• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: tak on byl satek uz od stredy na poste. Jen mi to nikdo nijak nedal vedet. Nechapu...
    Dneska uz byl v provozu (bezela jsem na postu za deset dvanact a stihla jsem:) a nemuzu si vynachvalit. Jen vas nejakou budu muset pozadat na sletu, abyste mi pomohly s uvazem. Ten muj je potreba dost dovypilovat asi:)
    ZRK
    ZRK --- ---
    ADD: Ha, tak to mě vlastně nenapadlo... Každopádně právě jsem si všimla, že konečně dorazila odpověď. Tak ještě chvíli počkám, šátek je prý na cestě od pondělka. Tak snad v pondělí dorazí, pokud ne, tak požádám některou z vás, co se nabízíte. Moc díky! ;)
    ADD
    ADD --- ---
    ZRK: Jestlis ho kupovala v posledních čtrnácti dnech, tak ještě může dorazit. Pošta má určitě kvůli povodním potíže, ten člověk může být zatopený, mít u sebe vyplavené příbuzné... Zkus ho urgovat...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZRK: můžu ti půjčit starší 3m dlouhý Vatanai, mně přijde docela elastický, jen už prostě není nový. Je tenký, nevím zda splňuje tvoje nároky na elasticitu.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Ach jo... Nemohla byste mi nektera pujcit elasticky satek na noseni?
    Bohuzel jsem ( nastesti prvni pripad) naletela, poslala penize predem a satek nikde:/
    Nebo ho levne odkoupim od nekoho na tom sletu klidne...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    EVIANAIVE: me nenapadlo ze to tam nebudou mit vubec zajisteny a ta holcina co tam pracovala ten dojem vazne dokazala vylepsit, fakt z ni uplne zarilo do dalky jak ji to tam otravuje
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska jsem byla v Clovickove na Budejoviky a teda silene zklamani
    1) je to tam maly
    2) dvirka nemaji zadne zajisteni a vecne je nekdo nechaval otevrene az se T. naucil odtamtud utikat
    3) strasne se mi tam nudil, hracky co tam jsou ho proste nebavily

    po hodine jsem odtamtud odesla
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak at mame prehled, muze byt? [ prvni slet / ostatniother / 11.6.2011 / CR - Praha - detske hriste u kulataku ] a do komentaru mozno napsat, co by kdo pripadne chtel prinest nebo co shani, at je videt, co ma a nema cenu nosit...?
    ZRK
    ZRK --- ---
    LACHAUER: renovuje se tam to basketovy hriste. Dneska jsem byla ujistena, ze v utery uz bude hotovo... Tak snad. Jinak Max to taky vita ten bagr tam :)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Dovolím si jen upozornit, že přímo na hřišti se teď občas bagruje a stavi, takze pár metrů od dětí rachotí buldozer a jezdí náklaďáky. Pro syna je to vítaný bonus, ale ne každému to může vyhovovat :-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    PETATA: tak zhave bych to nevidela, posledni bazarek zas tak velkej nebyl a ze zkusenosti vzdy dorazi tak pulka z tech co naslibovali... Takze se imho vejdeme v pohode. Ale ja ted jeste bazarkovat nebudu i kdyz to mam za barakem. Jeste si netroufam starat se tam taky o neco jineho nez o svoje deti zatim :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    RACHEL: to už jsem tu naznačovala, když se řešilo místo srazu... :(

    HABRENKA: nevím, jestli je tam dost vhodného prostoru, už takhle mám strach, až tam naběhne 20 nyxích matek s kočárkama, některé se dvěma :) To aby to ZRK rezerovala celé pro nás :)
    já mám spíš malé oblečky (chystá se nějaká těhule?)
    KRKA
    KRKA --- ---
    RACHEL: Jee to je skoda ;(
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    ZRK: ok :)

    btw nejspíš byly/jsou zaplavený i Kroužky na Vltavě, včera jsem byli na Černém koni a Modřanská silnice byla zaplavená a prý to zalilo Hamr, který je hned vedle Kroužků a ta golfová hřiště.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    a jeste pridam do plena - kdo by mel zajem o ten bazarek, tak se taky nejak ozvete, jestli ma cenu to udelat najednou, jako rande s moznosti zbavit se prebytku a odnest si nedostatky..., nebo to strihneme nekdy pozdeji... konec hlaseni ;-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    RACHEL: ¨škoda...ale není všem dnům konec, ještě to párkrát zopakujem. I na jiných místech v Praze ;)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    ZRK: škoda, budem mimo Prahu :(
    KRKA
    KRKA --- ---
    ZRK: zapsano v kalendari :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Takže 1. větší venkovní NYXÍ SLET MATEK v roce 2013 svolávám na úterý 11.6. od 15ti hodin zde: http://www.mapy.cz/...=s&l=15&umc=9gx80xY0IV¨=50%C2%B05'53.326%22N%2C%2014%C2%B023'38.940%22E&u=u - celý ten vnitroblok je oplocené hřiště, je tam od pískoviště přes kolotoč po venkovní posilovnu pro dospělé, tráva na piknik, plocha na kopání míčem...
    S sebou děti, dobrou náladu, případně piknikovou deku a něco na zub. Účast přislíbila i naše oblíbená fotografka MAYNKA, takže kromě příjemně stráveného dopoledne a unavených dětí nás budou těšit i pěkné vzpomínkové fotografie :P

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam