• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZRKKlub přátelských rodičů aneb "venčení" ratolestí
    Neseďme doma. Nestěžujme si, že nemáme s kým vyrazit ven provětrat svoje ratolesti a že nás to s nimi samotné nebaví...spojme se a vyražme! Na nástěnce je seznam baby friendly míst a bmaminek/tatínků s dětmi v dané lokalitě, klub slouží k poznávání se mezi sebou a plánování společných výletů a procházek ;)

    Hlásit se na nástěnku můžete příspěvkem v diskuzi ve formě: Nástěnka, ID, Kraj, Město (v případě velkých měst i příslušnou část, v případě "pidiobcí" nějaké větší město pro orientaci), jméno, měsíc a rok narození dítěte/dětí.
    Příklad: "Nástěnka, ZRK, Hl. město Praha, Praha 7 - Letná, Maxmilian 12/2011" (dodržujte, prosím, formát - ať to mohu pouze kopírovat a nemusím se s tím u každého přepisovat)

    rozbalit záhlaví
    PETATA
    PETATA --- ---
    KRKA: my jsme se cestou z vikendu stavovali ma St. Zivohosti, takova ma srdcova zalezitost :)
    Ale ty povodne jsou znat vsude.
    KRKA
    KRKA --- ---
    Koukám, ze jsme udelali dobře, ze jsme odjeli ke tchanovcum, bazén na zahrade je k nezaplacení :)))
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    PETATA: az vecer... kdyby od rana, budu jedine happy :D, treba hned...
    PETATA
    PETATA --- ---
    zitra hlasi bourky a kroupy tak nevim nevim...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    PETATA: bohuzel ma byt :(, konec pekla se presunul z dneska na zitra a uz fakt nevim, co s malou doma... spat nechce, pujde do vany :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    HABRENKA: pokud bude takhle, tak se klidne pridame
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    s ohledem na zradu pocasi, zitra bychom na zlutou mozna i vyrazily, premyslim treba dopoledne, tak do jedny dvou...? kdyby nahodou...?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    RACHEL: prisli jsme tam na pul desatou a bylo tam tak 3 maminky ? odchazeli jsme kolem jedne a bylo tam toho tak poloplno, rozhodne dost mista, byla bych jete dyl, ale muz byl unavenej a ja hladova :D
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    SUCUBIS: a jak tam bylo plno?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska jsem vytahla muze do zlutych lazni a byli jsme nadseni, kdyby tam jeste meli jen trosku rozumne ceny v obcerstveni a neco normalniho k jidlu, bylo by to dokonale :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jo kdyby tu nekdo mel spalnicky, tak to bych poslala nezbedu ocucavat vase hracky, nechce se me ho nechavar ockovat kdyz ted by to bylo bez nasledku :/
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: Nejlépe než půjdou do ty školky .. A koncime s nestovicema :) at tu nenakazime další :D
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Tak drzim palec, at to u Krystofa i Honzy prijde az v nejake lepsi rocni obdobi ;)
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Nj, ja ted nejak neumyslne sirim nestovicnou osvetu, pardon :D Jeden dospely kamarad uz se dokonce nechal ockovat...tak snad me nezatknou za sireni poplasne zpravy! ;)
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: No to jo, je fakt ze to leto je na tohle na prd :)
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Me by to za jinych okolnosti taky nevadilo, ale ted mame jeste nejake letni plany...jako skoro kazdy:) Radeji bych, aby to prislo v nejakou vhodnejsi dobu:D
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: Tak uvidíš no ... Ještě zes mi to připomněla , psala jsem to ty kamosce a ta me s nestovicema samozřejmě poslala někam :)))
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Jinak nejsem moc superopatrna matka, ale v tomhle pripade mi prislo, ze je tutove chytne, tak at to neposilame dal...a ono nakonec mozna ne, tuk tuk tuk :)
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: Tak to je jako u nás ... Kikca se s nim koupal v jednom bazénku :) a ten kluk byl v kontaktu s bratrancem, kterej se vysypal dva dny po tom, takže taky v ty nejlepší době :) každopádně me by asi nevadilo kdyby je měl, lepší ted než pak až bude ve školce (tam by je stopro jednou chytil) anebo jako dospelej
    BLLUE
    BLLUE --- ---
    KRKA: Honzik si hral s malou sestrenkou (vcetne ocucavani stejnych hracek) presne den predtim, nez se vysypala...porad to u nej teda na nestovice nevypada, ale jeste ten posledni tyden inkubacky radeji vydrzim, at nikomu nezkazime leto. Ty nestovice jsou v tomhle kapitalni voser, jak maji dlouhou inkubacku a nejnakazlivejsi jsou pry 3 dny predtim, nez vubec zjistis, ze je dite nemocne. Ja teda varovala i dospele navstevy...nestacim se divit, kolik dospelych to nikdy nemelo.
    KRKA
    KRKA --- ---
    BLLUE: To mi připomnělo, ze Krystof byl taky vlastne cely den s klukem, co byl možna taky nakazenej ... Úplne jsem na to zapomněla :) dík za připomenutí, zítra máme sraz s kamosema co maj holčičku, sice uz vetsi, ale ja bych na to debil úplne zapomněla a neřekla jim to :D to jsem matka teda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam