LUBOB: A už je tu zase to "hádání se".
citace :" vice nez desetkrat jsem polozil jednoduchou otazku na rozmer strany rovnice.
reakce : A proč ????? ...protože jste paličák a provokatír a já Vás žádal aby jste odešel, že nebudu odpovídat "to co chcete" ale to co chci já. A já na to otázku odpověděl !! Pokud jste chtěl jinou odpověď, tu "vnucovanou", tak jí nedostanete, na to mám právo. Jenže to jste nerespektoval, a provokoval a proto dostal ty "slovíčka". Chápete ? Ne ! nemůžete, Váš mozek je takový že chápet "nemůže".
citace :"..dokonce jsem vysvetlil, proc to povazuju za dulezite.
reakce : A já vysvětlil, že
mou odpovědí je otázka na Vás, na kterou jste také dodnes neodpověděl :
je tahle rovnice h=-1/2gt^2+vt ...rozměrová ?, pokud ano, pak proč je tahle 1 = ( -1/2gt^2+vt) / h
bezrozměrová ? - - to mi tu chcete všichni vnutit, že je bezrozměrová, neb se rozměry vykrátí. A u té první se nevykrátí ?
chcete mě donutit abych prohlásil že rovnice : m*a = G*M*m/x^2 ....je rozměrová, ale rovnice :
1 = G*M*m/m*a ... je bezrozměrová protože tu lze rozměry zkrátit
chcete mě donutit abych prohlásil, že rovnice 7kg = 7 kg je rozměrová, ale že
7 kg/7kg = 1 je bezrozměrová protože je pravá strana bezrozměrová a že na levé lze rozměry krátit.
Prostě já nebudu pískat jak mě nařídíte. Já Vám odpověděl svůj názor, a pokud s tím spokojen nejste, tak máte smůlu, je to vaše věc...ale rozhodně si nemyslete, že kvůli takovému nedorozumění jste položili HDV na lopatky. Už to tu někteří blbci řekli. ( že to je
stěžejní věc HDV ... no to byl pitomec ! )
citace :" ..nikdy jsem ve svem prispevku nepouzil hrubeho slova, vetsinou to byla prosta otazka na pul radku. me nemuzete vinit, ze je to debata sem & tam,
reakce : můžu Vás vinit, Vy jste to byl kterej debilně trval 29x na stále stejném požadavku abych Vám zodpověděl levou stranu mé rovnice. Já odpověděl a vy to jako debil stále opakoval..., takže kdo jiný za to může ? že tu byla debata "já se-Vy tam" ???
citace :"ja jsem ji nikam jinam netahal. mne slo ciste jen o odpoved na otazku.
reakce : a mě šlo jen o to že jsem už odpověděl a nezajímá mě zda jste či nejste s odpovědí spokojen. Já s Vaší odpovědí také nebyl spokojen...
citace :" se mnou se na to ptali i jini.
reakce : takže přesila pito*ců ...jak jinak slušněji to mám nazvat že tu byla debata "50 tam a 50 sem" a vy opět tvrdíte že ne, anebo, že jste to nezavinil...lžete !!! zavinil.
citace :"...co melou stále a záměrně něco o rozměrové rovnici právě s cílem, aby se tu nemluvilo o HDV. Důkazy jsou v archívu. Nejzarputilejší byl LUBOB.
ale vzdyt to neni pravda. nekolikrat jsem napsal, ze o zadne rozmerove nemluvim, ani mluvit nechci. vysvetlil jsem nekolikrat, ze pojem 'rozmerova rovnice' neznam, ze s nim nijak neoperuji. ptal jsem se na rozmer strany rovnice, ktera je podle me stezejni pro HDV. dal jsem dokonce mustr odpovedi, do ktere stacilo doplnit ten rozmer.
mohl jste odpovedet hned, na jeden radek, & tech 300+ prispevku by tu nikdy nepadlo, stejne tak by tu nebyly kvanta vulgarit & urazek, ktere padaly vyhradne z vas.
verte mi to nebo ne, o takovou 'diskusi' fakt nikdo nestoji. ja jsem pro diskusi o HDV, ale -- jak uz jsem napsal nescetnekrat -- protoze je to sepsane neprehledne & spouste veci neni rozumet, je potreba se ptat, je potreba dovysvetlovat.
& to prave z toho duvodu, aby nedochazelo k predcasnym zaverum, k nedorozumenim."
reakce : už mě to utahává stále jen kecy-kecy a kecy...namísto věcné debaty nad HDV..
Pokud opět začnete rétoriku, budu okamžitě mazat, bez přečtení.