KUBOU,
TEEAK,
SUMI: ja se teda taky nepovazuju za nejakého zkuseneho chovatele, zacla jsem stím teprve nedavno a uplnou náhodou.. kamarád mi daroval 7 pakobylek rohatých at je zkrmím kudlankám.. když jsem se na ne podivala nemohla jsem jim to udelat i kdyz vypadaj jen jako vetve :) takze tu u nás zustaly, ted jsou vsechny uz dospelý a jen čekáme na vajíčka.. při hrozbě přemnožení je můžem pak kdykoli zkrmit, hladovejch kudlanek tu mame dost.. :) no ale nejak nás to chytlo a pořídili jsme si ještě ty Peruphasmy.. ani jeden druh mi zatím neprijde nijak extra naročnej na chov.. jen se nesmí zapomínat sbírat ostružiní a ptačí zob.. ale je fakt ze si občas radi zobnou i nečeho jinýho, třeba tem dabelskejm davame ptačí zob jak radil pan google ale i jim tam dáváme vetvičku ostružiní a to si daj taky moc radi.. zaloha jídla v mrazaku je dobrej napad ale ne vsechny rostliny jsou po rozmrazení ok a hned zvadnou... co se týče tech zavařovaček, tak jsem taky pro víc prostoru i kdyz, co jsem videla u kudlanek v jak malym prostoru se dokazou svléknout předpokladam že strašilky na tom budou podobně.. kazdopadne je mam taky radsi v něčem větším..