MAZA: Zadal jsem do google Váš supervědecký výrok, že
dilatace času je jev nevratný. Víte co vyšlo ? Jděte se podívat sám. Velký kukový NIC ! a to jsem si prohlédl první padestátku odkazů. O tom, že dilatace času, tedy o tom, že prodloužení intervalu časového je jev nevratný tam není nic ! ! ! Takže kdyby
teoreticky raketa "hopsala", každou chvíli měla jiné zrychlení a jiné zpomalení a jinou konstantní rychlost, no prostě dělala si po trase letu brikule-ejchuchu, tak vždy jí ( podle Vás ) "naroste dilatace" a vždy se budou sčítat ty přírůstky, pri kařdém pohybu i zpoamleném bude dilatace přirůstat a budou se ony dilatace prýýý sčítat . To jste tu chctěl říci ?, to tu tvrdíte ! a dokonce, že to tvrdí všichni vědci mi tu vnucujete !!!, důkazy jsou o pár příspěvků níže, a dokonce to tak LUBOB i řekl. Já o tom (
dilatace času je jev nevratný ) nenašel nic, co Vy ?...no vy si dáte 7 panáků a najdete, Vy určitě najdete, jak jinak, když tvrdíte, že už dáááávno stovky vědců odsoudilo mou vizi pootáčení soustav ( pootáčení soustavy testovacího tělesa pozorované v základní pozorovatelně se zvětšuje při zrychlování a pootáčení se zmenšuje při brždění ) ; toto mé "tvrzení" přeci když tisíce vědců odsoudí - jak jste mě postnul ty anglické tituly - tak když to tisíce vědců odsoudilo, tak aspoň jednou bych měl najít na netu jeden malililinký odkaz na vaše tvrzení, že ???, že
dilatace času je jev nevratný ...aháááá, vaše námitka zní : vono takové vědecké informace lítají světem vědy děsmě moc hodně, kam se čovek koukne,
ovšem jen v angličtině, do Česka v češtině to jetě nedorazilo...coóó ? ha-ha..., jste blbeček, studovanej...a korunovanej.