• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Mazání nemí můj vkus. Mazání jste si vynutili.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: jaký je rozměr levé strany rovnice ?:
    m*a / (G*m*M/x^2 ) = 1
    neznáte, bylo by nejlepší to přiznat. To vaše věčné uhýbání a posílání odkazů na odkazy, kde ta odpověď stejně není, totiž vypadá, že to sám nevíte.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JOSEFDRUHY: Reagovat položením jiné otázky není žádná odpověď.
    Pokud odpověď na otázku:

    Jaký je rozměr levé strany následující rovnice?


    neznáte, bylo by nejlepší to přiznat. To vaše věčné uhýbání a posílání odkazů na odkazy, kde ta odpověď stejně není, totiž vypadá, že to sám nevíte.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: citace :" Přitom to, co vás uráží, je legitimní snaha ID Lubob, abyste mu odpověděl, což jste doteď neučinil a vidí to každý kromě vás.
    "
    reakce : koukám, že jste se taky zařadil do davu kreténů, kteří provokují, protože všem ostatním je jasné, že jsem odpověď LUBOBovi dodal ( tím i Vám ) ..., takže i Vám šáteček..pá, pá.
    ...
    Odpovězte si sám jaký je rozměr levé strany rovnice :
    m*a / (G*m*M/x^2 ) = 1
    Podle LUBOBa ( a mostatních pablbů, kteří mu to odkejvali, i Vy ) je levá strana bezrozměrná proto, že i pravá je bezrozměrná ...takže páá. Kdo položí stejnou či podobnou otázku, tak už neodpovídám.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: já mažu nejen oponenta, ale i sebe, ... to, že jsem své příspěvky ještě ponechal, bylo pro dnes, jen kvůli tomu, aby si je mohl dnes ještě každý přečíst. Zítra tam nebudou. (§) Byla to pouze moje zdvořilost k ostatním.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOKIS: ...který třetí...nepřesnost nemám rád. Rád mám odkaz.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JOSEFDRUHY: Fakt roztomilé, jak odkazujete na údajné urážky oponenta - a odkazy vedou na posty, které jste sám smazal :).

    Přitom to, co vás uráží, je legitimní snaha ID Lubob, abyste mu odpověděl, což jste doteď neučinil a vidí to každý kromě vás.

    Tak ještě jednou:

    Jaký je rozměr levé strany následující rovnice (pro HDV velmi podstatné)?


    A konstatování, že "se jedná o rozměrovou rovnici" touto odpovědí není. Opravdu ne.
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JOSEFDRUHY: Dalsi pekna ukazka, k jakym problemum vede neujasnena terminologie. Zrovna "dimenze" ma v matematice hodne ruznych vyznamu. I kdyz ve fyzice je normalni to chapat tradicne jako dimenzi vektoroveho prostoru, takze ten posledni (treti) prispevek mi prijde ponekud zcestny.
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: Možná jsem slepý a omlouvám se za to, ale nevidím to. Vždy, když odkážete na místo, kde jste prý odpovídal, dočtu se jen, že je to strana rozměrová :( Skutečně byste to prosím nemohl napsat znovu, nebo mě odkázat na místo, kde se to dočtu?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: citace :"z vas museji mit sousedi hroznou radost, pouzivate-li takovy zpusob komunikace i s nim"

    reakce : ...a v tom to je !!! Sousedé a přátele, jsou přátele a slušní lidé a neurážejí, jsou moudří, jemní, kultivovaní a především nenapadají a nezávidí, atd. K takovým lidem se člověk vždy chová automaticky mírně, slušně, vstřícně, atd......., což zde nikdo chápat nechce ! ( zásadně nechce ...nevím proč ? ) Tady vždy někdo p r v n í přijde s urážkou a diví se, že mu oplácím...a nenapadne ho že by se měl omluvit. Pak lze pokračovat v míru. V civilu kolem sebe takové darebáky nemám. - - Chvála bohu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: stejne furt nechapu, proc tu genialni teorii cpete nam debilum, jak rikate, a nejdete s ni na akademickou pudu.... nebo sou tam taky debilove??? :0))
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: Ale otázka přeci nebyla, jestli je levá strana rozměrová, ale jaký má rozměr. Odpovídate na něco jiného, proto se nedivte zdejšímu neuspokojení takovou odpovědí.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: citace :" Ale těžko můžete čekat, že v otevřené diskuzi budou přehlíženy zjevné nesmysly. Zvláště jde-li o nesmysly, které se dotýkají samé podstaty té vaší hypotézy..."

    reakce : svou demenci stále podtrháváte, razítkujete. Já nečekám ( od debilů ), že budou jimi ne-přehlíženy "zjevné" nesmysly, zvláště jde-li o nesmysly, které oni určili "jako nesmysly" .., ha-ha, a které... ha-ha-ha-ha, se dotýkají prýýý samotné podstaty HDV, ...Vážení, já Vám to nebudu vyvracet to, co blábolíte a co vám konejší vlastní "deklasované ego". Debilovina se nevyvrací. To spíš mám hrůzu, že se znenadání objeví někdo moudrý studovaný a myslící a podá mě takový protiargument, který by mou HDV zatřásl...; to by se mi udělalo nevolno, to bych zapnul všechny závity a dumal, myslel a dumal a myslel...zda má či nemá pravdu, kde a jak a jak z toho protiargumentu ven. Bylo by mě optavdu ouzko, kdybych najednou vnitřně začal cítit, že jeho argumenty jsou silný a otřásají HDV...že si s odstraněním námitek nevím rady... No, to by bylo horší. S Vámi, coby blbečky, je to úsměvné ..a rád si tu vybiji své emoce. Pocit ohrožení HDV ovšem nemám. To by jste museli být jinými kabrňáky ( z blbečků strach nejde ).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: dementi, debilove, dementi, superdebilove, uslintany bezdomovec....

    z vas museji mit sousedi hroznou radost, pouzivate-li takovy zpusob komunikace i s nim... budete jiste oblibeny chytry a slusny soused, ktereho je radost mit v dome nebo v ulici :0)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: Pane Švanci, pokud si myslíte, že moje odpověď připadá jako odpověď JOSEFDRUHY pouze mě samému, pak je mi líto ... to už je Vaše věc, věc dementů.
    Zde JOSEFDRUHY, citace :
    Odpověděl jsem Vám na svůj "vzoreček" ( tj. obrázek panem LUBOBem předvedený-deklamovaný ), že tato rozměrová rovnice je jinou ( novou ) zápisovou technikou, a že nelze krátit ve zlomku, má-li veličina potažmo dimenze, různý index. Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.


    Debilům je to potřeba zopakovat 5x a tučně...a...a ještě na sto procent nepochopí. U dementa se není čemu divit. To mě je sice líto, že to nechápete, ale je to vaše věc, né moje. A štítím se dál superdebuilům odpovídat. ( - - - Dotknul bych se uslintanýho bezdomovce pod mostem, ale Vás ne , ... fuj...)

    Nereagujte už.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: jasne a tu o cerveny karkulce znate?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Pane, ublížili mě lidé o nichž jsem si ze začátku myslel, že jsou to "lidé" a né bestie. Klaus mě neublížil, Klaus spíš ublížil Vám, mladé generaci. Já už si ten zbytek života doklepu i za malý důchod, ale Vy...? makejte a makejte a on Vám to pak před stářím někdo "hekne" ty našetřené peníze i našetřené iluze...; já také věřil ve spravedlivý kapitalismus. Nevím v jaký -izmus věříte vy, ale jednou přijde i "váš den" v němž zapláčete nad zjištěním, že ten -izmus co jste obhajovali není to pravé ořechové. (( dokonce se může stát, že v tom starém západním světě si svou morálku trošku poopraví a kapitalizmus nabere nocvý slušný dech, ktežto zde NE !!!, zde Vás to svinstvo převálcuje a Západ na vás vystrčí "globální pr*el" )).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: kdepak. ja nemam s vasi HDV, ktere rozumite jen vy, vubec zadny problem. me jen fascinuje to jaky jste neurotik. opravdu, fascinuje. jiste bych se za tech 20 let s tou stejnou fascinaci podelil s ostatnimi.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JOSEFDRUHY: Problém je zjevně v tom, že ta vaše "odpověď" připadá jako odpověď pouze a jedině vám. To je fakt, který by vás měl přimět k zamyšlení, zvláště je-li zcela zjevné - a to myslím je i vám - že vaši oponenti mají podstatně hlubší znalosti matematiky než vy.

    Můžete to ignorovat, můžete to zamlouvat, nadávat ostatním diskutujícím a klidně dál věřit tomu, že HDV čeká na své "objevení", pokud se tak budete cítit lépe. Ale těžko můžete čekat, že v otevřené diskuzi budou přehlíženy zjevné nesmysly. Zvláště jde-li o nesmysly, které se dotýkají samé podstaty té vaší hypotézy...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Můžu se Vás zeptat na jednu otázku do velmi nepravděpodobné situace ? Jak se zachováte v situaci, kdyby se HDV za 10 let , za 20 let, ukáže jako správná cesta a začal by jí svět studovat ?..; dokonce kdyby se HDV náhle začala propracovávat do schopné teorie a mnoho fyziků by bylo nadšeno. Taková představa jde mimo Vás, že...ale byla to teorietická otázka : "kdyby"..
    - - flusnul by jste si do nich ? a řekl jim :"pánové, víte, jste stejní blázni jako byl tenkrát ten JOSEFDRUHY ...!, já říkal už v r. 2013 že je to nesmysl, a tady máte důkazy, v tom jeho archívu, že už tehdy jsem tvrdil jak HDV je nesmyslem a autor šílenec, do kterýho jsem si tucetkrát kopnul a z humánního principu právem, protože tvořil 30 let dobrovolně, sám a bez pomoci a v atmosféře flusanců..."..., řekl by jste to ? za 20 let nahlas ?

    Na 1000% vím, že NIKDY !
    (( pro jistotu ten archív,,,,,pane, pro Vás ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam