• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

rozbalit záhlaví
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    RENFRI: Jé, to vypadá super. Zatím to pro nás asi není aktuální, ale časem se určitě hodit bude. Ještě že jsem ten odkaz rozklikla. Já už si automaticky říkám "to ani nemá cenu, to bude stejně zas Praha" a ono to Brno :-) Díky.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: nojo to jen asi v Praze se plati takovy palky a nekde i za dospeleho a pak si tam das jeste kavu za pade a vys :(
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    RENFRI: Krasny, skoda, ze ne v Praze nebo nekde pobliz :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    RENFRI: To vypadá KRÁSNĚ....
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    RENFRI: ja bych z toho byla taky dost odvarena:D
    ZRK
    ZRK --- ---
    RENFRI: přidáno, vypadá to skvěle...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Vcera jsme byli s detmi tady, vrele doporucuju, vlezne 30,-Kc na dite -casove neomezene, je to hned vedle velkeho venkovniho hriste a parku, zachody plne vybaveny, obsluha neuveritelne rychla, mila a profi a maji tam uzasne mlecne koktejly nebo zmrzlinove pohary, domaci strudl, poctivy kus za 19,-Kc a podobne...
    kulickovy bazen je i pro mensi deti, maji hodne hezkych hracek, treba i nekolik kocarku pro holky a tak.. Majdu stejne nejvic fascinoval drak, ze mu vede hlava do vedlejsi mistnosti :-))

HRÁDEK PLNÝ HRÁTEK | dětská kavárna s pohádkovou atmosférou
    http://www.hradekplnyhratek.cz/

http://www.facebook.com/HradekPlnyHratek
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    bylo to fajn, jen priste musim jit nekam, kde maji aspon ohrazeny prostor z kteryho by mi neutekl :) jinak jsem se malem nedostala s Tobem domu jak me z ty zimy chytla kycle, no vesela ta cesta domu byla :)
    HEST
    HEST --- ---
    MARKYSHA: mě by tam ještě mohli udělat CaA a už nemusím vůbec jezdit jinam. Manžel tam jezdí rád, jak je tam ta hrací kostka, tam se naše děti hrozně rády vyblbnou-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: Omlouvám se všem koho se to týká...máme zpoždění...ale dorazíme...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska budeme po 14 hodině v Človíčkově, nechce se někdo přidat? :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    člověka pomalu napadá udělat si vlastní fotogalerii těch dětských koutků, těch fotek bývá na webech dost málo :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    MARKYSHA: ok,paráda, teouše užmoc neba sedět u mojeho jídla.. .)
    ZRK: vyzkoumáme, nicméně teouš je už zkušený jesličkář a koutkař.. .))
    ZRK
    ZRK --- ---
    EUCHENIE: jj, ale to platí asi pro větší děti, než máme. Každopádně to na mě dýchlo velmi pozitivně...
    MARKYSHA: Jsem k tomu koutku chtěla najít nějakou stránku s fotkama třeba, ale nedaří se mi :/
    K tomu v Timeoutu nějaký odkaz?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EUCHENIE: Šestka se teď zase změnila, budou tam mít HM, už mají i DM, takže to jde. Mají hlídací koutek, ale ještě takový malý koutek, když se člověk potřebuje někde v plenéru najíst.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: co se týče toho Zličína tak doporučuju i Time Out v budově, jak je kino, je to tam i s hlídáním, ale dá se tam jít i s lezavcem, je to veliký a pro hodně věkových kategorií. Je tam tobogán do kuliček, maličký bazének s kuličkama pro menší děti, houpačky, dráha na odrážedla a šlapací formuly, dívčí koutek s panenkama a kočárkama, hrací koberec, hodně stavebnic, vláčková dráha, ale i takový hračky pro mimina jako je nasazovací kroužka, leporela apod. Já se tam vždycky ráda nechám s Tondou uklidit, když je hnusně a potřebujeme nakoupit. (U nás nakupuje muž)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ZRK: takze tam muzes nechat mladatko a jit shopping? jen skoda, ze sestka ma divny kramy :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nástěnka aktualizována, přidány tedy i dětské koutky v obchodních centrech Palác Flora, Ikea Zličín a OC Šestka, který jsem testovala včera a byla jsem moc spokojená. Max nikam nezdrhal, byl nadšený z chlupatých schodů, určitě se tam vypravím v brzké době zas. Koutek malý, bez občerstvení (ale to je možno dát si opodál), útulný, "hlídací teta" milá, cena příznivá
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SUCUBIS: Společnost bereme... :-) Doufám, že vyjde i vycházka... (tj. bude spolupracovat počasí i děti...)
    PETATA
    PETATA --- ---
    SUCUBIS: tak v 11 sraz pred kavarnou. Pokud bude hezky, projdeme se jeste po Vysehrade
    MONTEBONTEA
    MONTEBONTEA --- ---
    Zítra v deset mám kontrolu v Gennetu, tak pak do oběda budem na Letný, kdybyste se někdo chtěli přidat ;-) (btw. máme syna, za pár dní 18m)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    PETATA: tak kdyby jste stali o spolecnost kde by byl sraz ? my bydlime kousek pod Vysehradem na Synkaci tak to mame kousek :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    Kdyby mel nekdo chut, zitra s Niennou vyrazime na Vysehrad na prochazku a do Ta kavarny. Budeme tam cca od 11 h
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PETATA: Fakt to tam bylo krásné.... příjemná společnost... :-) Jen ta cesta tam se inspirovala u Odysseia...:-D
    PETATA
    PETATA --- ---
    XMARGE: Mě se tam také moc líbí. Není to dlouho, co jsme tam zašly s Niennou. Přišly jsme brzy, takže jsem chytily stolek přímo u koutku, ale když jsme kolem 16 h odcházely, bylo tam slušně narváno. Min víkend jsem šla kolem a malovali v dětském koutku, je to tam opravdu čisté a příjemné. Ta otvírací doba je opravdu nic moc. Přitom by se určitě "uživili", kdyby měli každý den dlouhý, případně i víkend...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Tak jsem dneska byla v ta kavárně na Vyšehradě a musím pochválit. Dětský koutek čistý (je vidět, že se tam o to fakt staraj), uklizený, ceny velmi nízké, občerstvení chutné (i káva moc dobrá, i když pěna na latté vzhledově nic moc:o))). Sice je to samoobsluha, maj blbou otvíračku, ale já tam určitě zajdu ráda zase někdy příště:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam