LUBOB: A opět podvádíte a opět zuřivá snaha o nekorektnost.
Prý na řádku 1. já dělám chybu, že špatně umocňuji. To by byla pravda, kdybych červenou tužkou velejasně nenapsal, že C1 položím-pokládeám nule, C1 = 0 ( měl jsem to už napsat o řádek výš , ano, ale i tak jsem nic nepokazil když jsem tu volbu C1 = 0 napsal o řádek níž ) Takže nejdříve C1 = 0 a pak...pak....pak....pak umocňuji. Kdyby jste chtěl mít opravdu poctivou pravdu, musel by jste nejdříve....nejdříve...nejdříve dokázat že nesmím !!!!! položit C1 nule. Pak by to byl korektní P O S T U P. To co Vám plodí mozek je naprosto čisté zrůdné myšlení , tj. úsilí, snaha o nekorektnost.
Jenže Vy podvádíte jen se Vám za patama práší. Tvrdíte, že v (4) vykrátíte „m“, dostanete
a.dt = a.dt (4a) a nyní tu pitomost prýýý zintegrujete a …a dostanete (5) čili čáááry-máááry fuk je z toho v/(odmocnina) = a.t + C1. LUBOBe, Vy jste rozený podvodník.
...a z toho titulu je prýýý i můj řádek 2.chybně. Lubobe, jste podvodník.
O řádku 3. tvrdíte, že je špatně proto a jen proto, že jsem dosadil ( do nediferenciální obyčejné rovnice ) za a = x/t^2. Ovšem pouze tvrdíte, bez důkazů toho že to špatně je. Jako dycky....bez důkazů.
Na řádku 4. mě vytýkáte nesmysl, že jsem za "c" dosadil x/t. ... Nemám slov. Céééééé je rychlost a proto rychlost je "x"-délka lomeno "t"-čas. Nemám slov.....musel bych jinak říci "slovíííčko". Takže nemám slov.
A 5. řádek prýýý je také špatně protože za c-rychlost jsem dosadil "délka lomeno čas"...., nemám slov....
Prostě Vy vládnete """"""" důkazy"""""" to je vohromnýýý.
A tím jste dokázal že "co řádek to chyba" a tgím máte vystaráno že to máte dobře, že c^4 = 2 c^4 je podle Vás dobře.... (( mohl jsem napsat klidně v^4 = 2 c^4 , to už je fuk...čísla jsem nedosazoval žádná.... ta dvojka vyšla ))) (( já vím, že jsem tu matematiku zjednodušil, ale mohu být napříště pečlivější a dokázat že se málíte a mýlíte. )))