• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    nevim jestli tu byl detsky koutek Letnanek v OC Letnany, ale uz jsem tam byla ted dvakrat a moc prijemne, cisto, prebalovaci pult, jidelni zidlicka, je to tam celkem velke, brouzdaliste velke s kulickama a skluzavkama pro male i vetsi, detske kino, plno ruznych odrazedel, kuchynka, plno hracek, tabule na kresleni, koutek i na jezeni a kresleni na papir, i nejaka jakoby digihra ve velkym pro vetsi deti, deti do tri let s rodici a od tri let hlidaji pani co tam pracuji, plati se prvni hodina snad 40kc a pak dalsi ctvrt hodina snad pet korun navic, ja vzdy platim kolem 50kc a jsem tam tak hodinu a pul cca. jedina nevyhoda je, ze tam neni i rovnou kavarna, ale kavu sebou si tam muzete prinest od jinych kavaren, kterych je tam plno a jeste nevyhoda ze tam neni toaleta pro rodice, to je velke minus, ale da se jit pak opet v oc Letnany, cili za me rozhodne plus, byla jsem vzdy spokojena:)
    jeste kolik tam bylo deti, v patek teda dost, ale dalo se, kdyz jsem tam byla ne v patek a ne pred Velikonocema, tak asi tri deti, cili super :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    v utery jdem do krouzku odpoledne kdyby chtel jeste nekdo
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    TREZKA: tak sme usoudili že chlor zvládnem a jdem sem...(už sme párkrát byli v chlor vodě a bez probléma) tady nás láká brouzdaliště s 20cm vody a vubec je toho víc tam...a hlavně je to nově otevřené od prosince 2012!!!
    O nás - Aquacentrum Šutka
    http://www.sutka.eu/
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    RACHEL: Jestli myslíš ten větší - Kulíškov, tak ano; vedle je ještě nějaký o trochu menší (Mořský svět nebo tak), jakoby vedle domácích potřeb, ten se zdál otevřený, dovnitř mlžou děti až od 3 let, ale nefungovala vedle něj kavárna. Stav z minulého úterý.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    prosím vás, funguje ještě ten koutek v Kotvě? nejedou jim už nějakou dobu webový stránky, tak abych se tam netahla zbytečně. díky
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    TREZKA: tady jsou oteviraci doby toho hloubetina, pro deti je tam malej bazen (teplejsi nez velkej), jen nektery dny je vyhrazenej pro kurz

    [ EDNA_JEDNA @ Klub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí ]
    [ EDNA_JEDNA @ Klub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí ]
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    KRKA: jasná páka!
    KRKA
    KRKA --- ---
    TREZKA: Tak pak poreferuj, jak to mají přizpůsobené malým dětem :) taky bych tam zasla kdyžtak
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    MONTEBONTEA: jj pro ročního..mrknu na to děkuju :)
    MONTEBONTEA
    MONTEBONTEA --- ---
    TREZKA: jj, Hloubětín...pokud chceš pro malé dítě pak ještě Klánovice (Anahita) nebo dětské centrum Smíchov (rafting klub handicap)
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    KRKA: jo super! ten by šel..máme ho kousek..díkec!
    KRKA
    KRKA --- ---
    TREZKA: Myslím ze v Hloubetine je slana voda...
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    Nevíte někdo o nějakém bazénu v Praze pro veřejnost kde je málo chlorovaná voda či rovnou slaná? dik
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: Cukrárna otestována... Koutek je relativně velký - rozhodně větší, než bych od cukrárny čekala. Je tam spousta hraček v koších, jeden stan a jeden stůl s lavicemi. Připomíná mi to nemocniční hrací koutek :-). Koberec je udržovaný - paní zrovna luxovala, když jsme přišly....Lence se tam líbilo moc a mě taky... Paní, která obsluhuje, je velice, velice milá a jde se s ní domluvit na kde čem...(např. jsme si přesunuly stolek až uplně ke koutku). Střídá se s majitelem (toho neznám).
    Velice příjemně nás překvapilo slané občerstvení. Daly jsme si tousty - moc dobré. Dortíky apod. také dobré (za mě takový průměr).
    Odpoledne už tam bylo dost plno - maminky vyzvedávající děti ze školy se tam přibržďují...(chápu je). :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARKYSHA: to je fakt zoufalý :o/, člověk by od prahy čekal víc než od našeho malého města :o/
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: oproti fotkám tam není ten koberec, za to tam je dlouhé plyšové křeslo hned u koutku.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Recenze na kavárnu v Postu:
    Plus: různá dřevěná hýbátka, pro koumese Tondího typu jako stveřené, klid, dobré kafe
    Mínus: hodně hýbátek je nesmyslně vysoko, takže to batolata evokuje k nebezpečnému šplhání, vše zničené a ošuntělé, chybí koberec, takže je tam ta samá podlaha jako všude kolem, tedy dlaždičky
    Resume: na jedno zastavení a kafe, pokud se člověk potřebuje rychle s někým sejít a brzo vypadnout jo, když je hezky je to hned vedle Františkánský zehrady, kde je hezké hřiště, ale že by nějaká bomba na setkání, to ne
    Fotky: http://www.postu.cz/nekuracka-kavarna/fotogalerie
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    VERONIKA22: jj u nás je jedno velký prd, bohužel
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    koukala jsem na nástěnku, že v dejvicích ( kulaťák ) není naprosto nic kde strávit deštivé odpoledne? žádná cukrárna či restaurace s děts.koutkem?

    ještě mě tak napadlo - v praze nejsou žádná mateřská centra co aspoň jednou týdně dávají k dispozic svoji místnost s hračkama v podobě herny za nějaký poplatek? u nás to má snad každé mateřské centrum a v místní diskuzi mi přišlo, že to nikdo nezmiňuje?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    RENFRI: nerikej dvakrat :-D, s jarem se tesim na vylety!
    jinak pocitam tak pro dvacet lidi... ja jeste zkusim pratelsky, co na to pan farar, oni maji dvorek, co jsme vyklidili, je tam skluzavka a piskoviste, grill a dva stolky, v zari to bylo pomerne dobre... ted premyslim, jak to udelat, kdyz nechci, aby se to bud promlcelo, nebo k nam ob den nekdo chodil, na to nejsem stavena... beru to jako sanci na pratelske setkani :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam