• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    ZRK
    ZRK --- ---
    BLANCHE1, TRISSIE: Nevím, zda mám dávat na nástěnku i dětské koutky z nákupních center... mám?

Zbytek přidán ;)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak u divokych matek to bylo vpravde divoky, akorat se jim vcera rozbily 2 jidelni zidlicky tak nam dala takovy sedak do kteryho paradne zapadl, pak dam fotku, byl bozi :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    NIENNA: diky, ty jsou v pohode :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SUCUBIS: :-D Moje dítě zase jí jako opravdová dáma... :-)) Jestli si to dobře pamatuju, tak tam jsou takové ty dřevěné židličky, co se používaly, když jsem byla dítě já - dřevěné,rozkládací na stoleček a židličku...a nebo podobnou, jako je dřevěná v ikee (jako dva druhy). Ale zase tak jsem to nestudovala..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    NIENNA: T. nastesti umi sedet v pohode, jen aby nam nevypadl ven, krmit v korarku - no ten by dopadl, moje dite je cune :D a jj, myslim Divoke matky
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SUCUBIS: Pořád mluvíme o Divokých matkách v Karlíně? Židličky mají pro uplně sedicí děti...(já jsem tam L.krmila v kočárku, zatím umí perfektně šikmý sed,aktuálně testuje už na obou půlkách a zkouší bez držení,ale prostě to ještě není 100%). Mají mikrovlnku (ale v době mé návštěvy nás k ní nechtěli pouštět, že tam je konkurenční oslava narozenin). O talířcích nic nevím - nezajímalo mě to...
    Užijte si to tam.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jsem nucena se zeptat zde, protoze jim nefunguje web - debilni otazka prezto dulezita - maji jidelni zidlicky ? ja ze bych mu tam dala mackany banan, ale na kline ho nenakrmim (a co talirek ? pujci mi nebo budu muset koupit neco tam ?)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    SUCUBIS: Malí plazivci jsou tam často, není problém, je tam i ohrádka, ale když se dítě trochu přiobleče, může se plazit i po celé herně.
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    TORUVIEL: Spíš - moje děti si tam (u divokejch) dokážou překvapivě dlouho hrát, na to, jak je to malý .. většinou. Naposled si tam nehrály naopak vůbec. + je fajn lefík (i poměrem cena/výkon).
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    kamaradka tam dela oslavu narozenin svoji holcicky tak jsme pozvani, sama od sebe bych tam nesla, ty fotky na webu me zrovna nezaujaly pro dite tak male jak mam ja :) ale aspon bude T. mezi jinyma detma, uz mu to dost chybi
    ZRK
    ZRK --- ---
    Mě se tam třeba nelíbilo vůbec. Je to hodně individuální...
    Koukám, tu přibylo pár referencí a nových míst, doplním večer ;)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    SUCUBIS: Tam je to nejlepší imho, ze všech míst co jsem zatím prošla.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    SUCUBIS: myslíš Divoké? :) no je to tam trochu punkové, hračky trochu poničené, ne moc uklizeno, ale když dítě leze venku na písku, tak taky není super sterilní
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja v sobotu vyzkousim ty Silene matky, tak su zvedava :)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANICHQA: o tom zadna :-), ale ted jde o to, ze se treba "potrebujou" videt znami a kam s ditetem, kdyz navic nikdy nevis, kdy bude spat, rvat, jist... na to je dobre vedet, ze je v okoli podnik, kam "to jde"... jinak testoviny vyborny, ale jinak fakt alert, proste je to zasivarna na obed nebo nouzi...
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    HABRENKA: byla jsem tam parkrat a jidlo bylo mizerny. Pravda, je to uz par let zpatky, ale do podniku, kde mi nechutnalo se uz vetsinou nevracim.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANICHQA: jen to, ze je tam kam odlozit dite, v okoli toho moc neni, kde by se dalo najist s detma... jsou tam ochotni, je to klidny, nekouri se, spousta mista, jidelni zidle, ten koutek... ale jinak teda morna...
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    HABRENKA: mam to kousek od baraku, a rikala jsem si, co te na tom tak zaujalo. Na leto ovsem je dobre Grosseto na miraku, maji detsky koutek venku. Vari tam velice obstojne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam