• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEFDRUHYDvouveličinový vesmír, co mu vytknout
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    jen se nebojte, on se zas vyloupne :-)
    BEDRICH_
    BEDRICH_ --- ---
    PREVIT: bohuzel nejsem, ale uz mi ty debaty chybi
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    BEDRICH_: Kdyby Josef měl odvahu vrátit se jako Josef a ve skutečně civilizovaném dialogu pochopit námitky které vůči jeho teorii byly, a třeba svou teorii přepracovat tak aby neodporovala nejen fyzice ale i základní matematice, nikdo by ho neplašil. To jen ta směšná série falešných IDček působí tak hloupě..
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BEDRICH_: Sam jsi josef, Josefe.:)
    BEDRICH_
    BEDRICH_ --- ---
    kde je Josef, ho vzdycky akorat vyplasite
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Ano, ano.. a po odpovědi na chemickou otázku ve zmíněném auditoriu je zjevné, že ať Navrátil či Škoda, je chemikem stejně pramizerným jako fyzikem.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    to je zas fiasko. odhalen po druhem prispevku. ze ma ale vydrz:-)

    vidte, pane frantisku rericho? :-))
    BEDRICH_
    BEDRICH_ --- ---
    viz zamena symbolu i Feinman si uvedomil ze je blbost neakceptovat zapis tak jak byl ustanoveny, takze se chytil za nos a zacal to dodrzovat, pac zjistil ze mu nikdo nerozumi:D
    BEDRICH_
    BEDRICH_ --- ---
    OPENER: Když Navrátil byl v březnu zabanován nedokázali jste tu dál proti HDV říci ani jeden smysluplný protiargument. Opravdu umíte jen ty plivanečky. - vítej mistře
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    OPENER: Připomínám spojení p. Ing. Navrátila s jeho dlouholetým přítelem panem Škodou, kterýžto má býti chemikem. Zcela jistě by nebylo pro Ing. Navrátila obtížné za chemika se vydávat. Poskytnutý odkaz (viz [ Organická syntéza ] ) neprokazuje žádné faktické znalosti, pisatel pouze klade otázky.

    Dále je záhodno poznamenat, že Ing. Navrátil nebyl zabanován, jak mylně tvrdíte. Zdali je Vaše mýlka upřímná, či se jedná o vědomou lež, ponechám na posouzení čtenářově. Zároveň by bylo vhodné povšimnout si, kdopak se to vlastně uchyluje k sprosťárnám a nadávkám (tzv. "plivanečkům" ve slovníku páně Navrátilově).

    Co se týče Vašeho tvrzení že zde nikdo nedokázal říci proti HDV smysluplný protiargument: Zaprvé je většina zdejšího osazenstva natolik civilizovaná, že nemají potřebu pokračovat ve sporu, když protistrana v záchvatu bezmocného vzteku utekla. Zadruhé není třeba HDV jakýmkoliv způsobem oponovat. Oponuje si totiž zcela dostačujícím způsobem sama.

    Přeji pěkný den.
    OPENER
    OPENER --- ---
    Zdá se, že tu jste opravdu paranoidní pošukové. Copak Navrátil rozumí chemii a napsal by něco takového [ Organická syntéza ]
    Je-li tu někdo chemik, mohu se s ním bavit na fóru organické syntézy. Ale spíš se mi zdá, že tu promluvili vychcánkové. Když Navrátil byl v březnu zabanován nedokázali jste tu dál proti HDV říci ani jeden smysluplný protiargument. Opravdu umíte jen ty plivanečky.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    jsem si rikal, kdy & v jake inkarnaci se sem vrati :-)
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    OPENER:
    "Kvantový svět je symetrický - lineární, ve smyslu 1 + 10^4500 = 2 + 10^4500"
    a
    "... a bude do té doby neslučitelnost panovat dokud fyzikové nepochopí "můj dvouveličinový vesmír", v němž se rozdíly smaží střídáním symetrií s asymetriemi tj. stav
    A2 / 2B = 1 přejde ve stav A2 / 2B = A2 / 2B ....., čemuž já říkám "kulhavé schody"
    "

    viz [ JOSEFDRUHY @ Dvouveličinový vesmír, co mu vytknout ]


    LUBOB: A nechal se nalákat na první hozenou návnadu.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    jezismarja, von vobziv :-))
    OPENER
    OPENER --- ---
    SYLVAEN: Už delší dobu si Navrátilovu HDV pročítám. Rozhodně mistr takovou stupiditu, ( cituji 50000^2=50001^2 ), co jí tu předvádíte, nikde netvrdil. Napsal http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_082.jpg http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/g/g_073.doc Pokud tedy po něm házíte kameny takovýmhle stylem, tak se mu nedivím, že vám nadával do grázlů.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    LUBOB: Já myslel že to zkrachovalo už na prosté aritmetice druhého stupně základní školy, když nám Mistr tvrdil že 50000^2=50001^2, a říkal tomu kulhavé schody.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    OPENER: nedoresilo se zhola nic. zkrachovalo to na mistrove neotrele myslence, ze pouha zamena symbolu ve formalnim zapisu prinasi kvalitativne novou informaci :-)
    kdo to nebyl schopen pobrat byl oznacen za grazla, flusace, potapu & nakonec zabanovan :-)
    OPENER
    OPENER --- ---
    tak hoši, kdy tady rozjedeme to HDV i bez Navratila ? Já sem chemik, ale zajímalo by mě co se tu dořešilo s tou HDV . Opener
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Mně dnes trefila neutrina jen tři.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    SYLVAEN: pokud je pepa po smrti, tak navrhuji Navrátilovu Kamenici svolávat každý rok a to na výročí jeho úmrtí. hlvním tématem nad kterým by se debatovalo by samozřejmně nebyl josef sám, ale jeho volnomyšleknkářské teorie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam