• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    - No, Lubobe, kdyby mě někdo ukázal námitku, tj. vaši rovnici (15)
    kde je vlastnim casem na pohybujicim se telese „τ“ a casem v inercialni soustave „t“, a o kousek níž rovnici (24) , potažmo námitku-ukázku, o řádek níž, že v rovnici (24) je pod odmocninou +…, tak to by mě osobně klidným nenechalo a hledal bych zda jsem udělal či neudělal chybu. Ovšem Vy ??? ha-ha, Vy, ha-ha-ha, neomylný nadutec, který se ke kritice chová nééé prověřováním, ale neuvěřitelnou pýchou a posměchem těch druhých, viz slova zde LUBOB a jinde taky… jste úúúúžasný „nadBůh“.

    Pro diváky jde o dokument : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_104.doc

    citace druhá :"no & kdyz neumite matiku, tak zakonite musi byt taky nekdo, kdo ji umi. "
    Reakce : úúúžasná pácha... Vy máte ale štěstí, že "zákonitě" jste potkal mě, aby Vy pak podle této filozofie, mohl být tím - zákonitě - kdo matematiku umí. Úúúúžasné jakou máte kliku..| rovnice (15) je podle Vás stejná jako (24) |, ha-ha v jedné je pod odmocninou mínus v druhé plus ...no to je báječné že jste práááávě Vy potkal mě jinak by jste nebyl tím nadvědcem supermatematikem.

    Jinak zásadní poznámka : pokud nenajdete do 24 hodin někde kdekoliv, že jsem o sobě já řekl, že jsem vědec, anebo že jsem se do této role a postoje pasoval neoddiskutovatelně a transparentním výrokem, dostanete natrvalo "ban". ( Už nyní vím, že nenejdete, a ...a proto jste grázl !!!!...; ostatě grázl se nemůže přebarvit do hodiny...ani do hodiny si vyměnit geny. )
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: na tohle vam neskocim. chcete odvest pozornost od te sve blbosti jinam. (jen nevim proc k dalsi blbosti:-))

    kde se tam vzalo to nekonecno?
    nechcete, doufam, tvrdit, ze muj matematicky vzorecek je spatne z toho duvodu, ze nevyhovuje vasemu matematickemu nesmyslu, ee, pardon, nematematicke pomucce :-))
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: já vím.., Vy ze své povahy namyšlenosti a nadutosti by jste už dáááávno !!! odešel "do lepších" kruhů....tedy né fyzikálních ale "sobě rovných *****",..
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: Vy jste LUBOBe tohle JOSEFDRUHY: opravdu viděl a ? a četl ? ...já silně pochybuji. !!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: co takhle se lépe ( a hlavně mozkem, nikoliv prd*lí ) se podívat sem : JOSEFDRUHY, případně na celý smysl návrhu konvencí.

    Dám testovací otázku : víte co je v mé "konvenci" tvv ??? ..., a co xHV ??? Víte ho****.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    O to tu jde už 4 měsíce, o tento spor. Já pro rozřešení sporu udělal dost snahy, dost práce, já se snažil hledat pravdu, já se snažil zdůvodňovat „proč“ to ve své verzi tak předkládám, já se snažil zjistit kde je zakopaný pes, já vyhledal na internetu autory LT

    no vidite. uplne zbytecne. kdybyste jen pozore cetl, co pisu ja, tak jste to mel vyresene hned.
    mate to znova, pekne cele, krok za krokem, tady
    [ LUBOB @ Dvouveličinový vesmír, co mu vytknout ]

    neni zac :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :" jo? & odkud se vam tam, vy matematiku, vzalo to nekonecno?"

    REAKCE : jóó bodejť by jste to věděl/nevěděl , odkud jsem to vzal, Vy, supermatematiku, když jste nečetl "mé zahajovací konvence", nečetl, ale které jste pouze pohrdavě okem přelééétl, ale...ale néé mozkem !!!, pouze přehlédl smradlavým charakterem nadutce jste je přehlédl ...ale nezamyslel jste se nad nimi....
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    v němž jsem našel závady

    to myslite ten skvost, kde jste naflakal 6 chyb do peti radku?
    jo, to bylo dobry, tak dobre jsem se jeste nezasmal.

    nevim, proc se tim tak trapite. proste neumite matiku. to je toho. takovych lidi jsou miliony (Pravda, nikdo z nich si nehraje na vedce, & delaji radsi to, co umeji).
    no & kdyz neumite matiku, tak zakonite musi byt taky nekdo, kdo ji umi. v tomhle pripade jsem to ja. & vy se z toho muzte po ... :-)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: Tedy, že Vaše verze t'(na rakete)=t(doma) * √(1-v^2/c^2) trpí ukázkou, že : při véé se blíží céé bude „nekonečno = 1 x 0“


    trpi ukazkou, jo? & odkud se vam tam, vy matematiku, vzalo to nekonecno?
    nechte me hadat. vy jste si ho tam proste jen tak napsal, & pak to cele prohlasil za chybu.

    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB:
    Verze LUBOBa :
    t'(na rakete)=t(doma) * √(1-v^2/c^2)
    LUBOB:

    Verze JN, moje :
    t'(na rakete)=t(doma) /√(1-v^2/c^2)
    -.-.-.-

    O to tu jde už 4 měsíce, o tento spor. Já pro rozřešení sporu udělal dost snahy, dost práce, já se snažil hledat pravdu, já se snažil zdůvodňovat „proč“ to ve své verzi tak předkládám, já se snažil zjistit kde je zakopaný pes, já vyhledal na internetu autory LT, viz web-dokument http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/i/i_232.doc
    Ale Vy ?, LUBOBe, (?!?!?) Vy nabubřelý supermatematický „nadBůh“, Vám stačil jeden „povánoční“ pamfletík http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_104.doc …( v němž jsem našel závady, ke kterém jste se zachoval s nadutostí a opovržení-hodnotí a už neprověřoval námitky a neopravil své chyby ), Vy jste nehledal nic o LT, a nic k podpoře své verze, Vy jste svou Pravdu „pouze“ navěky „prohlásil“.

    Takže tu je spor nejen o tu fyzikální pravdu „o LT“, ale i spor o chování a postoj – Váš a můj.

    Dokonce jste přezíravým výsměšným-posměšným způsobem ha-ha přelítl očima mou poznámku
    O použití „pomůcky“ „nula x nekonečno = 1“
    Tedy, že Vaše verze t'(na rakete)=t(doma) * √(1-v^2/c^2) trpí ukázkou, že : při véé se blíží céé bude „nekonečno = 1 x 0“
    Při použité stejné pomůcky v mém případě, mé verzi : t'(na rakete)=t(doma) /√(1-v^2/c^2)
    kdy véé se blíží céé bude „nekonečno = 1 / 0“ ,což pasuje na pravý matematický aparát s limitami.

    LUBOBe, flusněte si ještě….a zhluboka … ( namísto korektního pátrání po pravdě )... rád dávám do archívu „své“ grázly ...
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: to musi byt peklo. ja na vasem miste bych z nyxu odesel & uz bych se tu neukazal. aby vedeli, hyeny jedny, ze pro me nejsou dost dobri.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOSEFDRUHY: no a prave proto nejste o nic lepsi nez oni
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    _BENNY: BENNE, říkáte "chovanim nejste o nic lepsi nez ti, kterym oponujete.", nemíte pravdu BENNE, pokud vymažeš z mých projevů "slovíííčka", kterými nenadávám, pouze se jimi bráním proti nekorektnostem a jízlivému urážení, a kterými nenadávám opravdově, ale označuji charaklter jiných ( který bude stejný ikdybych ta slovíčka nepoužíval ) tedy "co, čím je" oponent, pak jsem rozhodně slušnějí než oni svým chováním jsem. Zadruhé :myslím nevíte co je to kauzalita : moje chování "slovíčkářské" by nebylo-neexistovalo, kdyby nebylo jejich smradlavé povahy "ubližovat" jako první, já jen oplácím, někdy více, někdy méně...

    ..oni budou hajzlama s nutkáním ubližovat a ponižovat ikdyž já nebudu oplácet !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ikdyž nikdy neřeknu jedno jediné "slovíííčko"

    a v tom to je, v tom je ten rozdíl mezi mnou a mými vynucenými "slovíčky" a jejich charakterem. !
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ne. pouzil jste pomucku "nula krat nekonecno je jedna" na muj vzorecek pro dilataci casu, & dostal jste nesmysl, ze "nekonečno = 1 . 0" (ani jednoduchou rovnici o par clenech neupravite spravne).

    ja osobne se drzim matematiky opravdove, rigorozni & platne. veci typu a+1=a me nedostanou nikam.
    nemam potrebu se obelhavat. kdyz necemu nerozumim, tak to necham tak jak to je & nezjednodusuju si to ad absurdum, abych to pobral. to taky nikam nevede.
    zkratka chovam se jako vedec & ne jako sarlatan :-)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: ano, presne tuhle krasnou vec jste vymyslel.
    ze 1=0
    ale zaroven ze nula krat nekonecno je jedna
    ze kdyz prehazujete brambor z ruky do ruky nekonecnou frekvenci, tak brambor prekroci rychlost svetla, & to je princip vesmiru.

    spoustu dalsich krasnych veci.

    rikejme to klidne princip horkeho bramboru. horky brambor je to co mate misto hlavy, & diky tomu z ni leze to, co z ni leze.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :"to jak je ta vase 'pomucka' dobra jste sam ukazal. pouzil jste ten nesmysl & jako vysledek jste dostal zase nesmysl."

    REAKCE : použil jsem nesmysl(nou) pomůcku 10^5500 + 1 = 10^5500... , a dostal jsem z ní "princip střídání symetrií s asymetriemi" pro filozofii jak Vesmír funguje.

    A co Vy ? LUBOBe ?

    ..jaký matematický "smysl-smyslný" jste použil Vy , ha-ha, pro dobro mezi lidmi a pro vědu ?... jaký ?????????? .... posmívající se grázle !!!!!!!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Ukázky :
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_059.doc
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/t/t_080.doc
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/t/t_003.doc
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/t/t_080.doc ;
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/t/t_023.doc
    http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/uvod/uvod_031.doc


    LUBOBe, já za 32 let vymyslel krásnou HDV a nebál jsem se použil i pomůcku "nula x nekonečno = 1" ( jen a jen proto jsem jí použil, že tu matematiku moc neovládám, a přesto mě pomohla, uměl jsem si poradit ) ; ..... a co si vymyslel ty ?? pro svět a vědu ??

    Přeji ti, aby ses dožil 100 let .
    Víš proč ?? Neuhodneš.

    A ještě jedna poznámka : LUBOBe, tobě posloužil poznatek že já moc neumím matematiku, k posměchu a ponižování !!!!! Mě posloužil nedostatek znalosti matematiky v vytvoření fyzikálního principu "střídání symetrií s asymetriemi pro vývojovou posloupnost geneze Vesmíru ... a... a nazval jsem ho "princip horkého bramboru" a nebál jsem se použít "nematematickou" pomůcku : 10^5500 + 1 = 10^5500. Použil jsem jí v nerovném dialogu s tuctem hyen na fóru na MAGEU, kde hyeny nezajímala podstata věci ( fyzikální podstata ), ale zajímalo je obrovské ukojení absťáku smíchem a posměchem a poflusáním autora. Ač jsem s plnou vážností vysvětloval "jak" to myslím s tím "horkým bramborem" : že bramborem je ta "jednička" v té rovnici, která jakoby mávnutím kouzelným proutkem "lítá" z levé strany na pravou stranu té rovnice, aby se zachovala "matematika", aby zachovala matematickou pravdu, aby zachovala rovnost stran... A svou vizi jsem podpořil výkladem, který řekl Richard Feynman v přednáškové aule studentům : "studenti, vezmu tadyto dřevěné ukazovátko a začnu s ním kmitat-mávat. Při pomalém kmitání, při malé frekvenci kmitů, vytvářím vlny, které jsopu pro fyziku nezajímavé, ale..ale když začnu stále zvyšovat frekvenci kmitů, vidíte to, né, to vlnění přejde ve zvuk ( slyšíte ho ? dstudenti ? ) a když dál začnu zvyšovat mávání tím proutkem tak vlnění přejde v elektromagnetické vlny, které máte v zásuvce ve zdi. Pak ještě zvýším frekvenci vlnění a dostanu se na rentgenové záření a pak ještě zvýším a ...a je to kosmické záření., a gama záření. Na MAGEU jsem tím chtěl vysvětlit, že když mám horký brambor a budu si ho přehazovat z dlaně do dlaně a budu-li zvyšovat frekvenci přehazování bramboru na ad absurdum, na nekonečně velkou frekvenci, pak položím žákům v LUBOBově třídě otázku : "kde je ten brambor ? v levé ruce , anebo v pravé ruce ? anebo je uprostřed mezi dlaněmi ?" - Dtto s tou rovnicí 10^5500 + 1 = 10^5500 ... kde je ta jednička ? , kam jí dát aby platila matematika ? A vysvětlil jsem, huroónsky se smějícím gaunerům na MAGEU, že to je princip Vesmíru : neplatí v něm "zákon rovnováhy, ani zákon zachování rovnováhy", že když půjdete do vesmíru a vykrojíte z něj krychli odkudkoliv, tak v té krychli nikdy nebude rovnováha časoprostoru a hmoty ...., Vesmír už je PRINCIPIALNE takový, že hybatelem je "nerovnice" 10^5500 + 1 = 10^5500 ( opět v sále huroóónský posměch ...) Vesmír existuje jen a jen díky nerovnováze stran.... né nadarmo fyzikové stále a stále zjišťují asymetrie a "nezachovávání se toho a toho, zákonů", a zjištují neplatnosti všeho druhu jednou na malých jednou na velkých škálách, atd. Vesmír je takový, že musí být v nerovnováze, aby mohl běžet vývoj "všeho" ...

    LUBOBe, ty bl*****, na to by si s tou tvou supermatematikou nikdy nepřišel ...a slepý Andre Bocelli by nikdy nebyl takovým zpěvákem kdyby očima viděl. A Van Gogh by nikdy nebyl tak krásným malířem kdyby netrpěl...a příkladů jsou tisíce... LUBOBe.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: no, tak jste se zase vyblil, doufam, ze je vam lip. co byste si bez grazlu pocal, ze?

    to jak je ta vase 'pomucka' dobra jste sam ukazal. pouzil jste ten nesmysl & jako vysledek jste dostal zase nesmysl.
    jakožto dobrá "nematematická" pomůcka. Proto i proto je Váš vzoreček špatně, u Vás je rovnice : """nekonečno = 1 . 0""".

    muj vzorecek (po celou dobu, co se o tom tady bavime, 30x jste mi ho vytykal jako spatny) je t'=t*√(1-v^2/c^2).
    pokud se rychlost v blizi k c, pak je vyraz pod odmocninou nulovy & vyjde t'=t*0=0. cas na takovem telese s rychlosti c se zastavi.
    nevim, odkud se vam najednou vzalo nejake nekonecno, ale nedivim se, protoze ve vymysleni si vlastnich blbosti & pak jejich prisouzeni oponentovi jste mistr nad mistry.

    chcete-li jeste neco namitat, protoze jsem vam napsal neprijemnou pravdu, usetrim vam praci & udelam to za vas. "to je neuveritelne, jaky ja jsem grazl !!!!!!!!)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: citace :"za to ze vam rekl, ze vase nula x nekoneco=1 je nesmysl, jste mu dal ban. on to totiz nesmysl je. ve vsech smerech."

    Reakce : nula x nekonečno = 1 není nesmysl, ( s vědomím v pozadí, že dobře je limita ). Je to pouze N E M A T E M A T I C K Á pomůcka. Takže nikoliv ve v š e c h směrech... proti takovému výroku z á s a d n ě !! protestuji. Pokud to nesmysl je, tak rozhodně né "ve všech" směrech... (( jen v nekonečném množství směrů mínus jeden směr, můj coby = pomůcka )). Mě ta pomůcka pomáhala, já Vám jí nevnucuji, a jsem přesvědčen, že ta pomůcka je více matematická a užitečná než prohnilost vaší duše, s kterou se nedá vymyslet nic pozitivního.
    Mimochodem : jste opět grázl za to že lžete : já LAZOvi nedal ban "za to" že mě vytknul nula x nekonečno = 1, ale zato "jak" mi to vytknul !!!! ač kauzálně věděl, že jsem p ř e d e m upozornil na to, že jsem si vědom, že je to zápis nematematický, jen jako pomůcka. P Ř E S T O s jedovatou ironií se huronsky a opovrženihodně posmíval. Za to, grázle LUBOBe, né za výtku o nesmysalu, za chování, né za rozum...

    citace druhá :"misto toho, abyste se neco noveho naucil, tak mu za to date ban."
    Reakce : a to jsem se měl namísto banu učit tu jedovatou ironii a posměch ? Já mu nedával ban za vědu když jí říkal, za posměch ano, a...a vy mě LUBOBe kritizujete že jsem mu dal ban za vědu ? lžete, za vědu ne, za ponižování....LUBOBe, Váš mozek je prohliný nelidskostí....((( škoda, že už vědci nevymysleli nějaký "gaigermullerův" přístorj na detekci duševního svinstva... na lidi jako jste Vy )))

    citace třetí :"jakmile nekdo chytry ve vasich spisech zahledne ty hruzy typu nula x nekoneco=1, tak bezpecne ztrati zajem"
    Reakce : chytrý je od toho chytrý, že ztratí zájem "o mě" ale nikoliv o HDV. Nezáleží na autorovi, ale na díle. Jen morálnímu blbečkovi záleží na tom zda v džungli-pralese našel lék proti AIDS nahý domorodec, nebo tentýž lék našel předseda vlády ve fraku. Podle vola LUBOBa by to byl lék opravdu o 1000% léčivější.

    citace čtvrtá :"vy to vsechno jenom zhorsujete tim, ze se k lidem chovate jako neurvaly dobytek & hulvat. "
    Reakce : Naopak : k neurvalému dobytku, který neví co je slušnost, cit, vstřícnost, mír a moudrý dialog, a který ten dobytek jen uráží, ponižuje a hledá kouty světa kde by si plivnul, k těm se chovám tak jak si zaslouží - oplácím. Je to poznaná doktrína proti grázlům. Stát má věšznice, já nemám jinou obranu proti zlu, na kolenou prosit aby grázl neurážel NIKDY nepomohlo. (( ke slušným, korektním projevům se vždy chovám slušně... protože to je přirozenost člověka !!!!! Vy sem chodíte jen a jen a jen a jen a jen a jen a jen a jen za neslušností, nikoliv za poznáním pozitiv v HDV a za snaživým dialogem o něčem nové do vědy ))

    citace :"mel jste tady na nyxu sanci svetu neco sdelit & hlavne se neco priucit."
    REAKCE : zateměný ččlověče, já nechodím sdělovat světu HDV přes NYX...., víš vůbec kde HDV světu sděliji ? To optavdu máš tak nízkomyslící mozek, že sis myslel, že na NXYu jsem měl možnost "sdělit městu a světu" ?? HDV ??? Na NYX jsem přišel s naprosdto jiným úmyslem : z touhy po SLUŠNEM dialogu se pobavit o své vizi. Vy jste sem přišli z touhy se pobavit o autorovi a flusat ihned když ulovíte-ucítíte příležitost. Grázl je ten, který čmuchá a čmuchá očmuchává všechno a je mozkem i charakterem zacílen škodit...a jako rybář s prutem v rybníku. Grázl jen čmuchá kde by mohl ublížit, kde by mohl zajásat irtonicky nad chybu a fláknout ponižující plivanec. Moudrého a vzdělaného nenapadne využívat slabot oponenta, jde-li o mírové soužití, o dilalog pro úsměv a chápání lidskosti, slušného a moudrého prostě od přirozenosti nenapadne ubližovat ponižováním.
    Příklad : Co je to za člověka, který přijde na svatbu jako host mezi 30 svatebčanů, kteří se smějí, mají radost, veselí se, povídají si vstřícně, jsou na sebe milí a...a on jen čmuchá kde by si rejpnul, přijde ke chromé babičce a řekne : narovnej se krávo, nečum na mě, koukej na to jak máš pocmrndané šaty. Jde dál a namísto úsměvu a milého slova řekne jednomu z hostů u stolu s jídlem o nevěstě, že je to "blondýna" protože neumí násobilku, protože používá nula x nekonečno = 1
    LUBOB: Pro grázla je typické "jak" a "co" má v mozku a v duši : "dik MAZO za tvoji snahu tady, ja to za chvili zabalim taky. ten megatroll tu dostava mnohem vic pozornosti nez si zaslouzi."
    Reakce : ta předchozí věta je naprosto elegantní důkaz mých slov "proč" sem grázl LUBOB chodil, nééé za HDV ( hledat v ní pozitiva ), ale za autorem s úmyslem právě jeho ponížit.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY:
    jestliže v pražském metru je na zemi nějak načůráno nějak.. a někdo to pozoruje jinak, jako že je to chutná limonáda, je to zdánilvé...jen zdánlivé, LUBOBe, ač je tam doopravdy-ve skutečnosti nablito, nemyslíte ? (ne)zdánlivě ?


    ne, skutecne nemyslim, ze jestlize je v metru nacurano, tak je tam nablito. ja bych rekl, ze jestlize je v metru nacurano, tak se tam nekdo vycural, ne vyblil.
    ale to je zrejme prilis logicke, tak to nechte plavat.

    to podstatne je, ze vase 'uzitecna nematematicka pomucka" ukazuje, ze vami propagovany vzorec (po mesice) je spatne. mate na triku dalsi vlastni gol :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam