• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    KRKA
    KRKA --- ---
    VERONIKA22: Ja tipovala, ze tam budou samozřejmě matky s detma .. Kdyz jsou ty vedra
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KRKA: odhaduju, že je rozdíl pracovní den a víkend?
    KRKA
    KRKA --- ---
    KRISTY: No tak to čumim :) ja myslela, ze to prave bude megaprecpany ...
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    KRKA: praveze uplne v klidu, jako malo lidi tam nebylo, ale dalo se tam v pohode hnout i najit misto ve stinu ve 13.hod....
    KRKA
    KRKA --- ---
    KRISTY: A bylo tam hodně narvano?
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    Musim teda rict, ze ty Zluty Lazne jsou pro deti vazne dobry. Maj tam samostatnou veelkou sekci pro deti, kde jsou asi 4 bazenky, piskoviste, travicka, stin! - v rovine! - klouzacky, houpacky, bar, atd atd....proste nadhera. Takze jak pro nelezce, tak pro lezce, chodce a event. bezce bajecny.
    Ve srovnani s tou Petynkou, kde jsme byli v nedeli, je to nebe a dudy - na Petynce malo stino a kdyz tak akorat ve svahu, miliony lidi, minimum zazemi pro deti, jedno preplneny brouzdaliste....
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PETGRIDUS: koukávala jsem na to z tubusu metra a přišlo mi to holé bez jediného stromečku :o/. ťapkat se mi nechce ráda bych straší dcerku k něčemu "uvázala"
    No uvidim když tak výlet na zličín v tomto počasí vzdám :o/
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    VERONIKA22: koupat to ne, ale nějaký stín by mohl být tady http://www.praguecityline.cz/misto/centralni-park-praha-13 a nebo to projít do prokopského údolí tam toho stínu bude víc.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Měla bych dotaz kde se venkovně vykoupat či si hrát ve stínu mezi N.Butovicemi a Zličínem? odhaduju, že takové místo neexistuje? :o(
    PETATA
    PETATA --- ---
    jeste lazensky povalec Natalie
    holky, bylo to super! mame v planu to brzy zopakovat...

    PETATA
    PETATA --- ---
    zdravime s Kristy, Johankou a Natalkou ze Zlutych lazni :)

    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak nic, zitra musim odpoledne do prace, vyzkousejte a kdyz me pak date info jak je to tam presne s tim plotem budu moc vdecna :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ADD: to moje dite je desne zivy, musi byt nekde kde muzu mrknout a mezi tim se nezabije a v oplocenem prostoru, abych ho jeste nekdy nasla - zni to blbe, ale je to tak, nevydrzi na jednom miste dyl jak pul minuty
    ADD
    ADD --- ---
    SUCUBIS: Asi Ti můžou říct, ať tam tedy nechodíš. Mně je to taky hrozně nesympatické a nešla bych tam, nemám tyhle placené zábavy ráda. Proto se mi líbilo u brodu Botiče, kde není vůbec nic, děti si tam staví přehrady z kamenů a nosí si na nabírání vody kelímky od jogurtů. Špatně samozřejmě není ani jeden způsob trávení léta, jen jedním se rozvíjí ekonomika a druhým představivost dětí. Já jsem tvor přízemní, tak na tu ekonomiku peču. :-) (Pití mi vylili u vstupu na koncert jednou - od té doby si dávám pozor a chodím jen tam, kde mi to nehrozí. O něco přijdu já, o něco oni. Svobodná volba.)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    LACHAUER: resim to tak, ze reknu ze je dite alergik a musi mit stravu prisne kontrolovanou, na to ti nemuzou ani popel :)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    LAURA: aniž bych chtěl flejmovat: je to možná běžné, za normální to nepovažuju. Proto radši takový místa ignoruju, tím spíš s dítětem, snažím se z něj vychovat člověka, co si nenechá srát na hlavu. Každopádně díky oběma za informace.
    LAURA
    LAURA --- ---
    EVIANAIVE: myslím, že prodávají jídlo vhodné pro děti. Ale zmapované to nemám, se synem jsem na místa, kde nutí dítěti jídlo a pití kupovat, nechodila..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tak to by jsme asi sli taky jestli by to nevadilo :) jak je nekde plot a stin, je to misto pro nas jako stvorene (hlavne ten plot)
    LAURA
    LAURA --- ---
    LACHAUER: tohle je normální i ve velké spoustě hracích koutků, halt mají pocit, že poskytují nějakou službu a chtějí, aby za ni dostali zaplaceno. IMO je to jako se rozčilovat, že na koncert do klubu si nemůžeš dotáhnout flašku vodky.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    LACHAUER: nás při vstupu nikdo nekontroloval, měla jsem vodu, banán, přesnídávku, sušenky, krmila jsem tam na lavičce dítě a nikdo mi nic neřikal. všichni kolem nás měli svoje svačiny...
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Chápu to dobře, že do Žlutých lázní se nesmí s vlastní limonádou nebo tak něco? Pokud jo, vím kam s dítětem v životě nejít, díky za varování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam