• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PETATA: Díky...a jak s kočárkem? Dostanu se s ním i do patra?
    PETATA
    PETATA --- ---
    NIENNA: Pokud se nezmenily podminky, tak 30 kc od roka. Takze se vas to netyka. Myslim, ze se tam Lenicka vyradi. Podivej se na stranky a v menu do "kavarny". Jsou to takove dva "bazenky", v jednom balonky, ve druhem hracky, ruzni houpaci kone a jine potvory atd. To je horni patro. Ve spodnim nejake drevene prolezacky, skluzavka, balonky. Snad to bude videt v galerii, jestli nejakou maji...
    Co se tyka dopravy, tramvaji do zastavky Nadrazi Branik a od tramvaje je to ani ne minutu bezbarierove. Stoji to opravdu primo u toho (resp nad tim)

    Galerie | Kroužky na Vltavě – jsme rádi spolu
    http://krouzkynavltave.cz/knv/galerie/?wppa-album=21&wppa-cover=0&wppa-occur=1
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Prosím poraˇdte.... Kroužky na Vltavě....platí se vlezné?Na stránkách píšou, že ne....ale slyšela jsem něco, že snad ano... A pro desetiměsíční je tam "dobrá zábava"? A dostanu se s kočárkem bez problémů? A MHD? Předem díky za postřehy...
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: nojo to jen asi v Praze se plati takovy palky a nekde i za dospeleho a pak si tam das jeste kavu za pade a vys :(
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    RENFRI: Krasny, skoda, ze ne v Praze nebo nekde pobliz :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    RENFRI: To vypadá KRÁSNĚ....
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    RENFRI: ja bych z toho byla taky dost odvarena:D
    ZRK
    ZRK --- ---
    RENFRI: přidáno, vypadá to skvěle...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Vcera jsme byli s detmi tady, vrele doporucuju, vlezne 30,-Kc na dite -casove neomezene, je to hned vedle velkeho venkovniho hriste a parku, zachody plne vybaveny, obsluha neuveritelne rychla, mila a profi a maji tam uzasne mlecne koktejly nebo zmrzlinove pohary, domaci strudl, poctivy kus za 19,-Kc a podobne...
    kulickovy bazen je i pro mensi deti, maji hodne hezkych hracek, treba i nekolik kocarku pro holky a tak.. Majdu stejne nejvic fascinoval drak, ze mu vede hlava do vedlejsi mistnosti :-))



    HRÁDEK PLNÝ HRÁTEK | dětská kavárna s pohádkovou atmosférou
    http://www.hradekplnyhratek.cz/

    http://www.facebook.com/HradekPlnyHratek
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    bylo to fajn, jen priste musim jit nekam, kde maji aspon ohrazeny prostor z kteryho by mi neutekl :) jinak jsem se malem nedostala s Tobem domu jak me z ty zimy chytla kycle, no vesela ta cesta domu byla :)
    HEST
    HEST --- ---
    MARKYSHA: mě by tam ještě mohli udělat CaA a už nemusím vůbec jezdit jinam. Manžel tam jezdí rád, jak je tam ta hrací kostka, tam se naše děti hrozně rády vyblbnou-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: Omlouvám se všem koho se to týká...máme zpoždění...ale dorazíme...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska budeme po 14 hodině v Človíčkově, nechce se někdo přidat? :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    člověka pomalu napadá udělat si vlastní fotogalerii těch dětských koutků, těch fotek bývá na webech dost málo :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    MARKYSHA: ok,paráda, teouše užmoc neba sedět u mojeho jídla.. .)
    ZRK: vyzkoumáme, nicméně teouš je už zkušený jesličkář a koutkař.. .))
    ZRK
    ZRK --- ---
    EUCHENIE: jj, ale to platí asi pro větší děti, než máme. Každopádně to na mě dýchlo velmi pozitivně...
    MARKYSHA: Jsem k tomu koutku chtěla najít nějakou stránku s fotkama třeba, ale nedaří se mi :/
    K tomu v Timeoutu nějaký odkaz?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EUCHENIE: Šestka se teď zase změnila, budou tam mít HM, už mají i DM, takže to jde. Mají hlídací koutek, ale ještě takový malý koutek, když se člověk potřebuje někde v plenéru najíst.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZRK: co se týče toho Zličína tak doporučuju i Time Out v budově, jak je kino, je to tam i s hlídáním, ale dá se tam jít i s lezavcem, je to veliký a pro hodně věkových kategorií. Je tam tobogán do kuliček, maličký bazének s kuličkama pro menší děti, houpačky, dráha na odrážedla a šlapací formuly, dívčí koutek s panenkama a kočárkama, hrací koberec, hodně stavebnic, vláčková dráha, ale i takový hračky pro mimina jako je nasazovací kroužka, leporela apod. Já se tam vždycky ráda nechám s Tondou uklidit, když je hnusně a potřebujeme nakoupit. (U nás nakupuje muž)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ZRK: takze tam muzes nechat mladatko a jit shopping? jen skoda, ze sestka ma divny kramy :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nástěnka aktualizována, přidány tedy i dětské koutky v obchodních centrech Palác Flora, Ikea Zličín a OC Šestka, který jsem testovala včera a byla jsem moc spokojená. Max nikam nezdrhal, byl nadšený z chlupatých schodů, určitě se tam vypravím v brzké době zas. Koutek malý, bez občerstvení (ale to je možno dát si opodál), útulný, "hlídací teta" milá, cena příznivá
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SUCUBIS: Společnost bereme... :-) Doufám, že vyjde i vycházka... (tj. bude spolupracovat počasí i děti...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam