• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout

    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    JOSEFDRUHY:
    JOSEFDRUHY:

    LUBOB napsal :
    rozmer leve strany rovnice m*a / (G*m*M/x^2 ) = 1 je roven 1, protoze je to podil sil. nikoliv proto, ze prava strana ma taktez rozmer 1. rovnost rozmeru je dusledkem toho, ze ta rovnost plati.


    Zde LUBOB: průkazně LUBOB napslal
    eva strana rovnice 1kg/1kg = 1 nema zadny rozmer. & to z toho prosteho duvodu, ze kg se v ni pokrati. to je cele.
    MAZA: Pane, očividně nechápete, že přesně to co říkáte já hájím a obhajuji, a Vy mi to tu vytýkáte ? není to od Vás podivné ?? Já očivitně stále říkám, že je-li na jední straně jednička - je bezrozměrná ale na druhé straně téže rovnice je-li , např. m*a / (G*m*M/x^2 )....že tato levá strana je rozměrová.
    To přeci tvrdí ten LUBOb se svými soukmenovci, že v rovnici 1kg/1 kg = 1 můžeme kilogramy krátit a tíííííím z celé rovnice vyrobit rovnici bezrozměrovou...já na to namítám, že sice můžeme, ale dokud to nekrátíme, je to rovnice rozměrová, i levá strana je rozměrová. Jenže já se prám "proč" bychom měli v rovnici
    m*a / (G*m*M/x^2 ) = 1
    vykrátit všechny rozměry abychom z ní dostali a dotávali rovnici bezrozměrouvou ? co to má za smysl ?

    ...co to má za smysl rovnici rozměrovou : jedna*kráva = jedna*kráva dělat bezrozměrovou tím, že pravou str. převedu na levou a vyklrátím ? Proč ? proř to nevykrátíte rovnou když má tvar jedna*kráva = jedna*kráva...
    pak ovšem celou fyziku od A do Z ve všech rovnicích které existují vykratte rozměry a basta...a hotovo a poprdeli....kčemuže by nám tam měli veličiny, potažmo rozměry zavazet, že ?
    KEJML
    KEJML --- ---
    JOSEFDRUHY: Ale otázka přeci nebyla, jestli je levá strana rozměrová, ale jaký má rozměr. Odpovídate na něco jiného, proto se nedivte zdejšímu neuspokojení takovou odpovědí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: dementi, debilove, dementi, superdebilove, uslintany bezdomovec....

    z vas museji mit sousedi hroznou radost, pouzivate-li takovy zpusob komunikace i s nim... budete jiste oblibeny chytry a slusny soused, ktereho je radost mit v dome nebo v ulici :0)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SVANC: Pane Švanci, pokud si myslíte, že moje odpověď připadá jako odpověď JOSEFDRUHY pouze mě samému, pak je mi líto ... to už je Vaše věc, věc dementů.
    Zde JOSEFDRUHY, citace :
    Odpověděl jsem Vám na svůj "vzoreček" ( tj. obrázek panem LUBOBem předvedený-deklamovaný ), že tato rozměrová rovnice je jinou ( novou ) zápisovou technikou, a že nelze krátit ve zlomku, má-li veličina potažmo dimenze, různý index. Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.

    Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou.


    Debilům je to potřeba zopakovat 5x a tučně...a...a ještě na sto procent nepochopí. U dementa se není čemu divit. To mě je sice líto, že to nechápete, ale je to vaše věc, né moje. A štítím se dál superdebuilům odpovídat. ( - - - Dotknul bych se uslintanýho bezdomovce pod mostem, ale Vás ne , ... fuj...)

    Nereagujte už.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: jasne a tu o cerveny karkulce znate?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Pane, ublížili mě lidé o nichž jsem si ze začátku myslel, že jsou to "lidé" a né bestie. Klaus mě neublížil, Klaus spíš ublížil Vám, mladé generaci. Já už si ten zbytek života doklepu i za malý důchod, ale Vy...? makejte a makejte a on Vám to pak před stářím někdo "hekne" ty našetřené peníze i našetřené iluze...; já také věřil ve spravedlivý kapitalismus. Nevím v jaký -izmus věříte vy, ale jednou přijde i "váš den" v němž zapláčete nad zjištěním, že ten -izmus co jste obhajovali není to pravé ořechové. (( dokonce se může stát, že v tom starém západním světě si svou morálku trošku poopraví a kapitalizmus nabere nocvý slušný dech, ktežto zde NE !!!, zde Vás to svinstvo převálcuje a Západ na vás vystrčí "globální pr*el" )).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: kdepak. ja nemam s vasi HDV, ktere rozumite jen vy, vubec zadny problem. me jen fascinuje to jaky jste neurotik. opravdu, fascinuje. jiste bych se za tech 20 let s tou stejnou fascinaci podelil s ostatnimi.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JOSEFDRUHY: Problém je zjevně v tom, že ta vaše "odpověď" připadá jako odpověď pouze a jedině vám. To je fakt, který by vás měl přimět k zamyšlení, zvláště je-li zcela zjevné - a to myslím je i vám - že vaši oponenti mají podstatně hlubší znalosti matematiky než vy.

    Můžete to ignorovat, můžete to zamlouvat, nadávat ostatním diskutujícím a klidně dál věřit tomu, že HDV čeká na své "objevení", pokud se tak budete cítit lépe. Ale těžko můžete čekat, že v otevřené diskuzi budou přehlíženy zjevné nesmysly. Zvláště jde-li o nesmysly, které se dotýkají samé podstaty té vaší hypotézy...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: Můžu se Vás zeptat na jednu otázku do velmi nepravděpodobné situace ? Jak se zachováte v situaci, kdyby se HDV za 10 let , za 20 let, ukáže jako správná cesta a začal by jí svět studovat ?..; dokonce kdyby se HDV náhle začala propracovávat do schopné teorie a mnoho fyziků by bylo nadšeno. Taková představa jde mimo Vás, že...ale byla to teorietická otázka : "kdyby"..
    - - flusnul by jste si do nich ? a řekl jim :"pánové, víte, jste stejní blázni jako byl tenkrát ten JOSEFDRUHY ...!, já říkal už v r. 2013 že je to nesmysl, a tady máte důkazy, v tom jeho archívu, že už tehdy jsem tvrdil jak HDV je nesmyslem a autor šílenec, do kterýho jsem si tucetkrát kopnul a z humánního principu právem, protože tvořil 30 let dobrovolně, sám a bez pomoci a v atmosféře flusanců..."..., řekl by jste to ? za 20 let nahlas ?

    Na 1000% vím, že NIKDY !
    (( pro jistotu ten archív,,,,,pane, pro Vás ))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: tak nevim, ale co se tyce vulgarnich slov a urazek, jste rozhodne v cele peletonu :0))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: debil, kreten, curak... tohle vypada na nejakej problem s potlacovanymi sexualnimi problemy. zeby nevyjasnena sexualni orientace? to taky umi zadelat v palici na poradnej problem...
    vam clovece museli celej zivot strasne ublizovat, opravdu strasne... uz vime, za hodne vam ublizil klaus a pak zjisteni, ze jste si cely duchod za bolsevika nevydelaval na svuj duchod, ale nybrz na neci jiny.... a dal???
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    A opět je zde klub rétoriky a hádání se, a flusání a ... a HDV nikde. Pánové, máte-li absťák, na NYXu je tolik klubů, kde si můžete vstoupit a jebnout si ... ;no já vím, že se tam bojíte "projevit", protože by jste dostali okamžitě zpětnýho facana...; grázl si vždy troufne tam, kde mu hrozí jen malé nebezpečí.... že ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: taky tusim. do onoho povestneho archivu :D
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: chápu že kreténa vždy zajímá všechno jiné než nová hypotéza HDV, to tak bylo po celé dějiny 2000 let, že tu byli lidé
    a) co se zajímali o nápady, o názory, o novinky, o vynálezy, o podnětné myšlenky a nezajímal je "stav autrora" a ...
    b) lidé, kteří se nezajímali o nádhernou tvorvu člověka, o pozitivní myšlení, o dobré názory, o příspěvky do vědy, pro společnost, pro člověka, o kreace ducha, tj. o výsledky, ale zuřivě se zajímali o autora a o to jak a čím by šťoutali a štourali a štourali, kde by ho potopili a urazili, a zdiskreditovali , ... protě to jsou "svině-číhači" kde si kousnout a flusnout. Znám jich hodně. Bohužel jich je víc než těch slušných.
    Vím kam Vás zařadit.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Konečně je tu i tečka-potvrzení, že i ty si debil, když i ty opakuješ požadavek na odpověď id LUBOBa, kde před malou chvílí jsem mu , LUBOBOvi jasně !!!!!!!!!!!!!!! jasně ukázal kde ta odpověď je a to "kde stále přehlíží tu odpověď",...takže i ty !! i ty seš debil, protože bez ověření,věříš LUBOBOvi, že jí nedostal, a on jí dostal, o čemž ses nepřesvědčil - to dělají debilové ! přesně !!!!!!!!! anebo grázlové. To si vyber.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    to by me zajimalo copak se s tim vypecenym archivem asi tak stane :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Kvůli gram. chybám mažu starý a dodávám příspěvek opravený :

    co jste zjistil o mém díle HDV je Vaše věc, ale deklamovat "co jsem zjistil já o svém díle" aniž bych něco řek ( spíš to, že své hypotéze věřím..) je opět důkaz debility. Je to podobné jakoby soudce o Davidu Rathovi řekl : "pane Rathe, my uznáváme, že jste se přiznal, že jste kradl, a divíme se, že jste kradl tak blbě - v krabici od bot - a že nedokážete D.Rathe pochopit, že když chcete krást, že se musíte naučit "středoškolskou" disciplínu pana Klause, že každá darebárna musí být řádně promyšlena a řádně vyhotoveny orazítkované dokumenty, jinak, pane Rathe, kradete hůř než my a nám nezbývá než konstatovat, že frustrovanej jste bohužel zbytečně, a že jste si tím zbytečně promrhal život, i když víme, že když Vás pustíme na svobodu z vazby, že zamáváte šátečkem a dožijete ve spokojenosti na Sheysellách a, my zloději, bohužel, zde kde se budou brzy platit progresivní daně.
    Pane Rathe, tomu se říká promrhaný život, nakrást si a pak ho dožívat kdesi v ráji...možná kdyby jste se soustředil na sestrojení perpenta mobile namísto krabice od vína, že by jste vynikl v té bídě české kotliny, takhle se budete trápit na Bahamách "co s nakradenými milony"...když už jsme u těch dementů a debilů....

    ..další básnické asociace nechám na invenci čtenáře...bai-bai... ,tvé kecy, které nejsou debatou nad HDV, si archívujte, jsou určeny k demolici.

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: je mi to jasny, vsichni sme debilove, idioti a curaci a pritom dockat se odpovedi na otazku id LUBOB je marny... tedy krome opet toho, ze jsme debilove, curaci a idioti.
    taky sme bidaci co se trapime s nakradenymi miliony na bahamach...
    jasne sefe, my vsichni sme gogo a jen vy ste normalni....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: ja chapu, zjistit, ze celozivotni dilo je blbe, protoze nedokazu pochopit stredoskolskou gymnasialni matematiku, tak jsem taky frustrovanej..
    taky se tomu da rici, ze tak trosku promrhany zivot.. mozna kdybyste se soutredil na sestrojeni perpetua mobile, mohlo z toho neco vzniknout... kdyz uz tedy jsme u tech dementu a debilu...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    VYHULENY_UFO: Bohužel.. řadíte se ( tímto výrokem ) k těm dementům zdejším ( ač to zpočátku tak nevypadalo že jím jste ) ...proč ?, protože právě nedávno, čerstvě nedávno, jsem řekl, že HDV není dokonalá, dokončená a že je to zatím jen nápad-hypotéza a....a Vy blb-pablbovič mi řeknete suverenně "ironii opaku", že ...že "když je HDV tak dokonalá...bla-bal", atd. Pane, zařazuji si Vás nyní do škatulky poťapa ( ve škatulce hulváte už jste dlouho ) ...což jsem si ještě nedávno nemyslel...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Pane demente ... řekl jsem, aby jste už neodpovídal ( dement neví co to je ..), ale když už se stalo, tak já ještě jednou konkrétně vypíši z toho stále nabádaného odkazu ( který nečete anebo jste DEMENTNI ) "co" jsem Vám tam odpověděl : "Odpověděl jsem Vám na svůj "vzoreček" ( obrázek ), že tato rozměrová rovnice je jinou ( novou ) zápisovou technikou, a že nelze krátit ve zlomku má-li veličina, potažmo dimenze, různý index. Levá strana je rozměrová, pravá je bezrozměrná, jednička. Rovnice jako celek je tedy rovnicí rozměrovou. "
    Vím, že dementní mozek to ( tu větu ) analyzovat neumí...takže je mi líto a spokojte se se svým halucinózním vjemem, který Vám říká, že to není odpověď. Pro mě je, pro Vás není ... a Labe teče dál.

    Já už opravdu odpovídat nemíním ( dementům už vůbec ne ).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOSEFDRUHY: ja nevim, kdyz je ta teorie tak dokonala, proc ji nedate akademikum, aby vam pochvalili jeji kvality a dokonalost, popripadne aby ujasnili rozmery rovnic. vzdyt preci musi uvidet, ze je to prace na nobelovu cenu.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUKEH:

    Zdroj : http://www.osel.cz/index.php?obsah=6&clanek=2858
    citace začátku tohoto článku od pana Vl.Wagnera z r. 2007, a červená moje vsuvka :

    Ještě jednou ke strunové teorii a ceně pro Martina Schnabla
    „Obrázek, který jsme nastínili, není zdaleka jistý. Stále ještě neznáme přesnou formulaci teorie strun Blbečku Lukáši, ty tvrdíš tedy že za 6 let od data tohoto článku od renomovaného fyzika Vl.Wagnera už páni strunoví odborníci dokonce nejenže teroii strun prokázali jako platnou, ale dokonce jí už zavedli do praxe ??? to si tvrdil, blbečku včera !!! – na rozdíl od obecné relativity, kde máme precizní rovnice založené na dobře známých základních principech, jsou přesné rovnice teorie strun stále nejasné a důležité fyzikální koncepty nejspíš ještě čekají na objevení.“

    ...
    A Likáši H. už neodpovídej, protože se lháři se já nebavím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam