JOSEFDRUHY: tak proc mi davate odkaz na uplne jiny dokument, ve kterem to vubec neni & nedate mi odkaz na ten, ve kterem to je?
zajiste uznate, ze vasi HDV nemuzu znat. kdyby se v tech textech dalo orientovat, tak bych tu nemusel travit cas nechanim si vsechno vysvetlovat & mohl bych rovnou napsat, kde vidim chyby & kde slabiny.
ale vidite sam, ze se neshodujeme uz v uplne zakladnich premisach. vy pouzivate nejakou neproniknutelnou symboliku, ktera sice vypada jako matematicky zapis, ale ve skutecnosti je to neco uplne jineho. stejne tak pouzivate svoje vlastni pojmy, ktere maji nejasny vyznam. & take pouzivate jiz zavedene pojmy, v nejakem jinem (opet tezce srozumitelnem) vyznamu.
pokud chcete, aby se vasi hypotezou nekdo zabyval, pak ji musite ucinit srozumitelnou. musite se umet s dotycnym domluvit spolecnym jazykem. to za vas nikdo jiny udelat nemuze.
ja jsem ochoten se hypotezou zabyvat z pozice klasicke fyziky & matematiky (jine neumim). jsem taky ochoten ji podrobit odborne kritice, ci o ni diskutovat, pripadne ukazat, kde se da vylepsit.
ale pokud mi reknete, ze si mam nejdriv zapsat do hlavy 10 000 stran textu, kteremu nerozumim, tak mi tim rikate, ze o nejakou kooperaci vlastne nestojite. protoze pojmout tu hypotezu (s ohledem na to, jak je zpracovana) neni v lidskych silach. verte, opravdu neni.