• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ANICHQA:
    HABRENKA: to horni nepocitam, ted je tam stejne cesta odriznuta tou rekonstrukci, dole je neco ? vim tam jen o jedne skluzavce u toho komplexu co je mimo park (jak je tam restaurace a fitko vedle Lidlu) a vic jsem tam nevidela ... resim jen spodek pristupnej z Nusli
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    SUCUBIS: na grebovce jsou 2 detske hriste, jedno hned nahore a druhe je u Stiky.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LACHAUER: to nevím, já chodím jen na kraj a kolem Džbánu, ale vzhledem k proudu lidí s dekama si myslím, že ano.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HABRENKA: vim co myslis, bydlim tu a jsem vazne divna :D
    na bydleni je to tu super, no ven tu vazne moc neni kam, skoda ze grebovka nema detske hriste
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANNAWA: hm, tak to nejsoubdobre zpravy, ja zase nesnasim folimanku, takze jestli fidlovacka jeste horsi, tak tenhle smer muzu rovnou skrtnout :(... na folimance cigosi s chlastem na kazdy lavicce, hriste preplneny a o nervy, divny matky jsou vsude, ale tam jsem byla parkrt a vzdycky fakt divna konstalace ze jsem se pakovala... a travniky posrany a psi na volno :(, a to je to jinak pekny a mame to docela blizko... ale to nusle obecne, mne se tam libi, ale lidi tam jsou takovy, ze jsem tam odmitla jit bydlet :(, pritom krasna ctvrt
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HABRENKA:
    SUCUBIS: já to tam neznám, nebo tedy vím, co kde je, ale neznám ty parky už naživo, v Nuslích jsem bydlela x let dozadu. Ale u Fidlovačky bydlí moje sestra a tvrdí, že je to naprosto otřesné místo, zatímco Folimanku má v oblibě.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HABRENKA: ja si takhle oblibila park u te radnice, dopoledne je tam krasne pusto prazdno, odpoledne je to precpany lidma nechutne :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SUCUBIS: hm, ja takhle nesnasim folimanku, tu proste nedam :-(, tam je to priserny, fidlovacka mi prisla takova mile klidna... ale tak kdovi, budes to znat lepe, to je skoda, je to tam docela prijemne zasity jinak...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HABRENKA: hlavne ta dolni cesta v tom parku to aby mel kolikrat clovek plynovou masku a nahore jak jsou ty lavicky tam dost casto potkavam smazky, na lavickach nejbliz ke krizovatce se ty socialne sikanovani jedinci schazeji dost ve velkem, ja to mam vedle baraku tak jsem tamtudy roky chodila z prace tak to mam ocihnuty vic, nez bych chtela :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SUCUBIS: to nevim, nikdy jsem tam nemela problem a na hriste normalne matky s detma chodi, ale ja vzdycky jen prochazela... tak ja to nekdy zajdu opatrne proverit :-)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    MARKYSHA: Stromovka pořád zavřená, a nevypadá to na brzké otevření.

    Btw, do Šáreckého údolí chodime na koupaliště k Veselíkům; je otevřené?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SUCUBIS: Folimanka už prý otevřená je.

    Já to ale asi tenhle týden nedávám, mám prostřední dítě od včerejška v Motole :-/ Obrna lícního nervnu, možá od klíštěte, léčit se to dá, ale je to vopruz a tak se tam snažím za ním chodit, což zroganizovat s B není úplně snadný a jsem ráda, že stíhám tohle.

    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HABRENKA: K FIDLOVACCE NEDOPORUCUJU CHODIT, JA MATCE ZAKAZUJU ABY TAM MALEHO BRALA, BEZDACI TAM CHODI KALET A VOLNE SE TAM VALEJI STRIKACKY PO PARKU, VAZNE NECHUTNE MISTO (TAKY SE TAM SLEZAJ CIGANI), TO UZ JE LEPSI PARK U RADNICE, JE JEN O KOUSEK DAL, VE STINU A PEKNY (sry caps, jsem si nevsimla)
    jinak je dobra folimanka, tam jsou i zachody a tusim je tam i fontanka s vodou, jen nevim, jestli uz je park otevreny
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Minulý týden jsme do Stromovky zkoušeli jít a byla zavřená, nevím jak je na tom dneska. Ale v těch vedrech je třeba super Šárecký údolí.
    KRKA
    KRKA --- ---
    Nám to tenhle týden asi nevyjde, takže kdyby se něco dělo ten příští, tak se radi připojíme :)
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    My se teda v tomhle pocasi vetsinou povalujeme ve stinu na dece v parku na Podvinnem Mlyne - kdyby se nekdo chtel pridat, jsem pro :) Zachody ale pouze Toi. Honzik je ale zatim jenom lezec-plazic, takze neni problem ho v tom stinu udrzet :)
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    tak ono v tomhle počasí asi fakt jenom někam k vodě do lesa. nebo tak v šest večer :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    njn nikdo nechce organizovat, tak holt musi byte improvizace.... ucasti je docela dost na vsechny dny, tak staci asi napsat sem, kdo nekam planuje jit a kam a ostatni se bud pridaji nebo ne, jako akce stromovka a jine... ja v tomhle vedru mam dost problem prezit, natoz lezt ven :(, ale kdyz nekdo pujde do stinu kde tusi, ze byva klid, tak se doplazime snad, radi... pokud betka nejde ven, tak mne v noci jima touha ji udelat osklive veci...
    pro takovy mensi rande je dobry hriste u fidlovacky, je malicky, oploceny, ve stinu a vecne prazdny, ale sama jsem tam lina... ale neni tam wc ani voda tusim...
    ZRK
    ZRK --- ---
    nj, se to nějak nedořešilo bych řekla... Za nás každopádně asi až k tomu konci týdne leda, Max chytil nějakej nudlobacil, tak aby ho nepředal dál.
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    Tenhle tyden tedy nakonec nic, nebo jsem pako a neco jsem prehlidla? :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Sháním "doprovod" na to nedělní Kašpárkohraní, kdo se hlásí? :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam