• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ZU_22: V Kika koutku, pokud vím, není věk dětí omezený zdola, jen shora (do 10 let). Viděla jsem tam i roční děti, i menší, dokonce i mimča v kočárku (koneckonců když jde maminka se starším dítětem do koutku, tak co s mladším, že...). Nevýhoda je, že tam není paní na hlídání, když to není placené. S ročním dítětem je to tedy spíš vhodné proto, aby přišlo někam mezi děti a k jiným hračkám, než má doma. Starší děti tam nechávají maminky "bez dozoru", resp. s vlastním dozorem zpovzdálí z restaurace. :-) Ale na to, aby tam člověk odložil dítě, když jde nakupovat, a někdo by mu ho pohlídal, to není.
    Někdy to tam bývá dost nacvaklé, na fotkách to není, protože jsem náhodou vystihla dobu, kdy tam bylo velmi málo dětí (typicky přes pracovní týden dopoledne).
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    MOTYLEK: ne o tom nevim, dobry! ale primarne asi pro vetsi deti, ja mam rocni a to je v tom Letnankovi pro ni vetsi vyziti, ona se casto nudi, tady byla jak v rausi!:) ale zase tohle je zadarmo, to je prijemny a asi o tom ani nevi tolik lidi mozna!:) pujdu tam urcite kouknout, diky za tip!:)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ZU_22: A znáš dětský koutek v prodejně nábytku Kika v OC Letňany? Hned vedle je Kika restaurace, z jejíž části je do dětského koutku vidět, a mám dojem, že tam WC pro dospělé je (ale nevím stoprocentně, ještě jsem ho nepotřebovala).
    Koutek je zdarma, smí tam děti do 10 let, je to teda asi spíš menší koutek. Je tam "bazének" s míčky, dvoupatrová prolézačka se skluzavkou a pár menších věcí pro děti jako třeba velké pěnové kostky a la Lego nebo výklopný stoleček s bludištěm, kterým máš dostat kuličku do dírky.... atd.,
    viz fotky zde (omlouvám se za kvalitu, nejsem dobrá fotografka :-): http://motylek.anep.cz/Kika .
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    nevim jestli tu byl detsky koutek Letnanek v OC Letnany, ale uz jsem tam byla ted dvakrat a moc prijemne, cisto, prebalovaci pult, jidelni zidlicka, je to tam celkem velke, brouzdaliste velke s kulickama a skluzavkama pro male i vetsi, detske kino, plno ruznych odrazedel, kuchynka, plno hracek, tabule na kresleni, koutek i na jezeni a kresleni na papir, i nejaka jakoby digihra ve velkym pro vetsi deti, deti do tri let s rodici a od tri let hlidaji pani co tam pracuji, plati se prvni hodina snad 40kc a pak dalsi ctvrt hodina snad pet korun navic, ja vzdy platim kolem 50kc a jsem tam tak hodinu a pul cca. jedina nevyhoda je, ze tam neni i rovnou kavarna, ale kavu sebou si tam muzete prinest od jinych kavaren, kterych je tam plno a jeste nevyhoda ze tam neni toaleta pro rodice, to je velke minus, ale da se jit pak opet v oc Letnany, cili za me rozhodne plus, byla jsem vzdy spokojena:)
    jeste kolik tam bylo deti, v patek teda dost, ale dalo se, kdyz jsem tam byla ne v patek a ne pred Velikonocema, tak asi tri deti, cili super :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    v utery jdem do krouzku odpoledne kdyby chtel jeste nekdo
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    TREZKA: tak sme usoudili že chlor zvládnem a jdem sem...(už sme párkrát byli v chlor vodě a bez probléma) tady nás láká brouzdaliště s 20cm vody a vubec je toho víc tam...a hlavně je to nově otevřené od prosince 2012!!!
    O nás - Aquacentrum Šutka
    http://www.sutka.eu/
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    RACHEL: Jestli myslíš ten větší - Kulíškov, tak ano; vedle je ještě nějaký o trochu menší (Mořský svět nebo tak), jakoby vedle domácích potřeb, ten se zdál otevřený, dovnitř mlžou děti až od 3 let, ale nefungovala vedle něj kavárna. Stav z minulého úterý.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    prosím vás, funguje ještě ten koutek v Kotvě? nejedou jim už nějakou dobu webový stránky, tak abych se tam netahla zbytečně. díky
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    TREZKA: tady jsou oteviraci doby toho hloubetina, pro deti je tam malej bazen (teplejsi nez velkej), jen nektery dny je vyhrazenej pro kurz

    [ EDNA_JEDNA @ Klub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí ]
    [ EDNA_JEDNA @ Klub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí ]
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    KRKA: jasná páka!
    KRKA
    KRKA --- ---
    TREZKA: Tak pak poreferuj, jak to mají přizpůsobené malým dětem :) taky bych tam zasla kdyžtak
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    MONTEBONTEA: jj pro ročního..mrknu na to děkuju :)
    MONTEBONTEA
    MONTEBONTEA --- ---
    TREZKA: jj, Hloubětín...pokud chceš pro malé dítě pak ještě Klánovice (Anahita) nebo dětské centrum Smíchov (rafting klub handicap)
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    KRKA: jo super! ten by šel..máme ho kousek..díkec!
    KRKA
    KRKA --- ---
    TREZKA: Myslím ze v Hloubetine je slana voda...
    TREZKA
    TREZKA --- ---
    Nevíte někdo o nějakém bazénu v Praze pro veřejnost kde je málo chlorovaná voda či rovnou slaná? dik
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: Cukrárna otestována... Koutek je relativně velký - rozhodně větší, než bych od cukrárny čekala. Je tam spousta hraček v koších, jeden stan a jeden stůl s lavicemi. Připomíná mi to nemocniční hrací koutek :-). Koberec je udržovaný - paní zrovna luxovala, když jsme přišly....Lence se tam líbilo moc a mě taky... Paní, která obsluhuje, je velice, velice milá a jde se s ní domluvit na kde čem...(např. jsme si přesunuly stolek až uplně ke koutku). Střídá se s majitelem (toho neznám).
    Velice příjemně nás překvapilo slané občerstvení. Daly jsme si tousty - moc dobré. Dortíky apod. také dobré (za mě takový průměr).
    Odpoledne už tam bylo dost plno - maminky vyzvedávající děti ze školy se tam přibržďují...(chápu je). :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARKYSHA: to je fakt zoufalý :o/, člověk by od prahy čekal víc než od našeho malého města :o/
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: oproti fotkám tam není ten koberec, za to tam je dlouhé plyšové křeslo hned u koutku.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Recenze na kavárnu v Postu:
    Plus: různá dřevěná hýbátka, pro koumese Tondího typu jako stveřené, klid, dobré kafe
    Mínus: hodně hýbátek je nesmyslně vysoko, takže to batolata evokuje k nebezpečnému šplhání, vše zničené a ošuntělé, chybí koberec, takže je tam ta samá podlaha jako všude kolem, tedy dlaždičky
    Resume: na jedno zastavení a kafe, pokud se člověk potřebuje rychle s někým sejít a brzo vypadnout jo, když je hezky je to hned vedle Františkánský zehrady, kde je hezké hřiště, ale že by nějaká bomba na setkání, to ne
    Fotky: http://www.postu.cz/nekuracka-kavarna/fotogalerie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam