RACHEL: Tyhle tři zrovna Krožcích na Vltavě. Taneční hodiny/ balet se tehdy (podle mě zcela nevhodně) jmenovaly tanečky a pohybové hrátky, takže jsme tam šli s očekáváním Pásla ovečky a Kolo mlýnský, což bylo úplně mimo mísu :-) kdo čeká balet, bude tam správně - holčičky v tylových sukýnkách, hudba beze slov, chůze a hopkání před zrcadlem.
Yamaha - záleží velmi na lektorce, ta naše byla střelená, ale nebývala připravená, vařila často z vody, zbývalo jí dost volného času a hlavně- neměla bohužel pochopení pro děti a zřejmě ani příliš zkušeností s nimi, do konce jsme vydrželi ve třech, nikdo nadšeně, ostatní to vzdali dřív.
A Ostrov pokladů byl fajn, jen se nám nehodil časově. Syn má ale paní na hlídání, která ho tímto stylem vzdělává prakticky pořád, tak mi to ani nebylo líto.
Chodili jsme tam nakonec na Výtvarku Patla a Matla, to se mi líbilo moc, tvořily sice hodně matky, ale bylo to bezvadně připravené, celá řada různých technik a člověk opravdu žasnul, co takoví prckové můžou dokázat. A dál na Pracovnu Montessori, to bylo takové rozpačitější - ze strany všech dětí, ale myslím, že zrovna našemu synovi to dalo dost.
Letos chci zkusit Trampolínky, protože už na dopolední kurzy kvůli školce nemůže.