu vyděsilo, když přítelkyně najednou ztichla. Připadalo mi to jako z ničeho nic, prostě najednou zmlkla. Zpočátku mě to vždy trochu vyděsilo, protože jsem měl pocit, že jsem řekl nebo udělal něco nevhodného, co jsem neměl a ona se asi urazila, ale opak byl pravdou, jen se dostala na vyšší úroveň vzrušení, kdy už si to nechtěla kazit nějakými řečmi a rozptylovat se povídáním či odpovídáním a chtěla si to už jen dál tiše a maximálně užívat. Když mi to ale vysvětlila, tak jsem si na to postupně zvyknul :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam